Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ήχος ωθεί τα όρια της οθόνης και μερικές φορές μπορεί να ενισχύσει οποιαδήποτε εντύπωση της παράστασης. Βιολογικής απεικονίζουν μια οπτική εικόνα, ή να δημιουργήσετε μια αίσθηση της ζωής πίσω από τις σκηνές, χωρίς να αποσπά την προσοχή, και με τη συμμετοχή του θεατή σε ό, τι συμβαίνει στην οθόνη, χρησιμοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία και το ταλέντο πειραματιστή - είναι το κύριο καθήκον ενός ηχολήπτη και sound designer.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στοχεύει στη διαμόρφωση ενός επαγγελματία που έχει όλες τις δεξιότητες, τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την τεχνολογία για να δημιουργήσει υψηλής ποιότητας ταινιών ήχου, τηλεόραση, έργο κινουμένων σχεδίων ή infomercial.

Στόχος του μαθήματος

Σχηματισμός πολλαπλών ειδικός ο οποίος έχει σχετικές γνώσεις και δεξιότητες για την εφαρμογή τυχόν προβλήματα στη συνεργασία με τον ήχο στην ταινία, κινούμενα σχέδια, την ψυχαγωγία και multimedia διαφήμιση.

Porfolio

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, ο μαθητής δημιουργεί ένα χαρτοφυλάκιο με βάση των πραγματικών έργων (σκηνές από την ταινία, ταινίες κινουμένων σχεδίων, παιχνίδια στον υπολογιστή), μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη ήχων, έννοιες ήχου και σκίτσα. Κέντρο για τα σχολεία καριέρα προάγει τον σχηματισμό της υψηλής ποιότητας του χαρτοφυλακίου και ο χρόνος λειτουργίας σε μια επαγγελματική κοινότητα.

Απόφοιτος

Μετά την αποφοίτησή του ο σπουδαστής λαμβάνει δίπλωμα της δευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης σε "Ηχοληψία και sound design."

Μαθαίνοντας μορφή

Μερική απασχόληση: 16 ακαδημαϊκές ώρες την εβδομάδα (14:00 και μία έξοδο).

Εισαγωγικές εξετάσεις

Για την εισαγωγή στο σχολείο πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο της αίτησης και να περάσει με επιτυχία μια συνέντευξη.

Ημερομηνία εισαγωγικές εξετάσεις

Το 2014, οι συνεντεύξεις θα διεξαχθούν σε τρία ρεύματα, τον Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποMoscow Film School »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
110,000 RUB
εξάμηνο
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη