Μία εβδομάδα Streetwear και Brand Drop Culture Course

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αυτή η εντατική σειρά μαθημάτων μιας εβδομάδας προσφέρει μια συναρπαστική ευκαιρία για να αποκτήσετε γνώσεις και γνώση για το πώς η streetwear έχει αποκτήσει τη σημαντική θέση της στον τομέα της λιανικής πώλησης μόδας.

Η αγορά έχει επεκταθεί με ταχείς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια, με streetwear επίσης μετακινείται στον χώρο πολυτελείας. Η εταιρεία Bain & Company εκτιμά ότι η αγορά θα ανέλθει σε 425 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως μέχρι το 2025, επομένως οι ευκαιρίες σε αυτήν την αγορά υπάρχουν για τη λήψη. αλλά πώς μπορείτε να φτάσετε σε αυτές τις ευκαιρίες; Και μόλις τα αποκτήσετε, τι κάνετε; Κατανοήστε πώς μπορείτε να προσδιορίσετε τον πελάτη σας, πώς ψωνίζει και πώς να δημιουργήσετε μια συλλογή που θα δημιουργήσει διαφημιστική εκστρατεία και θα κερδίσει αξιοπιστία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαλέξεις, σεμινάρια, εργαστήρια επίλυσης προβλημάτων και μελέτες περιπτώσεων που καλύπτουν τα ακόλουθα θέματα:

 • Επισκόπηση της ιστορίας του streetwear.
 • Η εξέλιξη των streetwear στην αγορά πολυτελείας.
 • Streetwear styling;
 • Εισαγωγή στον δημιουργικό επιχειρηματικό σχεδιασμό.
 • Καταναλωτική συμπεριφορά και ο πελάτης streetwear.
 • Branding και ανάπτυξη μάρκας για streetwear?
 • Δημιουργία μιας ξεχωριστής συλλογής streetwear.
 • Χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά μέσα για να ξεκινήσει και να οικοδομήσει ένα εμπορικό σήμα?
 • Συνεργασίες μάρκας και πτώση της κουλτούρας.

Με συνεδρίες από επαγγελματίες του κλάδου, από προσκεκλημένους ομιλητές και ακαδημαϊκούς εμπειρογνώμονες.

Είτε επιθυμείτε να ξεκινήσετε τη δική σας μάρκα, θέλετε να εργαστείτε για ένα εμπορικό σήμα, ή να ενδιαφέρεστε για το στυλ ή το σχεδιασμό, ή απλά ένας τεράστιος εραστής streetwear, αυτό το μάθημα είναι για σας.

Με μια ματιά

 • Διάρκεια: 1 εβδομάδα
 • Τοποθεσία: Soho, Λονδίνο
 • Συνολική αμοιβή μαθημάτων: £ 894 (με ΦΠΑ)
 • Ημερομηνίες μαθημάτων: 14 - 18 Σεπτεμβρίου 2020

After a day of flying drones and exploring outside of the city, my friends told me about this awesome bridge that I’ve never been to. Tunnels are one of my favorite locations to shoot in so we headed there immediately. My friend Sanjeev told me that he used to do parkour back in the day so I knew that I had to incorporate some movement into this scene.

Περαιτέρω πληροφορίες

Υπάρχουν 24 διαθέσιμες θέσεις σε κάθε μάθημα και κάθε θέση κατανέμεται σε βάση προτεραιότητας. Σημειώστε ότι η θέση σας δεν επιβεβαιώνεται μέχρι να λάβουμε προκαταβολικά το πλήρες τέλος διδάκτρων.

Προτού κάνετε κράτηση, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.

Οι μαθητές μπορούν να περιμένουν να παρακολουθήσουν μαθήματα από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Η πανεπιστημιούπολη

Το Condé Nast College βρίσκεται σε ένα state-of-the-art κτίριο στην καρδιά του Soho, το δημιουργικό και πολιτιστικό κέντρο του Λονδίνου. Στην περιοχή φιλοξενούνται πολυάριθμα σπίτια ταινιών, μόδας και μέσων ενημέρωσης που προσφέρουν ασυναγώνιστες ευκαιρίες για επαγγελματική δικτύωση και πολιτιστικές εμπειρίες. Το Κολέγιο απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από την έδρα της Condé Nast International, καθώς και από το Vogue House, το οποίο επισκέπτονται οι φοιτητές μας ως μέρος της έκθεσής τους στον επαγγελματικό κόσμο.

Ποιος διδάσκει στο Κολέγιο Condé Nast Fashion & Design;

Κατά τη διάρκεια της πορείας σας, θα διδαχθεί από μια σειρά από ακαδημαϊκά στελέχη μας, καθώς και επισκέπτες του κλάδου και επισκέπτονται καθηγητές.

Μάθημα μαθήματος - Λίζα Μαν

Η Lisa είναι βραβευμένος ακαδημαϊκός με 14 χρόνια εμπειρίας διδασκαλίας σε μαθήματα μόδας BA και MA σε διάφορα βρετανικά πανεπιστήμια. Έχει πτυχίο πρώτης τάξεως πτυχίου μόδας στην προαγωγή της μόδας και μεταπτυχιακό στη Δημιουργική πρακτική. Τα ειδικευμένα θέματα της Lisa περιλαμβάνουν επιχειρήσεις μόδας, διαχείριση / μάρκετινγκ, branding, καινοτομία λιανικής, επιχειρηματικότητα και δημιουργική επιχείρηση.

Η Λίζα είναι ο ιδρυτής του Re: Έτσι, η πρώτη μόνιμη φοιτητική λιανική επιχείρηση που ανοίγει στη Βρετανία. Έχει βραβευθεί με το βραβείο Enterprise Educators Award του Ηνωμένου Βασιλείου και το βραβείο BCSC Purple Pip για την Κοινοτική Συνεργασία και εξακολουθεί να είναι ανοιχτό και εμπορικό σήμερα.

Η Λίζα ερευνούν επί του παρόντος μια διδακτορική διατριβή για τις εμπειρίες των αναδυόμενων σχεδιαστών στη βιομηχανία της μόδας.

Εισαγωγή και κριτήρια εισόδου

Προυποθέσεις εισόδου

Δεν υπάρχουν επίσημες απαιτήσεις εισόδου αλλά οι υποψήφιοι πρέπει να είναι 18 ετών ή μεγαλύτεροι από την έναρξη του μαθήματος και να έχουν ένα καλό επίπεδο αγγλικών.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Δεν υπάρχουν επίσημες απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για αυτό το μάθημα. Ωστόσο, εάν είστε φοιτητής εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, συνιστούμε να έχετε ένα ακαδημαϊκό βαθμό IELTS 5,5 ή να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε αγγλικά σε αυτό το επίπεδο πριν αρχίσετε τις σπουδές σας. Είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι θα είστε σε θέση να συμμετάσχετε πλήρως σε προσόντα που παραδίδονται και αξιολογούνται στα αγγλικά.

Πώς να εφαρμόσει

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση μέσω της φόρμας αίτησης στην ιστοσελίδα μας.

Δεν υπάρχουν προθεσμίες υποβολής αιτήσεων, ωστόσο, οι θέσεις κατανέμονται σε βάση προτεραιότητας.


Εάν είστε αποδεκτοί στο μάθημα, θα χρειαστεί να πληρώσετε το πλήρες τέλος εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε τη θέση σας.

Μια καριέρα στη μόδα

Η απασχολησιμότητα και η προετοιμασία για τη βιομηχανία βρίσκονται στο επίκεντρο όλων των μαθημάτων μας. Στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε αποτελεσματικά τους αποφοίτους μας για επιτυχή σταδιοδρομία στη μόδα, τα μέσα ενημέρωσης και τις ευρύτερες δημιουργικές βιομηχανίες.

Το Κολέγιο Condé Nast College of Fashion & Design προσφέρει απαράμιλλη βιομηχανική σύνδεση και εταιρικές σχέσεις μάρκας που επιτρέπουν στους μαθητές να ασχοληθούν εκτεταμένα με τον επαγγελματικό κόσμο πριν αποφοιτήσουν. Οι εργασιακές εμπειρίες και οι ευκαιρίες πρακτικής άσκησης προσφέρονται στους μαθητές μας σε ανταγωνιστική βάση.

Το Κολλέγιο παρέχει εκτεταμένη υποστήριξη σταδιοδρομίας και κάνει τις κατάλληλες εισαγωγές και συστάσεις για τους μαθητές μας με συναντήσεις one-to-one και μέσω της σειράς των ομιλητών μας - οι παρελθόντες ομιλητές συμπεριέλαβαν την Victoria Beckham και τον Edward Enninful.

Η ομάδα μας σταδιοδρομίας είναι σε θέση να συμβουλεύει τους σπουδαστές για περαιτέρω σπουδές, ευκαιρίες απασχόλησης, πρακτική εξάσκηση, τοποθετήσεις και συναφή έργα, προσφέροντας επαγγελματική εξυπηρέτηση προσαρμοσμένη στα ατομικά ταλέντα, δεξιότητες, φιλοδοξίες και ανάγκες.

Οι σύμβουλοι σταδιοδρομίας μας διοργανώνουν εργαστήρια για τη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος, την παρουσίαση χαρτοφυλακίου, τις δεξιότητες αναζήτησης εργασίας και τεχνικές συνέντευξης και υποστηρίζουμε τους αποφοίτους μας πέρα από την αποφοίτηση.

Λάβετε υπόψη ότι η υποστήριξη καριέρας και οι αποφοίτοι δεν είναι διαθέσιμες για τα μαθήματα καλοκαιριού, διάρκειας μιας εβδομάδας ή Σαββατοκύριακου, όμως προσφέρουμε εργαστήρια καριέρας και γενικές συμβουλές.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the wo ... περαιτέρω

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the worlds of fashion, style and luxury, the College prepares its students to work in all areas of this exciting and innovative industry. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη