Ο παραγωγός δεν είναι μόνο ο οργανωτής του σχεδίου, ο σύνδεσμος μεταξύ όλων των σταδίων της ταινίας, αλλά είναι επίσης υπεύθυνη για τη διανομή των ταινιών, και ως εκ τούτου, τη μοίρα του και την επιτυχία με το κοινό. Επάγγελμα απαιτεί την κατοχή οργανωτικές ικανότητες, υπευθυνότητα, οι ικανότητες επικοινωνίας, ηγετικές ικανότητες. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την επαγγελματική διαγωγή του έργου θα γίνει παραγωγός της ταινίας στο box office.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Σχολή με στόχο μια συνολική μελέτη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της όλα τα στάδια του κινηματογράφου, οικονομικών και νομικών εκτέλεση του έργου και την ιδέα της εργασίας με τους επενδυτές με τη διανομή της ταινίας στο box office. Κάθε εξάμηνο είναι αφιερωμένο στη μελέτη ενός από τα τέσσερα στάδια του κινηματογράφου: σεναρίου, την προετοιμασία, τη μαγνητοσκόπηση και post-production περιόδους. Ξεκινώντας με το πρώτο εξάμηνο, οι μαθητές μαθαίνουν όχι μόνο τη θεωρία, αλλά και να ακονίσετε τις δεξιότητες μέσω της συνεργασίας με την πραγματική ουσία.

Στόχος του μαθήματος

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με στόχο τη δημιουργία ενός ειδικού για να καθοδηγήσει τον πλήρη κύκλο παραγωγής και την επακόλουθη κατανομή του έργου ταινίας.

Εκπαίδευση

Κάθε εξάμηνο είναι αφιερωμένο στη μελέτη ενός από τα τέσσερα στάδια του κινηματογράφου: σεναρίου, την προετοιμασία, τα γυρίσματα και post-production περιόδους. Ξεκινώντας με το πρώτο εξάμηνο, οι μαθητές μαθαίνουν όχι μόνο τη θεωρία, αλλά και να ακονίσετε τις δεξιότητες μέσω της συνεργασίας με την πραγματική ουσία. Στο τέλος κάθε εξαμήνου έργα ρίψη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή εκπροσώπων της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων οι σπουδαστές αλληλεπιδρούν με άλλες υπηρεσίες, εργάζονται σε κοινά σχέδια, συμμετέχουν στις γενικές εργαστήρια ομιλητές από τη βιομηχανία για την οργάνωση που otvechaetTsentr καριέρα.

Απόφοιτος

Μετά την αποφοίτησή του, ο φοιτητής λαμβάνει ένα δίπλωμα της δευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης σε "Παραγωγή" και φοιτητών με βάση πηγαίνει για την πρακτική σε μια από τις κορυφαίες κινηματογραφικές εταιρίες.

Μαθαίνοντας μορφή

Μερική απασχόληση: 16 ακαδημαϊκές ώρες την εβδομάδα (14:00 τις καθημερινές και μία ολόκληρη μέρα).

Εισαγωγικές εξετάσεις

Για την εισαγωγή στο σχολείο πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο της αίτησης και να περάσει με επιτυχία μια συνέντευξη.

Ημερομηνία εισαγωγικές εξετάσεις

Το 2014, οι συνεντεύξεις θα διεξαχθούν σε τρία ρεύματα, τον Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα δοθεί το αργότερο έως τις 30 Μαρτίου.

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποMoscow Film School »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
110,000 RUB
εξάμηνο
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη