Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διευθυντής Φωτογραφίας - ένας από τους βασικούς δημιουργούς της ταινίας, που συνεργάζονται άμεσα σε πρόστιμο λύση του, εκτελεί όχι μόνο γυρίσματα, αλλά, πρώτα και κύρια, μια οπτική ερμηνεία του υλικού. Οπερατέρ σκέφτεται οπτικές εικόνες, και ξέρει πώς να τις εφαρμόσουν. Επάγγελμα, αφενός, απαιτεί εικαστικό γεύση, το άλλο - ενημερώνεται συνεχώς τεχνικών γνώσεων και δεξιοτήτων με την τεχνολογία, καθώς και τη δυνατότητα να εργαστούν σε μια ομάδα, τη διαχείριση ενός έργου στο πλαίσιο της επαγγελματικής τους επάρκειας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ως στόχο τη μελέτη των διαφόρων ειδών και τύπων της σκοποβολής, που εργάζονται με το φως, η μελέτη των απαραίτητων καλλιτεχνικούς τομείς (φως, χρώμα, σύνθεση), μια απαράμιλλη γνώση των τεχνολογικών δυνατοτήτων του εξοπλισμού. Μαθησιακά αποτελέσματα - διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο που επιδεικνύει την ικανότητα να μεταφράζει στην οθόνη πιο εκφραστικό σύνθετο, το φως-τονικές διαβαθμίσεις λύσεις, γωνίες της κάμερας, το φωτισμό και οπτική επεξεργασία, για τις πιο πλήρεις, βαθιά θέματα μεταφοράς και τις ιδέες της ταινίας.

Στόχος του μαθήματος

Πραγματική γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες, η γνώση της τεχνολογικής βάσης, καθώς και χαρτοφυλακίου, σας επιτρέπει να ξεκινήσετε στην κινηματογραφική βιομηχανία, χειριστής ειδικότητα / διευθυντής φωτογραφίας.

Συνεργατική μάθηση

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, οι μαθητές εργάζονται ενεργά με τις σχετικές υπηρεσίες της προπαραγωγής, παραγωγής και πάνω από postprodashen έργα σπουδαστών κατά τη διάρκεια διακοπών. Το σχολείο πραγματοποιήθηκε μια κοινή διαλέξεις και master classes από τους επαγγελματίες του κλάδου, περιηγήσεις στην κινηματογραφική εταιρία, η οποία είναι υπεύθυνη για την οργάνωση του Κέντρου Καριέρας.

Πρακτική

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα και την αξιολόγηση των επιδόσεων του χαρτοφυλακίου διαμορφώνεται απόφοιτοι έχουν πρακτική στην τηλεόραση, κινηματογραφικές εταιρίες, και να συνεχίσει να συνεργάζεται με τη Σχολή Career Center.

Μαθαίνοντας μορφή

Μαθαίνοντας μορφή Μερική: 16 ακαδημαϊκές ώρες την εβδομάδα (14:00 και μία έξοδο).

Εισαγωγικές εξετάσεις

Για την εισαγωγή στο σχολείο πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο της αίτησης και να περάσει με επιτυχία μια συνέντευξη.

Συνέντευξη είναι μια πλήρους απασχόλησης ραντεβού με την επιτροπή των εισαγωγών (επιμελήτρια ή / και οδηγεί τους δασκάλους της σχολής, του διευθυντή του σχολείου).

Για την συνέντευξη θα πρέπει να προετοιμάσει ένα χαρτοφυλάκιο. Κάποιος μπορεί να φανταστεί μια ποικιλία των δημιουργικών έργων: φωτογραφίες (κατά προτίμηση διαφορετικών ειδών), βίντεο, storyboards, την εγκατάσταση οποιουδήποτε φιλμ ή βίντεο. Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων, θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες μετά από τις συνεντεύξεις.

Ημερομηνία εισαγωγικές εξετάσεις

Το 2014, οι συνεντεύξεις θα διεξαχθούν σε τρία ρεύματα, τον Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Η συνέντευξη έχει ανατεθεί ξεχωριστά στο διάστημα γ 12:00-20:00.

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποMoscow Film School »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
125,000 RUB
εξάμηνο
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη