madrid

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ως ηγετικό κέντρο βιομηχανικής, εμπορικής και τεχνολογικής έρευνας στην Ισπανία, η Μαδρίτη είναι μια ιδανική πόλη για να μελετήσει τη μηχανική, την αρχιτεκτονική και την επιστήμη και τις εφαρμογές τους στον επαγγελματικό κόσμο.

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για σπουδαστές μηχανικής, αρχιτεκτονικής και επιστήμης που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα που διδάσκονται στα αγγλικά ή τα ισπανικά σε ένα πανεπιστημιακό και ακαδημαϊκό πανεπιστήμιο - Universidad Carlos III de Madrid.

Ειδικεύστε τις σπουδές σας με μια σειρά μαθημάτων μηχανικής, από την αεροδιαστημική μέχρι τη μηχανική. Τα μαθήματα γενικής αρχιτεκτονικής, όπως η εισαγωγή στην αρχιτεκτονική, τα μαθήματα σύνταξης και τα μαθήματα σχεδιασμού, σας προσφέρουν μοναδικές γνώσεις στον τομέα σας. Τα μαθήματα επιστήμης σας δίνουν την ευκαιρία να σπουδάσετε φαρμακευτική επιστήμη καθώς και επιστήμες τροφίμων, με μαθήματα βιολογίας και χημείας. Ανακατέψτε κλάδους ή εστιάστε σε ένα μόνο πεδίο για πιο συγκεντρωμένες μελέτες.

Η Μαδρίτη θα είναι επίσης η τάξη σας. Κάντε μια αρχιτεκτονική περιήγηση με τα πόδια για να δείτε πολλά όμορφα κτίρια, εκκλησίες και κατασκευές της Μαδρίτης. Απολαύστε ταξίδια σε ερευνητικά κέντρα. Επισκεφθείτε τα περίφημα μουσεία της πόλης, όπως το Prado και το Sorolla, για να εμπνεύσετε τα μαθήματα σας.

Θέλουμε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας στη Μαδρίτη, γι 'αυτό κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε να ενταχθείτε στη ζωή στην πόλη. Από ενημερωτικό προσανατολισμό προς πολιτιστικές δραστηριότητες, η δουλειά μας είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο αυθεντική εμπειρία στο εξωτερικό. Απολαύστε μία από τις πολλές ευκαιρίες πεδίων για εξερεύνηση στο ισπανικό περιβάλλον σας.

Γρήγορα γεγονότα

 • Κέντρο: IES Abroad Μαδρίτη
 • Πόλη: Μαδρίτη
 • Χώρα: Ισπανία
 • Προγράμματα: 15-19 ανά εξάμηνο (συνιστάται 16 μονάδες)
 • Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά, ισπανικά
 • Γλώσσα Προαπαιτούμενα: Κανένα

Ημερομηνίες προγράμματος

Αφού γίνετε δεκτοί, ανατρέξτε στην ενότητα Ταξιδιωτικές Ημερομηνίες των πληροφοριών Predeparture στο MyIESabroad λογαριασμό σας πριν ταξιδέψετε.

Φθινόπωρο 2018

 • 31 Αυγούστου - 22 Δεκεμβρίου

Προθεσμιακές προθεσμίες υποβολής αιτήσεων:

 • Άνοιξη 2019 - 19 Οκτωβρίου 2018

Ακαδημαϊκοί

Η αποστολή μας είναι απλή: να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό - το οποίο περιλαμβάνει τις υψηλότερες ποιοτικές ακαδημαϊκές και πολιτιστικές εμπειρίες.

Προσφέρουμε μοναδικά μαθήματα που μελετούν τη μηχανική, την αρχιτεκτονική και την επιστήμη, καθώς και άλλα θέματα, μέσα από μια εμπεριστατωμένη και πρακτική προσέγγιση. Οι καθηγητές παγκόσμιας κλάσης και οι επιλογές μαθημάτων στο περίφημο Universidad Carlos III ενισχύουν την ακαδημαϊκή σας εμπειρία και σας προσφέρουν νέες προοπτικές καθημερινά στην τάξη.

Πρέπει να λάβετε 15-19 ανά εξάμηνο (συνιστάται 16 μονάδες). Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά εκτός από τα μαθήματα γλώσσας.

Εκπαιδεύστε τη δική σας ακαδημαϊκή εμπειρία επιλέγοντας από τα ακόλουθα απαιτούμενα και προαιρετικά στοιχεία:

 • IES Abroad Μαθήματα ισπανικής γλώσσας (απαιτείται, 4 μονάδες)
 • IES Abroad Αγγλικά-διδάσκονται μαθήματα μηχανικής επιλογής (έως 8 μονάδες)
 • IES Abroad Μαθήματα επιλογής από ισπανικά (μέχρι 9 μονάδες)
 • Μαθήματα μηχανικής Universidad Carlos III (μέχρι 15 μονάδες)
 • Universidad Carlos III Αγγλικά-διδάσκονται μαθήματα επιλογής (μέχρι 15 μονάδες)

Ορισμένα μαθήματα διατίθενται στα ισπανικά για φοιτητές με προηγμένες γλωσσικές δεξιότητες. Πρέπει να πληροίτε τις ειδικές απαιτήσεις του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένης μιας ΣΔΣ 3,0 ή μεγαλύτερης και, σε ορισμένα πανεπιστημιακά μαθήματα, προαπαιτούμενα και ανώτερης βαθμίδας.

Λόγω της υψηλής ακαδημαϊκής αυστηρότητας αυτών των μαθημάτων, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε τα παρακάτω μαθήματα στο Αμερικανικό ίδρυμα καταγωγής:

 • Θερμική Μηχανική
 • Μηχανική ρευστών

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Πρόκειται για μια λίστα με τις προγραμματισμένες προσφορές μαθημάτων. Μια τελική λίστα των προσφορών μαθημάτων θα σας δοθεί στη διάθεσή σας στο MyIESabroad λογαριασμό σας.

Ιστορίας της τέχνης

 • AH 249 - Ισπανική Τέχνη και Αρχιτεκτονική (Φθινόπωρο, Άνοιξη)
 • RL / AH 350 - Η Ιβηρική Χερσόνησος: Πολιτισμοί και Θρησκείες μέσω των Τεχνών (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

Σεμινάριο πρακτικής άσκησης

 • IN 395 - Σεμινάριο πρακτικής άσκησης: Πρωτοπόρος σε διαφορετικές κουλτούρες (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

Μαθηματικά

 • MT 330 - Γραμμική Άλγεβρα (Άνοιξη)

Θρησκευτικές Σπουδές

 • RL / AH 350 - Η Ιβηρική Χερσόνησος: Πολιτισμοί και Θρησκείες μέσω των Τεχνών (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

Ισπανικά

 • SP 101 - Ισπανική γλώσσα στο περιθώριο: Αρχάριος στο εξωτερικό I (Φθινόπωρο, Άνοιξη)
 • SP 201 - Ισπανική γλώσσα στο περιθώριο: Αρχάριος στο εξωτερικό III (Φθινόπωρο, Άνοιξη)
 • SP 301 - Ισπανική γλώσσα στο πλαίσιο: Αναδυόμενη Ανεξάρτητη Εξωτερική I (Φθινόπωρο, Άνοιξη)
 • SP 333 - Ισπανικά για επιστήμη και μηχανική (Φθινόπωρο, Άνοιξη)
 • SP 351 - Ισπανική γλώσσα στο περιθώριο: Ανεξάρτητο Εξωτερικό I (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

Ίδρυμα εταίρου

Πανεπιστήμιο Carlos III της Μαδρίτης

Παρόλο που το Universidad Carlos III de Madrid (UC3M) είναι ένα σχετικά νέο ίδρυμα, έχει ήδη δημιουργήσει ηγετικά προγράμματα στους τομείς της Οικονομίας, της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Δικαίου, ενώ οι προσπάθειές του στον τομέα της Μηχανικής και της έρευνας αναγνωρίζονται διεθνώς. Επιπλέον, συγκαταλέγεται στα πρώτα πανεπιστήμια της Ισπανίας που συμμορφώνονται με τις νέες απαιτήσεις της ευρωπαϊκής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (μέρος της διαδικασίας της Μπολόνια). Σχολή και φοιτητές προέρχονται από όλο τον κόσμο για να συμμετάσχουν στο UC3M στο ρόλο του ως πραγματικά παγκόσμιο ίδρυμα.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα τοπικά πανεπιστημιακά μαθήματα διατίθενται στους ακόλουθους κλάδους και τα περισσότερα διδάσκονται στα αγγλικά. Η ισπανική είναι μια επιλογή για μερικούς. Εκτός από τις πανεπιστημιακές σπουδές στο Universidad Carlos III, οι φοιτητές του IES Abroad θα συμμετάσχουν επίσης σε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα διδασκαλίας που παρέχει πρόσθετη ακαδημαϊκή υποστήριξη και πρακτική για κάθε τάξη. Το πρόγραμμα διδασκαλίας διοικείται από το Universidad Carlos III και υπολογίζεται στο συνολικό αριθμό των πιστώσεων. η απόδοση του μαθητή στο πρόγραμμα διδασκαλίας εντάσσεται στο συνολικό τελικό βαθμό του μαθήματος. Οι κλάσεις περιλαμβάνουν:

 • Αεροδιαστημική Μηχανική
 • Μηχανική Οπτικοακουστικών Συστημάτων
 • Βιοιατρική μηχανική
 • Μηχανική Συστημάτων Επικοινωνιών
 • Πληροφορική και Μηχανική
 • Ηλεκτρολογία
 • Ενεργειακή Μηχανική (μόνο μαθήματα πρώτου έτους)
 • Βιομηχανική Ηλεκτρονική και Αυτοματισμοί
 • Βιομηχανική Τεχνολογία
 • Μηχανολογία
 • Τεχνολογία Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογίας
 • Τηλεματική Μηχανική

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Η εξάσκηση στο εξωτερικό ως μέρος της εμπειρίας σας στο εξωτερικό θα σας βοηθήσει να διακρίνετε την αίτησή σας για μεταπτυχιακό σχολείο ή μια ευκαιρία εργασίας στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά. Πρόκειται για μια συναρπαστική πρόκληση και είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε για να εξασφαλίσετε την τοποθέτησή σας και να πετύχετε στο internship σας.

Η συμμετοχή σε μια πρακτική άσκηση στο εξωτερικό σας βοηθά:

 • Προσθέστε διεθνή εμπειρία στο βιογραφικό σας
 • Αποκτήστε πραγματική εργασιακή εμπειρία και δεξιότητες
 • Δημιουργήστε την εμπιστοσύνη σας

Όλα τα μαθήματα μηχανικής μας εποπτεύονται και κερδίζουν IES Abroad πίστωσης. Συμμετέχετε σε ένα σεμινάριο για να συμπληρώσετε την πρακτική εμπειρία που αποκτάτε κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης.

Στέγαση

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η μεγαλύτερη πρόκλησή σας είναι να αποφασίσετε ποια ορόσημα θα δείτε πρώτα ή να ανακαλύψετε το καλύτερο καφέ - μη βρίσκοντας ένα μέρος για να ζήσετε όπου αισθάνεστε άνετα. Κάνουμε το καλύτερό μας για να εντοπίσουμε τη στέγαση που αντανακλά το πώς ζουν οι ντόπιοι φοιτητές. Ο στόχος μας είναι ότι όταν φεύγετε από τη Μαδρίτη, θα νιώσετε σαν στο σπίτι.

Homestays - Ζήστε σε ισπανικά σπίτια με σινερά ή οικογένειες και τρώτε πρωινό και ένα επιπλέον γεύμα την ημέρα (είτε μεσημεριανό είτε δείπνο) με τους οικοδεσπότες σας όταν το πρόγραμμα είναι σε συνεδρίαση. Σε πολλές περιπτώσεις, περισσότεροι από ένας φοιτητές του IES Abroad είναι τοποθετημένοι σε μια οικογένεια ή οικογένεια.

Homestays με προνόμια κουζίνας - Αν ενδιαφέρεστε για μια homestay αλλά προτιμάτε να αγοράσετε το δικό σας φαγητό και να προετοιμάσετε τα γεύματά σας, ίσως να θέλετε να εξετάσετε αυτήν την επιλογή. Με αυτήν την επιλογή, λαμβάνετε πίστωση γεύματος. Ένας πολύ περιορισμένος αριθμός αυτών των τοποθετήσεων είναι διαθέσιμος.

Διαμερίσματα - Μοιραστείτε διαμερίσματα που βρίσκονται σε κατοικημένες περιοχές στη Μαδρίτη. Τα διαμερίσματα είναι επιπλωμένα και διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Παρέχονται υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, τακτικός καθαρισμός και ασύρματη πρόσβαση στο Ίντερνετ, καθώς και η υποστήριξη ενός ισπανικού συνεργείου. Ο χώρος είναι περιορισμένος και τα γεύματα δεν συμπεριλαμβάνονται.

Ο Colegio Mayor - Colegios Mayores είναι κοιτώνες που βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη Complutense και σε όλη την πόλη. Αυτή η δυνατότητα στέγασης περιλαμβάνει έως και 20 γεύματα την εβδομάδα σε καφετέριες φοιτητών.

Ο Colegios Mayores είναι ιδανικός για τους εξερχόμενους φοιτητές με υψηλό επίπεδο ισπανικής γλώσσας που επιθυμούν να ενταχθούν στην τοπική, πιο παραδοσιακή φοιτητική κουλτούρα, να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες του Colegio και είναι πρόθυμοι να συμμορφωθούν με τους κανόνες του Colegio. Αυτή η επιλογή κατοικίας είναι περιορισμένη και απαιτεί πρόσθετη χρέωση.

Φοιτητική ζωή

Προσανατολισμός

Το πρόγραμμα ξεκινά με έναν προσανατολισμό που σας εισάγει στο προσωπικό της IES Abroad Madrid, στους συμμαθητές σας και στην πόλη της Μαδρίτης.

Επιπλέον, ο ολοκληρωμένος προσανατολισμός CORE ™, IES Abroad

Πάρτε εκδρομές που σχετίζονται με το μάθημα σε εταιρείες υψηλής τεχνολογίας σε ολόκληρη τη Μαδρίτη για να εξοικειωθούν με την ισπανική εργασιακή κουλτούρα. Συμμετέχετε σε μαθήματα εντατικής ισπανικής γλώσσας καθ 'όλη τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων.

Εξωσχολικές δραστηριότητες

Επαναπροσδιορίστε τον τρόπο με τον οποίο ζείτε και μαθαίνετε στη Μαδρίτη μέσω των πολιτιστικών μας δραστηριοτήτων, όπως:

 • Γλωσσικές διασυνδέσεις και δίγλωσσες συζητήσεις με ισπανούς μαθητές
 • Εθελοντικές ευκαιρίες
 • Μαθήματα ισπανικής κουζίνας και χορού
 • αθλητικές δραστηριότητες όπως παιχνίδια ποδοσφαίρου
 • Δραστηριότητες Σαββατοκύριακου με Ισπανούς μαθητές

Πανεπιστημιακούς συλλόγους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να συμμετάσχετε στη ζωή της πόλης μαζί με τους τοπικούς Ισπανούς φοιτητές στο Universidad Carlos III de Madrid (UC3M). Σας ενθαρρύνουμε να επωφεληθείτε από τις εξωσχολικές δραστηριότητες που σας προσφέρονται στο UC3M. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν επιτόπου.

Απαιτήσεις επιλεξιμότητας

 • 18 ετών
 • Σε καλή κατάσταση στο σχολείο στο σπίτι σας
 • Εταιρική 3.0 GPA ή μεγαλύτερη σε κλίμακα 4.0
 • Δεν απαιτείται ισπανική γλώσσα
 • Προαπαιτούμενα για ορισμένα πανεπιστημιακά μαθήματα
 • Η τρέχουσα εγγραφή στο πανεπιστήμιο ή το πανεπιστήμιο στο σπίτι σας σε ένα πρόγραμμα πεδίου STEM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική, Μαθηματικά)
 • Έχετε ολοκληρώσει τουλάχιστον 3 εξάμηνα του προγράμματος Engineering, Architecture ή STEM από την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος Engineering IES Abroad Madrid Engineering Program

Διαβατήριο

Πρέπει να υπάρχει διαβατήριο που να ισχύει τουλάχιστον έξι μήνες μετά την ημερομηνία λήξης του προγράμματος, με τουλάχιστον δύο κενές σελίδες.

Μια φοιτητική βίζα απαιτείται να εισέλθει στην Ισπανία. Κατά την εισαγωγή, θα λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αίτησης και τυχόν σχετικές αμοιβές. Η διαδικασία αίτησης θεώρησης για πολίτες εκτός των ΗΠΑ μπορεί να είναι εξαιρετικά μακρά, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Αν σπουδάζετε στο IES Abroad στην Ισπανία, ενδέχεται να δικαιούστε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα IES Abroad ACCeSS. Το ACCeSS είναι η υπηρεσία επεξεργασίας των θεωρήσεων, στην οποία υποβάλλουμε την αίτηση θεώρησης και τα δικαιολογητικά έγγραφα στο προξενείο για εσάς.

Κόστος

Φθινόπωρο 2018

 • Δίδακτρα: $ 15.030
 • Στέγαση: 3.730 δολάρια
 • Ασφάλιση: $ 230
 • Σύνολο: $ 18,990

Ακαδημαϊκό έτος

 • Δίδακτρα: 27.040 δολάρια
 • Στέγαση: 7.460 δολάρια
 • Ασφάλιση: 455 δολάρια
 • Σύνολο: 34.955 δολάρια

Θεωρήστε αυτές τις τιμές ως σημείο εκκίνησης. Σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο σπουδών σας στο εξωτερικό για να προσδιορίσετε το πραγματικό κόστος για εσάς, όταν παραγγέλνετε οικονομική βοήθεια, υποτροφίες, πολιτικές σχολείου στο σπίτι σας και άλλους παράγοντες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
 • ισπανικά
IES Abroad

Κοιτάξτε128 περισσότερα μαθήματα αποIES Abroad »

Τελευταία ενημέρωση Ιανουάριος 24, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 - 2 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
18,990 USD
Πρόγραμμα κόστος πτώση 2018
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη