Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο ρόλος του συγγραφέα στο έργο ταινία γίνεται όλο και πιο σημαντικό - παρά την πληθώρα των νέων τεχνολογιών που έχουν προσελκύσει ένα σύγχρονο ακροατήριο στην ταινία, που βασίζεται σε ένα επιτυχημένο έργο είναι πάντα ενδιαφέρουσα, επαγγελματικά διηγήθηκε την ιστορία. Καλό σενάριο - είναι πάντα το σύνολο των επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων για τη δημιουργία ενός ποιοτικού προϊόντος, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να λειτουργήσει σε όλους τους συμμετέχοντες του έργου.

Программа обучения включает актуальный теоретический блок (лекции и мастер-классы по специфическим направлениям кинематографа, теория и история кино, разбор жанров, психология), и практические занятия, нацеленные на формирование портфолио: работа с текстом, адаптация/экранизация, скрипт-докторинг, создание сценариев короткометражного, полнометражного, анимационного кино, сериала. Το μάθημα περιλαμβάνει διαλέξεις και γενικά έργων με την σχετική τμήματα.

Στόχος του μαθήματος

Σχηματισμός των δεξιοτήτων σχετικών συγγραφέα που ξέρει πώς να δημιουργήσει ένα επαγγελματικό cozdanie προϊόν του χαρτοφυλακίου konkuretnosposobnogo για ένα επιτυχημένο ξεκίνημα στο επάγγελμα.

Εκπαίδευση

Το μάθημα περιλαμβάνει θεωρητικό και εκτεταμένη πρακτική μπλοκ για την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζει η συγγραφέας στην εργασία για ένα full-length, σύντομο έργο, ταινία κινουμένων σχεδίων, τηλεοπτικές σειρές. Κατά τη διάρκεια της κατάρτισης κινηματογραφικές εταιρίες δαπανούν διαγωνισμούς μεταξύ των μαθητών στο γράψιμο σεναρίων σε πραγματικά έργα. Κέντρο για τα σχολεία καριέρα προάγει τον σχηματισμό της υψηλής ποιότητας του χαρτοφυλακίου και ο χρόνος λειτουργίας σε μια επαγγελματική κοινότητα.

Porfolio

Μετά την αποφοίτησή του ο σπουδαστής λαμβάνει δίπλωμα της δευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης σε "Σεναρίου." Πτυχιούχος έχει ένα ανταγωνιστικό χαρτοφυλάκιο, το οποίο θα επιτρέψει την επιτυχή έναρξη στο επάγγελμα. Μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης στους καλύτερους αποφοίτους την ευκαιρία να συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρείες ταινία.

Μαθαίνοντας μορφή

Μερική απασχόληση: 16 ακαδημαϊκές ώρες την εβδομάδα (14:00 τις καθημερινές και μία ολόκληρη μέρα).

Εισαγωγικές εξετάσεις

Για την εισαγωγή στην σχολή πρέπει να συμπληρώσετε ένα έντυπο αίτησης και να περάσει το τεστ είσοδο σε μία από τις τρεις κατηγορίες.

Ημερομηνία εισαγωγικές εξετάσεις

Το 2014, οι συνεντεύξεις θα διεξαχθούν σε τρία ρεύματα, τον Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Η συνέντευξη έχει ανατεθεί ξεχωριστά στο διάστημα γ 12:00-20:00.

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποMoscow Film School »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
110,000 RUB
εξάμηνο
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη