Μαγειρικές Τέχνες

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Κατά τη διάρκεια αυτού του διμηνιαίου προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα λάβουν μια ευρεία και έντονη εκπαίδευση στην επαγγελματική μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Το δυναμικό πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν τις γαστρονομικές τους ικανότητες ή που κατευθύνονται προς καριέρα στην επαγγελματική γαστρονομία. Το πρόγραμμα υιοθετεί μια πρακτική προσέγγιση στις τεχνικές μαγειρέματος, με μαθήματα καθημερινής μαγειρικής συμπληρώνοντας μαθήματα, καθώς και διάφορα ταξίδια σε τοπικά κέντρα παραγωγής τροφίμων και διαλέξεις φιλοξενουμένων από επισκέπτες κροατικών και διεθνών σεφ. Οι μαθητές θα έχουν τις βασικές γνώσεις που απαιτούνται για να αρχίσουν να εργάζονται σε ένα μαγειρικό επάγγελμα. Οι μαθητές θα μάθουν για την επεξεργασία θερμικής και μηχανικής τροφής, την αναγνώριση της ποιότητας των συστατικών, την προετοιμασία των κουζινών, την εργασία με τα μαχαίρια, τη δημιουργία ποιοτικών μενού εστιατορίων, την οργάνωση και το σερβίρισμα πιάτων, τα επαγγελματικά πρότυπα μαγειρέματος, τα μερίδια τροφίμων, τη διατήρηση τροφίμων και την ιστορία της γαστρονομίας. Μαζί με τις επαγγελματικές δεξιότητες που μαθαίνουν οι μαθητές κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συναντήσουν επιτυχημένους σεφ που εργάζονται στη σύγχρονη γαστρονομία και να σχηματίσουν ένα δίκτυο με επαγγελματίες του κλάδου. Ανακαλύψτε το πάθος σας για γαστρονομία μέσω του δικτύου σπουδαστών Kul IN . testimonial

Μαγειρικές πρακτικές

Επειδή πιστεύουμε ότι το μαγείρεμα είναι καλύτερο να μάθει μέσω της πρακτικής εμπειρίας, το πρόγραμμα σπουδών μας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε το 80% του χρόνου τάξης να είναι αφιερωμένο στα πρακτικά. Τα πρακτικά ξεκινούν με τα βασικά στοιχεία έτσι ώστε οι μαθητές να έχουν την ευκαιρία να χτίσουν τις γνώσεις τους πάνω σε ισχυρά θεμέλια.

Εκδρομές

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι μαθητές θα επισκεφθούν διάφορα τοπικά κέντρα παραγωγής τροφίμων και μικρές τοπικές αγροκτήματα. Οι εκδρομές στην περιοχή βοηθούν τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα την αλυσίδα παραγωγής της βιομηχανίας τροφίμων, καθώς και τις τεχνικές προετοιμασίας και αποθήκευσης διαφόρων τύπων τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων τυριών, ψημένων προϊόντων, προϊόντων κρέατος, κρασιού και καφέ. Οι σπουδαστές εισάγονται σε διάφορες μάρκες τοπικών προϊόντων από τα οποία μπορούν να μάθουν να διακρίνουν ποιοτικά προϊόντα και να δημιουργήσουν επαφές με τους τοπικούς παραγωγούς. e67o

Πρόσθετες πληροφορίες προγράμματος

  • Ώρα διδασκαλίας: 5 ώρες την ημέρα, Δευτέρα-Παρασκευή
  • Η γλώσσα που χρησιμοποιείται στην τάξη: Αγγλικά
  • Αναγνώσεις και υλικά (ψηφιακά): παρέχονται από την Kul IN
  • Στολές: Παρέχεται από την Kul IN

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση, κάθε μαθητής θα λάβει ένα πιστοποιητικό από την Kul IN για έναν επαγγελματία μαγειρικός σεφ .

Μήκος προγράμματος: 2 μήνες

Το κόστος του προγράμματος ανά φοιτητή: 5.625 ευρώ (με ΦΠΑ) *

* Για τους φοιτητές που φοιτούν σε πρόωρα πουλιά προσφέρουμε έκπτωση 400 € για τα δίδακτρα του προγράμματος . Για να προσελκύσετε αυτό το δελτίο, πρέπει να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αίτησης και να πληρώσετε τα δίδακτρα δύο μήνες πριν από την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος.

47130_culinary_arts_2.jpg

Τιμή Περιλαμβάνει:

  • Όλη η εκπαίδευση και το υλικό για το πρόγραμμα Μαγειρικής Τέχνης
  • Μεταφορά από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ζάγκρεμπ προς το Kul IN
  • Στέγαση κοντά στο σχολείο και μεσημεριανό στις σχολικές ημέρες
  • Κόστος για εκδρομές πεδίου

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

  • 16 Ιουνίου 2020

Μαγειρική Διοίκηση στη Σχολή Οικονομικών και Διοίκησης του Ζάγκρεμπ

Εκτός από το πρόγραμμα μαγειρικών τεχνών, σας προσφέρουμε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις επιχειρηματικές δεξιότητές σας με αυτό το κοινό πρόγραμμα μεταξύ της Kul IN και της Σχολής Οικονομικών και Διοίκησης του Ζάγκρεμπ!

Κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Kul IN , θα μάθετε τις γαστρονομικές δεξιότητες ενώ εργάζεστε σε μια επαγγελματική κουζίνα και στο ZSEM θα αποκτήσετε γνώσεις σχετικά με το ψηφιακό μάρκετινγκ, το οικονομικό, το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, τη διαχείριση και άλλους οικονομικούς τομείς που θα επιτρέψουν τη μελλοντική καριέρα σας κόσμο της γαστρονομίας να ευδοκιμήσουν.

testimonial

Για να σας φέρει την πλήρη εμπειρία της μελέτης στο Culinary Institute Kul IN σας καλούμε να επισκεφθείτε την ξενάγησή μας.

Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Gastronomy offers a wide array of professions, and Kul IN welcomes all students who want to direct their studies towards this diverse world of gastronomy, or want to build on their existing knowledge ... περαιτέρω

Gastronomy offers a wide array of professions, and Kul IN welcomes all students who want to direct their studies towards this diverse world of gastronomy, or want to build on their existing knowledge alongside exceptional mentors with a wealth of work experience and extensive theoretical knowledge. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη