Μάθημα: Μαγειρικές Τέχνες

Κατά τη διάρκεια αυτού του διμήνου πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα λάβουν μια ευρεία και έντονη εκπαίδευση στην επαγγελματική μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Το δυναμικό πρόγραμμα μαθημάτων προορίζεται για άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν τις γαστρονομικές τους ικανότητες ή που κατευθύνονται προς καριέρα στην επαγγελματική γαστρονομία. Το πρόγραμμα υιοθετεί μια πρακτική προσέγγιση της τεχνικής μαγειρέματος, με μαθήματα καθημερινής μαγειρικής που συμπληρώνουν μαθήματα, καθώς και διάφορα ταξίδια σε τοπικά κέντρα παραγωγής τροφίμων και διαλέξεις επισκεπτών από επισκέπτες κροατικών και διεθνών σεφ. Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν τις βασικές γνώσεις που απαιτούνται για να αρχίσουν να εργάζονται σε ένα μαγειρικό επάγγελμα. Οι μαθητές θα μάθουν για τη θερμική και μηχανική επεξεργασία τροφίμων, την αναγνώριση της ποιότητας των συστατικών, την προετοιμασία της σύνδεσης, την εργασία με το μαχαίρι, τη δημιουργία ποιοτικών μενού εστιατορίων, την προετοιμασία και το σερβίρισμα πιάτων, τα επαγγελματικά πρότυπα μαγειρέματος, τα μερίδια τροφίμων, τη διατήρηση τροφίμων και την ιστορία της γαστρονομίας. Μαζί με τις επαγγελματικές δεξιότητες που μαθαίνουν οι μαθητές κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συναντήσουν επιτυχημένους σεφ που εργάζονται στη σύγχρονη γαστρονομία και να σχηματίσουν ένα δίκτυο με επαγγελματίες του κλάδου. Ανακαλύψτε το πάθος σας προς τη γαστρονομία μέσω του δικτύου σπουδαστών Kul IN . testimonial

Μαγειρικές πρακτικές

Επειδή πιστεύουμε ότι το μαγείρεμα είναι καλύτερο να μαθευτεί μέσω της πρακτικής εμπειρίας, το πρόγραμμα σπουδών μας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε το 80% της τάξης είναι αφιερωμένο στα πρακτικά. Τα πρακτικά ξεκινούν με τα βασικά, έτσι ώστε οι μαθητές να έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις γνώσεις τους πάνω σε ισχυρά θεμέλια.

Εκδρομές

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι μαθητές θα επισκεφθούν διάφορα τοπικά κέντρα παραγωγής τροφίμων και μικρής κλίμακας τοπικά αγροκτήματα. Οι εκδρομές στην περιοχή βοηθούν τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα την αλυσίδα παραγωγής της βιομηχανίας τροφίμων, καθώς και τεχνικές προετοιμασίας και αποθήκευσης διαφόρων τύπων τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων τυριών, ψημένων προϊόντων, προϊόντων κρέατος, κρασιού και καφέ. Οι σπουδαστές εισάγονται σε διάφορες μάρκες τοπικών προϊόντων από τα οποία μπορούν να μάθουν να διακρίνουν ποιοτικά προϊόντα και να δημιουργούν επαφές με τους τοπικούς παραγωγούς. e67o

Πρόσθετες πληροφορίες προγράμματος

 • Ώρα διδασκαλίας: 5 ώρες την ημέρα, Δευτέρα-Παρασκευή
 • Γλώσσα που χρησιμοποιείται στην τάξη: Αγγλικά
 • Αναγνώσεις και υλικά (ψηφιακά): παρέχονται από την Kul IN
 • Στολές: Παρέχεται από την Kul IN

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση, κάθε μαθητής θα λάβει ένα πιστοποιητικό από την Kul IN για έναν επαγγελματία μαγειρικός σεφ .

Μήκος προγράμματος: 2 μήνες

Κόστος προγράμματος ανά φοιτητή: 4.625 ευρώ (με ΦΠΑ) **

** Για τους φοιτητές των πρώτων πτηνών μας προσφέρουμε έκπτωση 200 € για τα δίδακτρα του προγράμματος . Για να προσελκύσετε αυτό το δελτίο, πρέπει να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αίτησης και να πληρώσετε τα δίδακτρα δύο μήνες πριν από την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος. 47130_culinary_arts_2.jpg

Τιμή Περιλαμβάνει:

 • Όλη η εκπαίδευση και το υλικό για το πρόγραμμα Μαγειρικής Τέχνης
 • Μεταφορά από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ζάγκρεμπ προς το Kul IN
 • Στέγαση στο Σισάκ
 • Στέγαση κοντά στο σχολείο και μεσημεριανό στις σχολικές ημέρες
 • Κόστος για εκδρομές πεδίου

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

 • 21 Οκτωβρίου 2019

Μαγειρική Διοίκηση στη Σχολή Οικονομικών και Διοίκησης του Ζάγκρεμπ

Εκτός από το πρόγραμμα μαγειρικών τεχνών, σας προσφέρουμε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις επιχειρηματικές δεξιότητές σας με αυτό το κοινό πρόγραμμα μεταξύ της Kul IN και της Σχολής Οικονομικών και Διοίκησης του Ζάγκρεμπ!

Κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Kul IN , θα μάθετε τις γαστρονομικές δεξιότητες ενώ εργάζεστε σε μια επαγγελματική κουζίνα και στο ZSEM θα αποκτήσετε γνώσεις σχετικά με το ψηφιακό μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση, το σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον, τη διαχείριση και άλλους τομείς οικονομικών που θα επιτρέψουν τη μελλοντική καριέρα σας κόσμο της γαστρονομίας να ευδοκιμήσουν.

testimonial

Για να σας φέρει την πλήρη εμπειρία της μελέτης στο Culinary Institute Kul IN σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την ξενάγησή μας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
 • ιταλικός

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποCulinary Institute Kul IN »

Τελευταία ενημέρωση Σεπτέμβριος 7, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
4,625 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 20, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 20, 2019
Άλλη