Διδασκαλία της αγγλικής ως ξένης γλώσσας

Μέχρι σήμερα, έχουμε εκπαιδευτεί περισσότεροι από 400 καθηγητές EFL σε bli. Το μάθημα TEFL περιλαμβάνει 120 ώρες εκπαίδευσης σχεδιασμένο για να προετοιμάσει τον μελλοντικό καθηγητή EFL / ESL να συνεργαστεί με ανθρώπους από όλο τον κόσμο και από διαφορετικούς πολιτισμούς. Αυτό το μάθημα καλύπτει όλες τις σχετικές πτυχές της διδασκαλίας, όπως η προετοιμασία μαθήματος, η διαχείριση της τάξης, η γραμματική, οι μεθοδολογίες διδασκαλίας, η παρατήρηση, η πρακτική διδασκαλίας, η αξιολόγηση του βιβλίου και πολλά άλλα. Το μάθημα TEFL επικεντρώνεται στις πραγματικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη διδασκαλία κάτω από τις συχνά δύσκολες συνθήκες που συναντώνται στους τομείς EFL / ESL. Το σχολείο έχει αναπτύξει μια σταθερή φήμη για την αριστεία σε αυτόν τον τομέα και ορισμένοι από τους αποφοίτους μας είναι πρόθυμοι να το καταθέσουν προσωπικά. Εάν ενδιαφέρεστε για ένα μάθημα TEFL και εργάζεστε σε ξένες χώρες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Κόστος

TEFL

Γενικές πληροφορίες

  • Το πολύ 14 μαθητές, τουλάχιστον 6 μαθητές ανά ομάδα
  • Οι τάξεις TEFL διαρκούν από τις 08:30 έως τις 16:00 καθημερινά, με αναψυκτικά και γεύματα

Τι πρέπει να περιμένετε από ένα μάθημα TEFL

Εξερεύνηση και αλληλεπίδραση

Μην περιμένετε να διδάξετε. Ή με το κουτάλι. Όχι πολύ, ούτως ή άλλως. Είμαστε δάσκαλοι, ΔΕΝ δάσκαλοι. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, αλληλεπιδρούμε συνεχώς, συζητάμε και μοιραζόμαστε απόψεις για την εκπαίδευση, την εκμάθηση γλωσσών, τον προγραμματισμό, τη διδασκαλία όπου κι αν βρίσκεστε, κουλτούρες και πολλά άλλα - όλα υπό την επίβλεψη και εξειδικευμένη καθοδήγηση ενός έμπειρου εκπαιδευμένου εκπαιδευτή TEFL / TESOL.

Διασκέδαση

Περνάμε καλά. Γελάμε. Δημιουργούμε σχέσεις. Απλά επειδή γνωρίζουμε, από χρόνια εμπειρίας και επιτυχίας, αυτή η διασκέδαση και η μάθηση πάνε χέρι-χέρι.

Σκληρή δουλειά

Τέσσερις εβδομάδες δεν είναι πολύς χρόνος. Θα χρειαστεί να εργαστούμε σκληρά, οπότε να είστε προετοιμασμένοι για τις βραδινές νύχτες να προετοιμαστούν για την επόμενη μέρα και την επόμενη εβδομάδα. Αξίζει τον κόπο.

Το βαθύ άκρο

Είστε εδώ για να μάθετε να διδάσκετε. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να ξεκινήσετε την πρώτη μέρα ή ίσως τη δεύτερη μέρα. Να είστε έτοιμοι να ωθηθείτε στο βαθύ άκρο - θα σας ζητήσουμε να διδάξετε τη σταγόνα ενός καπέλου ή να σχεδιάσετε να διδάξετε την επόμενη μέρα. Θα μπορούσε να είναι ένα πεντάλεπτο μικρό διδακτικό μάθημα ή ένα γραμματικό σημείο μισής ώρας. Θα μάθετε να αντιμετωπίσετε την πίεση και να διασκεδάσετε ενώ το κάνετε.

Πάθος

Οι δάσκαλοί σας έχουν μεγάλη αγάπη για τη διδασκαλία. Απολαύστε το και πάρτε όλα όσα μοιράζονται μαζί σας.

Παρατήρηση

Μάθετε από τους άλλους: θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τους δικούς μας εκπαιδευτικούς σε δράση, καθώς και εκείνους που βρίσκονται σε κοντινό προσχολικό σχολείο. Παρακολουθήστε προσεκτικά και θυμηθείτε.

Στάση

Πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη για τον εαυτό σας. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε το μισθό σας για εσάς. Να είστε θετικοί και να έρθετε με ανοιχτό μυαλό - είναι υπέροχο να δούμε πόσο μπορούμε να μάθουμε ο ένας από τον άλλον.

Εργαζόμενος

Δεν θα βρούμε τη δουλειά σας για σας. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εκεί έξω και θα μοιραστούμε με εσάς τις λεπτομέρειες των οργανισμών τοποθέτησης και των καταλόγων TEFL / TESOL που έχουμε γνωρίσει εδώ και χρόνια. Κάνετε κάποια έρευνα, υπάρχουν τόσα πολλά διαθέσιμα στοιχεία.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποBay Language Institute »

Τελευταία ενημέρωση Οκτώβριος 21, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,300 ZAR
τιμή ανά εβδομάδα, για 2018 μαθήματα.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη