Μάθημα Ψηφιακής Ηγεσίας & Καινοτομίας

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Στον σημερινό ψηφιακό κόσμο, είναι σημαντικό οι ηγέτες να κατανοήσουν τις αναστατωτικές τεχνολογίες που διαμορφώνουν την οικονομία και να έχουν τις δεξιότητες για να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιουργούν για την επιχείρησή τους. Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης Ψηφιακής Ηγεσίας & Καινοτομίας του BrainStation έχει σχεδιαστεί για να απομυθοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες και τάσεις, ενώ διδάσκει τα πλαίσια που χρησιμοποιούνται από κορυφαίες εταιρείες σε όλο τον κόσμο για την προώθηση της καινοτομίας. Διδασμένο από έμπειρους ψηφιακούς ηγέτες με ιστορικό επιτυχίας στον ψηφιακό μετασχηματισμό, αυτό το μάθημα δίνει τη δυνατότητα σε νέους και μελλοντικούς ηγέτες επιχειρήσεων να αξιοποιήσουν την τεχνολογία και να οδηγήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην επιχείρησή τους.

Τι θα μάθετε

Κατανόηση και αξιοποίηση της διαταραχής της τεχνολογίας

Εξαλείψτε τη σύγχυση γύρω από τις ανατρεπτικές τεχνολογίες που επηρεάζουν τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Κατανοήστε τις δυνατότητές τους και πώς επιτρέπουν στα νέα επιχειρηματικά μοντέλα να προωθήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Εφαρμόστε το Design Thinking σε Ψηφιακές Ευκαιρίες

Μάθετε τη σχεδίαση και πώς χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό και την εκτέλεση ευκαιριών καινοτομίας, ανεξάρτητα από τη βιομηχανία ή την επιχείρηση.

Μάθετε να οδηγείτε τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Όλοι οι ηγέτες πρέπει να γνωρίζουν πώς να αξιοποιήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό για να επιτρέψουν την ταχεία καινοτομία μέσω της εφαρμογής της τεχνολογίας. Μάθετε πώς μπορείτε να διαχειριστείτε μέσω διακοπής με ομάδες πολλαπλών λειτουργιών, ψηφιακή χαρτογράφηση και αρχές Agile.

Μάθετε από τους κορυφαίους ομιλητές επισκεπτών της βιομηχανίας

BrainStation σπουδαστές του BrainStation έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές διαλέξεις προσκεκλημένων και σε εκδηλώσεις συζητήσεων πάνελ με επικεφαλής μερικούς από τους κορυφαίους ειδικούς και επαγγελματίες του κόσμου.

Γίνετε μέλος μιας κοινότητας επαγγελματιών παγκόσμιας κλάσης

Όταν παρακολουθείτε ένα μάθημα BrainStation , μαθαίνετε με το καλύτερο. Εγγραφείτε σήμερα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο εκπαιδευτών και μαθητών σε μερικούς από τους πιο καινοτόμους οργανισμούς στον κόσμο.

Τι λένε οι μαθητές μας

"Η εμπειρία μου στο BrainStation δεν ήταν τίποτα λιγότερο από φανταστική. Το προσωπικό είναι εξαιρετικά επαγγελματικό, διορατικό και προσεκτικό. Οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές και δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον τόσο για μάθηση όσο και για δικτύωση. Σίγουρα θα ήθελα να BrainStation ένα άλλο μάθημα BrainStation για να συνεχίσω την επαγγελματική μου ανάπτυξη "

Ντέιβιντ, Google

"Το καλύτερο μέρος της εμπειρίας μου με το BrainStation ήταν οι σπουδαίοι εκπαιδευτές και το καλά οργανωμένο υλικό των μαθημάτων. Ήμουν πολύ εντυπωσιασμένος με αυτό που κάναμε στην τάξη, η οποία επικεντρώθηκε έντονα σε πρακτικά έργα."

Sonny, Έκθεση μαθημάτων

"Έχω παρακολουθήσει πολλά μαθήματα επαγγελματικής ανάπτυξης και το BrainStation ήταν μακράν η αγαπημένη μου εμπειρία ... οι εκπαιδευτικοί είναι επαγγελματίες του κλάδου και φαίνεται πάντα πρόθυμοι να αφιερώσουν επιπλέον χρόνο εκτός τάξης για να βεβαιωθούν ότι μένετε μέχρι Ταχύτητα."

Ashleigh, Switchup

Ευέλικτες επιλογές πληρωμής

BrainStation προσφέρει μερικές από τις πιο ανταγωνιστικές επιλογές πληρωμής για ψηφιακή μάθηση, με μια σειρά από ευέλικτα σχέδια και ευκαιρίες υποτροφιών.

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

BrainStation is the global leader in digital skills training, empowering students and professionals to succeed in the digital age. Established in 2012, BrainStation has worked with over 500 instructor ... περαιτέρω

BrainStation is the global leader in digital skills training, empowering students and professionals to succeed in the digital age. Established in 2012, BrainStation has worked with over 500 instructors from the most innovative companies, developing cutting-edge, real-world digital education that has empowered more than 100,000 professionals and some of the largest corporations in the world. Διαβάστε Λιγότερα
Νέα Υόρκη , Τορόντο , Βανκούβερ + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη