Μάθημα: Το Ινστιτούτο Γλώσσα Αραβικά (ALI) Εντατικό Πρόγραμμα

AUC προσφέρει διεθνή φοιτητές την ευκαιρία να εστιάσουν τις σπουδές τους στην αραβική γλώσσα μέσα από το Εντατικό Πρόγραμμα Ινστιτούτο Γλώσσα Αραβικά (ALI). Αυτό είναι ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, αφιερωμένο στη μελέτη της αραβικής γλώσσας και Αιγυπτιακή Πολιτισμού.

Το Πρόγραμμα προσφέρει τρία επίπεδα σπουδών? στοιχειώδες, ενδιάμεσα και προχωρημένα μαθήματα. Εκτός από τα μαθήματα της πιστοληπτικής ικανότητας, ALIN προσφέρει noncredit μαθήματα καλλιγραφίας, τη μουσική και το θέατρο. Το πρόγραμμα προσφέρει επίσης εκδρομές και περιηγήσεις μέρα σε διάφορες τοποθεσίες μέσα και γύρω από το Κάιρο.

Πλεονεκτήματα Σπουδές στο Τμήμα της αραβικής γλώσσας οδηγιών

  • Μάθετε σύγχρονο πρότυπο και καθομιλουμένης αραβικά στη χώρα αραβόφωνοι
  • Πλήρως διαπιστευμένο στην Αίγυπτο και τις Ηνωμένες Πολιτείες, με μια ιστορία 80-έτους της αριστείας
  • Υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης
  • Ασυναγώνιστες αξιοθέατα και ευκαιρίες για ταξίδια
  • Εξωσχολικές δραστηριότητες παρέχουν την ευκαιρία να συναντηθούν αιγυπτιακή φοιτητές

Τα μαθήματα προσφέρονται τόσο στο φθινοπωρινό και εαρινό εξάμηνο. Οι φοιτητές πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι σε τουλάχιστον 12 διδακτικές ώρες για να θεωρηθεί πλήρες ωράριο.

Επιπλέον, ένα Καλοκαιρινό Πρόγραμμα προσφέρεται: Το Τμήμα Αραβικής Γλώσσας Διδασκαλία (ALI) προσφέρει ένα εντατικό πρόγραμμα το καλοκαίρι από την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου μέχρι και την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Οι μαθητές πρέπει να διαρκέσει 20 ώρες τάξης εβδομάδα να θεωρείται πλήρες ωράριο. Τα μαθήματα προσφέρονται σε αρχάριους, μέτριους και προχωρημένους επίπεδα.

Το πρόγραμμα ALI προσφέρει προσαρμοσμένα μαθήματα, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των πόρων. Μια σειρά από μαθήματα προσφέρονται επίσης, από τις οποίες κάθε φοιτητής μπορεί να πάρει μέχρι δύο (με βάση τα επίπεδα τους).

Τι θα μάθετε

Ένας φοιτητής, ο οποίος ολοκληρώνει με επιτυχία το πρώτο έτος του δημοτικού εντατική μελέτη με την ALIN μπορούν να αναμένουν να έχουν μια αρμοδιότητα που εργάζονται στην ανάγνωση και τη γραφή σύγχρονο πρότυπο αραβικών και την κατανόηση και την ομιλία αιγυπτιακή καθομιλουμένης ή του Σύγχρονο πρότυπο Αραβικά.

Οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει το δεύτερο έτος σπουδών θα πρέπει να είναι σε θέση να διαβάσει και να γράψει σύγχρονο πρότυπο αραβικά με κάποια ευχέρεια, να συνεχίσουν τη μελέτη σε θέματα που τους ενδιαφέρουν, ειδικά στα αραβικά και να συνομιλούν ελεύθερα στα αραβικά. Φοιτητές μέσου επιπέδου, θα είχε επίσης την ευκαιρία να αποκτήσουν λεξιλόγιο και ορολογία που σχετίζονται με τέτοιες ειδικές τομείς που παρουσιάζουν ενδιαφέρον, όπως επιχειρήσεων και της διπλωματίας.

Στο τέλος μιας τέτοιας προχωρημένο μάθημα, ο φοιτητής θα πρέπει να είναι σε θέση να ανταγωνιστούν με τους Άραβες φοιτητές στο πανεπιστημιακό επίπεδο. Εναλλακτικά, ο φοιτητής θα πρέπει να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει αραβικά με αρμοδιότητα και την εμπιστοσύνη στους τομείς των επιχειρήσεων και της διπλωματίας.

Προθεσμίες για την εφαρμογή

  • Χειμερινό εξάμηνο: 1 Αυγούστου
  • Εαρινό εξάμηνο: 15 Δεκέμβρη
  • Θερινό εξάμηνο: May 1

Για Διαδικασία Εφαρμογής

Είμαστε πρόθυμοι να κάνουν τη διαδικασία αίτησης όσο το δυνατόν ομαλότερη για σας να ισχύει για τον αραβικό Ινστιτούτο Γλώσσας προγράμματος οι μαθητές πρέπει να υποβάλουν το έντυπο της αίτησης Αραβικά Ινστιτούτο Γλώσσας ηλεκτρονικά ή ένα αντίγραφο αίτησης αποσταλεί στο γραφείο AUC NYO. Τα συμπληρωματικά έγγραφα που χρειαζόμαστε είναι ένα επίσημο αντίγραφο του πανεπιστημίου και ένα γράμμα της σύστασης. Μετά την αποδοχή, θα πρέπει επίσης να παρέχουν πληροφορίες διαβατηρίου (αντίγραφο του διαβατηρίου και τρεις φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου) και την ιατρική μορφή εξέτασης.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω έρευνες για την εφαρμογή ή για οποιαδήποτε ακαδημαϊκά θέματα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε nyo@aucegypt.edu

Για Αναλυτικό βιογραφικό

Επίπεδα Σπουδών

Στοιχειώδης

Το μάθημα για αρχάριους τρέχει από την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου μέχρι το Μάιο. Η κύρια έμφαση δίνεται στο σύγχρονο πρότυπο αραβική, αλλά αιγυπτιακή Colloquial Αραβικά ταυτόχρονα προσφέρεται (περίπου 30 τοις εκατό του χρόνου κατηγορίας είναι αφιερωμένο στην καθομιλουμένη). Αραβικά χρησιμοποιείται ως το κύριο μέσο διδασκαλίας κατά το δεύτερο μισό του προγράμματος. Το μάθημα περιλαμβάνει μέχρι και 20 ώρες την εβδομάδα της διδασκαλίας στην τάξη, συμπεριλαμβανομένων των διαδραστικών οπτικοακουστικό έργο και έως και 20 ώρες των εργασιών στο σπίτι. Ένας φοιτητής, ο οποίος ολοκληρώνει με επιτυχία το πρώτο έτος εντατικής μελέτης με την ALIN μπορούν να αναμένουν να έχουν μια αρμοδιότητα που εργάζονται στην ανάγνωση και τη γραφή σύγχρονο πρότυπο αραβικά και την κατανόηση και την ομιλία αιγυπτιακή Colloquial ή σύγχρονο πρότυπο αραβικά.

Ενδιάμεσος

Τα μαθήματα σε αυτό το επίπεδο έχει σχεδιαστεί για όσους έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την εντατική μελέτη στο στοιχειώδες επίπεδο του Τμήματος Αραβική Γλώσσα οδηγιών ή που έχουν μελετήσει δύο ή περισσότερα έτη αλλού και μπορεί να αποδείξει παρόμοιο επίπεδο επάρκειας. Το πρόγραμμα τρέχει από την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου μέχρι το Μάιο του επόμενου έτους.

Η Αραβική είναι η επικεφαλής μέσο διδασκαλίας. Οι μαθητές συνεχίζουν την εργασία σε σύγχρονο πρότυπο αραβικά και αιγυπτιακά αραβικά Colloquial. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν, σε αυτό το επίπεδο, αρχίζουν να αποκτούν εξοικείωση με την κλασική αραβική.

Προσοχή δίνεται στην αραβική εκτύπωσης και τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, ενώ ειδικά μαθήματα διάλεξη στα αραβικά που προσφέρονται για την αντιμετώπιση των ειδικών συμφερόντων των φοιτητών, όπως Μέσης Ανατολής οικονομία και την πολιτική, εμπορική αλληλογραφία, μεσαιωνική και σύγχρονη αραβική λογοτεχνία.

Οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει το δεύτερο έτος σπουδών θα πρέπει να είναι σε θέση να διαβάσει και να γράψει σύγχρονο πρότυπο αραβικά με κάποια ευχέρεια, να συνεχίσουν τη μελέτη σε θέματα που τους ενδιαφέρουν, ειδικά στα αραβικά και να συνομιλούν ελεύθερα στα αραβικά. Φοιτητές μέσου επιπέδου, θα είχε επίσης την ευκαιρία να αποκτήσουν λεξιλόγιο και ορολογία που σχετίζονται με τέτοιες ειδικές τομείς που παρουσιάζουν ενδιαφέρον, όπως επιχειρήσεων και της διπλωματίας.

Εξελιγμένο

Έκτακτα μαθητές μπορεί να επιθυμούν να λάβουν το ένα τρίτο έτος. Τα μαθήματα διοργανώνονται ανάλογα με τη ζήτηση, αλλά συνήθως περιλαμβάνουν προηγμένες εργασίες ανάγνωσης και γραφής, καθώς και μαθήματα διάλεξη ειδικά θέματα. Στο τέλος της μια τέτοια πορεία, ένας φοιτητής θα πρέπει να είναι σε θέση να ανταγωνιστούν με τους Άραβες φοιτητές στο πανεπιστημιακό επίπεδο. Εναλλακτικά, ο φοιτητής θα πρέπει να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει αραβικά με αρμοδιότητα και την εμπιστοσύνη στους τομείς των επιχειρήσεων και της διπλωματίας.

ALIN προσφέρει προσαρμοσμένα προγράμματα, εν αναμονή της διαθεσιμότητας των πόρων.

Οι μαθητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς τα μαθήματα ALIN τους λαμβάνουν πιστοποιητικά επίτευγμα από το Τμήμα Αραβική Γλώσσα Οδηγίες δηλώνοντας το επίπεδο της επάρκειας στην αραβική γλώσσα. Ένα πλήρες έντυπο αίτησης και ένα γράμμα της σύστασης πρέπει να υποβληθούν. Οι μαθητές των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι η αγγλική πρέπει να αποδεικνύει επαρκή επάρκεια της αγγλικής γλώσσας. Δεν υπάρχει απαιτούμενο τέλος αίτησης. Από άλλα μέρη του προγράμματος είναι περιορισμένες και η είσοδος είναι σε κυλιόμενη βάση, είναι σκόπιμο για τον αιτούντα να συμπληρώσει την αίτηση και να φροντίζει να έχει συστατική επιστολή απέστειλε στο αρμόδιο γραφείο AUC πολύ πριν από τη λήξη της προθεσμίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Το Τμήμα Αραβικής Γλώσσας Διδασκαλία (ALI) προσφέρει ένα εντατικό πρόγραμμα το καλοκαίρι από την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου μέχρι και την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Οι μαθητές πρέπει να διαρκέσει 20 ώρες τάξης εβδομάδα να θεωρείται πλήρες ωράριο. Τα μαθήματα προσφέρονται σε αρχάριους, μέτριους και προχωρημένους επίπεδα.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα ALI προσφέρει προσαρμοσμένα μαθήματα, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των πόρων. Μια σειρά από μαθήματα προσφέρονται επίσης, από τις οποίες κάθε φοιτητής μπορεί να πάρει μέχρι δύο (με βάση τα επίπεδα τους).

Ακαδημαϊκό Χαρακτηριστικά

  • Σύγχρονο πρότυπο Αραβικά: Η γλώσσα των μέσων ενημέρωσης, της λογοτεχνίας, της επιστήμης και της επίσημης τομείς της σύγχρονης γνώσης
  • Αιγυπτιακή Spoken Αραβικά: Η γλώσσα της καθημερινής αλληλεπίδρασης και της καθημερινής ζωής
  • Ακαδημαϊκά μαθήματα περιλαμβανομένης και της μετάφρασης, το Κοράνι και τα μέσα ενημέρωσης για μέσους και προχωρημένους επίπεδα (μία πίστωση)
  • Οι μαθητές λαμβάνουν έξι έως οκτώ διδακτικές ώρες σε αυτό το πρόγραμμα ανάλογα με το επίπεδο τους
  • Πολιτιστικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων καλλιγραφία, μουσική, τραγούδι και χορό (μη πιστωτικών)
  • Κέντρα μελέτης ενίσχυσης
  • ALI προσφέρει επαγγελματική σχολή, up-to-σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξωσχολικές δραστηριότητες και το πρόγραμμα καλωσορίζει μη γηγενείς μαθητές καθώς και οι μαθητές της αραβικής καταγωγής
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη