Μάθημα: Τα εργαλεία του σχεδιαστή γραφικών. Δημιουργήστε, Retouch και παρουσιάστε με το Adobe Suite

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Διεύθυνση Quique López και Valeria Dubin
Διάρκεια // Ώρες Από τις 7 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2020 (36 ώρες)
Από τις 16:30 έως τις 21:15 (εκτός από τις 11 και τις 16)
Επίπεδο Εισαγωγή / Μεσαίο
Γλώσσα Ισπανικά
Τιμή € 680. Οι σπουδαστές που εγγράφονται στην ELISAVA έχουν έκπτωση 25% επί του ποσού του μαθήματος. ELISAVA αποφοίτοι ELISAVA Bold μέλη θα λάβουν έκπτωση 15% επί του ποσού του προγράμματος.

παρουσίαση

Σε αυτό το μάθημα 8 συνεδριών, συνολικά 36 ώρες, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τη χρήση των επαγγελματικών εργαλείων της Adobe που είναι αφιερωμένα στον κόσμο του γραφικού σχεδιασμού. Από 3 ασκήσεις που είναι εύκολο να εφαρμοστούν στο χώρο εργασίας - Ποιος δεν είχε να κάνει μια παρουσίαση στην επιχείρησή σας; Ποιος δεν έχει περάσει κάποια αρχεία σε ένα πρόγραμμα δύσκολης προφοράς (InDesign, Photoshop, Illustrator;) Και δεν έχει ξέρει τι να κάνει με αυτά; - Θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε τη βασική χρήση των εργαλείων που χρησιμοποιούν οι γραφίστες καθημερινά για να επεξεργαστούμε τα σχέδια μας.

Μια παρουσίαση, η ρετουσάρισμα ενός αρχείου που έχει ήδη δημιουργηθεί και σχεδιαστεί ή η διάταξη ενός φακέλου εργασίας ή ενός περιοδικού θα είναι οι πρακτικές που θα μας οδηγήσουν στην περιοδεία στον κόσμο της Adobe CC, θα εξηγήσουμε και θα αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά αυτών των προγραμμάτων και θα θέσουμε σε εφαρμογή Είναι όσο καλύτερα έμαθε, κάθε μια από τις επιλογές που προσφέρει αυτό το ισχυρό λογισμικό. Θα επαναλάβουμε τη χρήση διαφορετικών εργαλείων και διαδικασιών εργασίας, προωθώντας τις γνώσεις τους για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα προγράμματα.

Από μικρότερη έως πιο πολύπλοκη, η άσκηση αυτών των ασκήσεων θα μας δώσει αρκετή εμπιστοσύνη για να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε τη ρετούς, τη δημιουργία ή το σχεδιασμό αυτών των βασικών γραφικών έργων σε οποιοδήποτε επάγγελμα χωρίς να πρέπει να είμαστε γραφίστες.

132549_Curso-LasHerramientasdelDisenadorGrafico.CreaRetocayPresentaconSuiteAdobe.jpg

© ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering

στόχοι

Ο κύριος στόχος είναι να αποκτήσει ο φοιτητής τις απαραίτητες γνώσεις για να μετατρέψει το έργο ή την ιδέα, την παρουσίαση κ.λπ. σε ένα συνεκτικό ψηφιακό έγγραφο, προσπαθώντας να βελτιστοποιήσει και να μεγιστοποιήσει τα βασικά εργαλεία ηλεκτρονικών υπολογιστών που χρησιμοποιούνται από / σχεδιαστές γραφικών.

Δομή και Περιεχόμενα

  • Πλαίσιο 01. Καλά παρουσιασμένες παρουσιάσεις
  • Πεδίο 02. Ρετούς του φυλλαδίου και των καταλόγων
  • Πεδίο 03. Σχεδιασμός και διαρρύθμιση εκθέσεων, φακέλων και περιοδικών

Διδακτικό προσωπικό

Valeria Dubin
Αποφοίτησε από τη Σχολή Επικοινωνιών και Τεχνών του Πανεπιστημίου Mackenzie του Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Διευθυντής τέχνης στο EstudiCanó, ένα δημιουργικό γραφιστικό γραφείο και στούντιο οπτικής επικοινωνίας στη Βαρκελώνη, το οποίο από το 1998 αναπτύσσει έργα εταιρικής εικόνας, εκστρατείες επικοινωνίας, γραφικά προϊόντων, γραφικά προβολής, συσκευασία, εκδοτικό σχεδιασμό, ρεκόρ και πολυμέσα, εκθέσεις.

Quique López
Απόφοιτος της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων, Δίπλωμα Φωτογραφίας και Μάστερ στις Γραφικές Τέχνες από το Πολυτεχνείο της Βαλένθια. Δίπλωμα στην Κοινωνιολογία από το Πανεπιστήμιο του Αλικάντε. Μεταπτυχιακό στην Τυπογραφία από την Eina. Εργάστηκε ως καλλιτεχνικός διευθυντής στο Cosmic Gráfica με πελάτες όπως οι Esade, Albert και Ferran Adrià Διεθνείς Έννοιες Μαγειρικής, Grup3, Ingoprint ή Natursystem, μεταξύ άλλων. Λειτουργεί για πελάτες όπως ο Cauchos Karey, η Amnesty International Valencia, οι διαφημιστικοί οργανισμοί Syameses και το KeepU Media σε συνδυασμό με την καλλιτεχνική διεύθυνση της διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων και θέρετρων Dolce Hotels ή του εστιατορίου Meatpacking. Συνδυάζει την επαγγελματική του δραστηριότητα με τη διδασκαλία σε διάφορα σχολεία της Βαρκελώνης, είναι καθηγητής στην ELISAVA (Πανεπιστημιακός κύκλος σπουδών και κύκλος κατάρτισης) και συν-διευθυντής του μεταπτυχιακού διπλώματος ψηφιακού και διαδραστικού σχεδιασμού στο IDEP. Laus Jury 2014 στην κατηγορία Φοιτητές. Νικητής του βραβείου Gràffica με το συλλογικό όργανο Muuu.

παραλήπτες

Σχεδιάστε σπουδαστές, αρχιτέκτονες, φωτογράφους, εικονογράφους και άλλα δημιουργικά και άλλους επαγγελματίες που πρέπει να εργαστούν και να σχεδιάσουν γραφικά έγγραφα και παρουσιάσεις. Απαιτείται ελάχιστη γνώση Mac.

Αυτό είναι ELISAVA (ES) από την ELISAVA Disseny i Enginyeria BCN στο Vimeo.

εισδοχή

Αίτηση εγγραφής

Για να ζητήσετε εγγραφή πρέπει:

  1. Συμπληρώστε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα (όπως εμφανίζονται στο Διαβατήριο σας ή στο Εθνικό Έγγραφο Ταυτότητας) και πληροφορίες επικοινωνίας στην online φόρμα αίτησης.
  2. Επισυνάψτε την ακόλουθη τεκμηρίωση: Σαρωτής του έγκυρου διαβατηρίου εάν είστε αλλοδαπός ή σαρωτής του DNI αν έχετε ισπανική υπηκοότητα ή μια χώρα της ΕΕ σε μορφή PDF.

Στο τέλος της αίτησης εγγραφής, το σύστημα θα δημιουργήσει ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης με τον οποίο θα πρέπει να παρακολουθείτε και να πληρώνετε μέσω της ιστοσελίδας μας. Θα τα λάβετε επίσης στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, αν δεν τα λάβετε, θα πρέπει να γράψετε: admissions @ ELISAVA .net.

Προσοχή: Χρησιμοποιήστε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαφορετική από την "hotmail", διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε το αίτημα. Για να διασφαλίσετε την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των δεδομένων σας, χρησιμοποιήστε μόνο τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καταχωρίσατε στην εγγραφή σας για να επικοινωνήσετε με την Admissions @ ELISAVA .net

Προθεσμίες εγγραφής

  • Φοιτητές με εθνικότητα της ΕΕ, Ισλανδίας, Λιχτενστάιν, Νορβηγίας ή Ελβετίας: Εάν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, έως και 4 εργάσιμες ημέρες πριν από την έναρξη του μαθήματος.
  • Ξένους φοιτητές χωρίς ιθαγένεια της ΕΕ *: Εάν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, έως 10 εργάσιμες ημέρες πριν από την έναρξη του μαθήματος.

* Για μαθήματα διάρκειας μικρότερης των 3 μηνών, δεν απαιτείται θεώρηση σπουδών, ωστόσο, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το ισπανικό προξενείο στη χώρα σας εάν είναι απαραίτητη μια τουριστική βίζα ή εάν πρέπει να συμμορφωθείτε με οποιαδήποτε ειδική διαδικασία.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architectu ... περαιτέρω

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architecture in Europe according to the Domus magazine. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη