Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το μάστερ Master έχει μια διπλή θεωρητική-πρακτική προσέγγιση βασισμένη σε συγκεκριμένους επαγγελματικούς ρόλους που απαιτούνται στον κλάδο. Ο στόχος του μαθήματος είναι να εκπαιδεύσει καλλιεργημένους και πεπειραμένους διευθυντές που είναι σε θέση να συμβαδίζουν με την καινοτομία και τις σημαντικές αλλαγές που συμβαίνουν στον τομέα.

ΣΥΜΦΡΑΖΌΜΕΝΑ

Η διοργάνωση εκδηλώσεων είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος και πολύ περίπλοκος τομέας στον τομέα των υπηρεσιών όχι μόνο για τις ψυχαγωγικές του ιδιότητες αλλά και για τη δύναμή του στην επικοινωνία. Η μεγάλη δύναμη αυτού του επιχειρηματικού τομέα είναι ότι μια καλά οργανωμένη εκδήλωση είναι ικανή να ικανοποιεί τους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες σε πολλαπλά επίπεδα - ένα γεγονός δεν είναι μόνο μια εκτροπή για τους συμμετέχοντες αλλά ένα εργαλείο ικανό να ενοποιήσει μεγάλα σώματα νέων γύρω από μια συγκεκριμένη εκδήλωση, Και στην καλύτερη περίπτωση γύρω από μια συγκεκριμένη ιδέα. Γι 'αυτόν τον λόγο χρειάζεται αποτελεσματική και σοβαρή διαχείριση που εκμεταλλεύεται όλες τις ιδιαίτερες έννοιές της και όλες τις πιθανές δράσεις της.

Με αυτή την έννοια, η Ιταλία συνεχίζει να ενθαρρύνει τη συλλογική φαντασία σε διεθνές επίπεδο λόγω της ιστορίας της, των θησαυρών της τέχνης και του τρόπου ζωής, δημιουργώντας έναν πολύτιμο πόρο μέσω του τουρισμού που συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην οικονομία της χώρας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι όλο και πιο σημαντικό να βρίσκουμε και να εκπαιδεύουμε τους επαγγελματίες εργαζόμενους με μια επιχειρηματική προσέγγιση στη διαχείριση των εκδηλώσεων. Παρ 'όλα αυτά, δεν υπήρξε ανακαίνιση ή επικαιροποιημένες εκστρατείες επικεντρωμένες στις απαιτούμενες γνώσεις και τις απαραίτητες δεξιότητες για την εργασία σε αυτόν τον σημαντικό τομέα.

Στόχοι

Το μάθημα αυτού του μεταπτυχιακού προγράμματος έχει μια πρακτική προσέγγιση σχεδιαζόμενη γύρω από τα διάφορα επαγγελματικά προσόντα που απαιτούνται επί του παρόντος στον τομέα των τεχνών του θεάματος. Το κύριο καθήκον αυτού του μαθήματος είναι να παρέχει τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες που χρησιμοποιούνται για την οργάνωση διαφορετικών τύπων εκδηλώσεων. Προκειμένου να επιτύχει τους εκπαιδευτικούς της στόχους, το πρόγραμμα μαθημάτων παρέχεται μέσω σειράς σεμιναρίων και σεμιναρίων, περιλαμβανομένων περιπτωσιολογικών μελετών, με σκοπό την προετοιμασία των φοιτητών με διάφορες πρακτικές συνεδρίες στη διαχείριση και την προώθηση εκδηλώσεων και παραστάσεων στους ακόλουθους τομείς : Χορός και μπαλέτο, θέατρο, κινηματογράφος, μουσικές συναυλίες, όπερα και πολυτομεακά φεστιβάλ. Χάρη στην άμεση προσωπική επαφή με τους εμπειρογνώμονες του τομέα, το μάθημα παρέχει μια σειρά από επιλεγμένες δεξιότητες και εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν στον πολύ σύνθετο πραγματικό οργανωτικό τομέα της οργάνωσης εκδηλώσεων τέχνης.

