Μάθημα - καλλιτεχνική δήλωση

Moscow Film School

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μάθημα - καλλιτεχνική δήλωση

Moscow Film School

Σχεδιαστής μέσω της καλλιτεχνικής παραγωγής λύσεων, σκίτσα και storyboards μετατρέπει το σενάριο οπτικά πλαστική μέλλον σειρά ταινιών, καθώς επίσης και επικεφαλής του τμήματος τεχνολογίας (κοστούμι, μακιγιάζ, lokeyshn, σταδιοποίηση, σκηνικά) και εμπλέκεται άμεσα τα γυρίσματα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στοχεύει στη διαμόρφωση ενός ειδικού ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει με τον συγγραφέα, σκηνοθέτη, ο πράκτορας, ο επόπτης των γραφικών του υπολογιστή για να επιτευχθεί ένα κοινό οπτικό αποτέλεσμα. Μονάδα περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα στην ιστορία της τέχνης, στυλ, την ιστορία του κινηματογράφου, της ανάπτυξης των ευρύτερη δυνατή εργαλεία οπτικοποίησης: σχέδιο, τα βασικά του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, της διάταξης, κολάζ, διακόσμηση, την κατάρτιση, σε συνεργασία με υφές.

Συνεργατική μάθηση

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, οι μαθητές εργάζονται ενεργά με άλλες υπηρεσίες για έργα σπουδαστών κατά τη διάρκεια διακοπών. Το σχολείο πραγματοποιήθηκε μια κοινή διαλέξεις και master classes από τους επαγγελματίες του κλάδου, περιηγήσεις στο σύνολο, η οποία είναι υπεύθυνη για την οργάνωση του Κέντρου Καριέρας.

Porfolio

Κατά τη διάρκεια τεσσάρων εξαμήνων, οι μαθητές εργάζονται για να δημιουργήσουν οπτικά ιδέες για κινηματογραφικά έργα, τα οποία αποτελούν τη βάση του χαρτοφυλακίου. Διπλωματικής εργασίας γίνεται το σήμα κατατεθέν του μεταπτυχιακού δείχνει όλες τις γνώσεις και δεξιότητες για να εργαστούν σε ένα πραγματικό έργο του ταινία.

Πρακτική

Μετά τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των επιδόσεων και χαρτοφυλακίου που σχηματίζεται απόφοιτοι πρακτική στα σημερινά κινηματογραφικά έργα, καθώς και να συνεχίσει να συνεργάζεται με τα Σχολικά σχέδια Κέντρο Καριέρας.

Εισαγωγικές εξετάσεις

Για την εισαγωγή στο σχολείο πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο της αίτησης και να περάσει με επιτυχία μια συνέντευξη.

Συνέντευξη είναι μια πλήρους απασχόλησης ραντεβού με την επιτροπή των εισαγωγών (επιμελήτρια ή / και οδηγεί τους δασκάλους της σχολής, του διευθυντή του σχολείου).

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους φοιτητές είναι να κρατήσει το μοτίβο. Πρέπει να φέρει στη συνέντευξη οποιαδήποτε εργασία που αποδεικνύουν την ικανότητα και την ικανότητα να σχεδιάζουν και να εργαστούν με το χρώμα (όχι περισσότερο από ό, τι μέγεθος Α3).

Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων, θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες μετά από τις συνεντεύξεις.

Ημερομηνία εισαγωγικές εξετάσεις

Το 2014, οι συνεντεύξεις θα διεξαχθούν σε τρεις κατηγορίες: Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Η συνέντευξη έχει ανατεθεί ξεχωριστά στο διάστημα γ 12:00-20:00.

Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
110,000 RUB
εξάμηνο
Locations
Ρωσία - Moscow, Moskva
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Ρωσία - Moscow, Moskva
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών