Σχετικά με την εξέταση IELTS

Ένα διεθνές σύστημα δοκιμών αγγλικής γλώσσας (γνωστό ως IELTS). τα προσόντα απαιτούνται από τα περισσότερα πανεπιστήμια της Μαλαισίας, της Βρετανίας, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Μάλτας και της Νότιας Αφρικής και σε ορισμένες περιπτώσεις από τα αμερικανικά ακαδημαϊκά ιδρύματα. Το IELTS απαιτείται συχνά από επαγγελματικούς φορείς και απαιτείται για τη μετανάστευση στον Καναδά και την Αυστραλία. Για να έχετε την καλύτερη δυνατή βαθμολογία, χρειάζεστε την καλύτερη βοήθεια που μπορείτε να λάβετε. Η λήψη ενός μαθήματος προετοιμασίας IELTS μαζί μας είναι το βασικό σας πρώτο βήμα προς την επιτυχία.

Λόγοι για να ακολουθήσετε αυτό το μάθημα

  • Θέλετε να παρακολουθήσετε αγγλόφωνο πανεπιστήμιο
  • Θέλετε μια καριέρα σε ένα διεθνές περιβάλλον
  • Θέλετε να αποκτήσετε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην καριέρα σας
  • Θέλετε ένα διεθνές πιστοποιητικό που να αποδεικνύει το επίπεδο αγγλικής γλώσσας
  • Θέλετε καλύτερες ευκαιρίες για μελλοντική απασχόληση

Γιατί IELTS

Ένα δίπλωμα IELTS απαιτείται από τα περισσότερα πανεπιστήμια της Μαλαισίας, της Βρετανίας, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Μάλτας και της Νότιας Αφρικής, και σε ορισμένες περιπτώσεις, των αμερικανικών ακαδημαϊκών ιδρυμάτων. Το IELTS απαιτείται συχνά από επαγγελματικούς φορείς και απαιτείται για τη μετανάστευση στον Καναδά και την Αυστραλία. Τα υψηλότερα σεμινάρια IELTS θα επικεντρωθούν σε τρεις βασικές περιοχές που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε ένα μεγάλο σκορ γρήγορα και εύκολα: χρήσιμες στρατηγικές εξετάσεων, αποτελεσματική εξέταση εξετάσεων και μελέτη μόνο των αγγλικών που πρέπει να περάσετε τη δοκιμασία.

Το προσωπικό μας

Οι εκπαιδευτικοί μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι σε αυτό που απαιτείται για να πάρουν ένα μεγάλο σκορ στην εξέταση IELTS. Το τελικό αποτέλεσμα θα αντικατοπτρίζει την πλήρη κατανόηση των απαιτήσεων του IELTS, καθώς και σημαντική βελτίωση στην ανάγνωση, τη γραφή, την ομιλία και την ακρόασή σας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποCalifornia KL »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
1 - 1 Μήνας
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Άλλη