Επαγγελματικό προφίλ

Το επαγγελματικό προφίλ που ορίζεται από αυτό το μάθημα είναι αυτό ενός διαχειριστή με υψηλό βαθμό πολιτιστικής εμπειρίας και με καλές ειδικές γνώσεις που καλύπτει διάφορα είδη δεξιοτήτων και πόρων, όπως το μάρκετινγκ, την επικοινωνία και τη διαχείριση εκδηλώσεων τέχνης σε συμμόρφωση με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

Οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα, στο τέλος του μαθήματος, να καταρτίζουν και να εκδίδουν κατάλληλα εδαφικά σχέδια επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των ανακοινώσεων τύπου, των συνεντεύξεων Τύπου και των διαφημιστικών εκστρατειών. Θα είναι επίσης σε θέση να διαχειρίζονται εκστρατείες συγκέντρωσης χρημάτων, δράσεις κατάρτισης προϋπολογισμού, συμβάσεις και σχέσεις με καλλιτέχνες, διευθυντές εκδηλώσεων και φορείς. Θα αναπτύξουν επίσης τις κατάλληλες δεξιότητες και ικανότητες για τη διαχείριση διαφόρων τεχνικών πτυχών, όπως οπτικοακουστικού εξοπλισμού και εξοπλισμού φωτισμού και ήχου.

Ημερομηνίες, ώρες και τοποθεσία

Πρώτη συνεδρίαση (12 Οκτωβρίου 2015 - 26 Μαρτίου 2016): Θεματικές συνεδρίες, συνεδρίες εργασίας, τεχνικές επισκέψεις, πρακτική κατάρτιση, συνέδρια και τεχνικές συναντήσεις, σεμινάρια, επισκέψεις καθηγητών, έρευνα και τεκμηρίωση, ενδιάμεσοι έλεγχοι και αξιολογήσεις.

Εργαστήριο Έργου Να δημιουργήσετε, να οργανώσετε και να προωθήσετε μια εκδήλωση τέχνης.

Δεύτερη συνεδρίαση (29 Μαρτίου 2016 - 29 Ιουλίου 2016): Τουλάχιστον πρακτική άσκηση 4 μηνών που μπορεί να πραγματοποιηθεί στην Ιταλία ή στο εξωτερικό. Τελικές εξετάσεις.

Οι συμμετέχοντες

Η εισαγωγή στο μάθημα είναι για:

  • Ιταλικοί απόφοιτοι του "vecchio ordinamento didattico" (πριν από την πράξη μεταρρύθμισης του Πανεπιστημίου 2001/2002) στη λογοτεχνία, την ιστορία και τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, τον τεχνικό της πολιτιστικής κληρονομιάς, την αρχιτεκτονική και τα παρόμοια πτυχία.
  • Ιταλικοί απόφοιτοι του "nuovo ordinamento didattico" σε όλους τους τίτλους που περιλαμβάνονται στον ακόλουθο κατάλογο: Επιστήμη της πολιτιστικής κληρονομιάς, Τεχνολογίες για τη διατήρηση και αποκατάσταση της πολιτιστικής κληρονομιάς, Διατήρηση και αποκατάσταση, Ιστορία της τέχνης και παρόμοια πτυχία, , Οικονομία του εδαφικού τουρισμού, επικοινωνία και διαχείριση της αγοράς τέχνης και πολιτισμού και παρόμοια πτυχία,
  • Διεθνείς πτυχιούχοι ισοδύναμων τίτλων που προέρχονται από διεθνή πανεπιστήμια. Λάβετε υπόψη σας ότι αυτό το μάθημα διδάσκεται στα ιταλικά. Ένα επίπεδο Β2 στο Ευρωπαϊκό Κοινό Πλαίσιο απαιτείται πριν από την έναρξη του μαθήματος. Η υποστήριξη γλώσσας είναι διαθέσιμη κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Επικοινωνήστε με τη Γραμματεία για συμβουλές σχετικά με προγράμματα εντατικής ιταλικής γλώσσας.
  • Οι πτυχιούχοι σε άλλα μαθήματα σπουδών, με προηγούμενη έγκριση της επιστημονικής επιτροπής.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ιταλικός

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποPalazzo Spinelli Group »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1500 Ώρες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη