Μαδρίτη

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

madrid

Γιατί Μαδρίτη;

Φανταστείτε τον εαυτό σας να σπουδάσετε στο εξωτερικό στην πρωτεύουσα της Ισπανίας και τη μεγαλύτερη πόλη-Μαδρίτη. Ζεστά καλοκαιρινά βράδια προσελκύουν πλήθος Madrileños στους δρόμους της πόλης, όπου απολαμβάνουν τον καφέ τους στο Terrazas και παρακολουθούν μια παρέλαση των μοντέρνων Ισπανών - τώρα είναι και η ευκαιρία να το ζήσετε. Η Μαδρίτη είναι ένα κορυφαίο πολιτιστικό κέντρο στην Ευρώπη και φιλοξενεί πολλά παγκοσμίως γνωστά μουσεία, όπως το Prado, Reina Sofia και Thyssen-Bornemisza.

Τι θα μελετήσετε

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει ενδιάμεσα και προχωρημένα μαθήματα ισπανικής γλώσσας και μαθήματα περιοχής που διδάσκονται στα ισπανικά. Οι τάξεις ενσωματώνουν τις καλύτερες ιστορικές και πολιτιστικές ευκαιρίες της Μαδρίτης, επιτρέποντάς σας να βελτιώσετε τις ισπανικές δεξιότητές σας, ανακαλύπτοντας παράλληλα την πλούσια καλλιτεχνική, θεατρική και κινηματογραφική κληρονομιά της Ισπανίας.

Ακαδημαϊκοί

Η αποστολή μας είναι απλή: να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό - το οποίο περιλαμβάνει τις υψηλότερες ποιοτικές ακαδημαϊκές και πολιτιστικές εμπειρίες. Προσφέρουμε μοναδικά μαθήματα που διερευνούν μαθήματα ισπανικής εκμάθησης γλωσσών και μαθήματα περιοχής μέσω μιας εμπεριστατωμένης και πρακτικής προσέγγισης. Οι καθηγητές μας παγκόσμιας κλάσης ενισχύουν την ακαδημαϊκή εμπειρία σας και σας προσφέρουν νέες προοπτικές καθημερινά στην τάξη.

Ενώ βρίσκεστε στη Μαδρίτη, εγγράφεστε σε ένα μάθημα ισπανικής γλώσσας και μία περιοχή σπουδών για συνολικά 6 μονάδες. Όλα τα μαθήματα διενεργούνται στα ισπανικά. Οι κλάσεις των μαθημάτων περιλαμβάνουν:

 • Ιστορίας της τέχνης
 • Κινηματογραφικές μελέτες
 • Ιστορία
 • Βιβλιογραφία
 • Ισπανική γλώσσα

Οι σπουδαίοι σπουδαστές, όπως προσδιορίζονται από την εκτίμηση γλωσσών που λαμβάνουν χώρα στη Μαδρίτη, μπορούν να εγγραφούν σε ένα δεύτερο μάθημα της περιοχής, αντί για την απαιτούμενη πορεία της ισπανικής γλώσσας. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι ικανοποιούνται οι ακαδημαϊκές σας ανάγκες.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Πρόκειται για μια λίστα με τις προγραμματισμένες προσφορές μαθημάτων. Μια τελική λίστα των προσφορών μαθημάτων θα σας δοθεί στη διάθεσή σας στο MyIESabroad λογαριασμό σας.

 • Τέχνη στο Prado
 • Ισπανική κοινωνία, πολιτικός πολιτισμός και κινηματογράφος
 • Μαδρίτη Η πόλη
 • Σύγχρονο ισπανικό θέατρο
 • Πολιτιστικοί μύθοι και ισπανική λογοτεχνία
 • Γκαρσία Λόρκα και η ώρα του
 • Η ισπανική γλώσσα στο περιθώριο: Αρχάριος στο εξωτερικό
 • Η ισπανική γλώσσα στο περιθώριο: Αναδυόμενη Ανεξάρτητη στο Εξωτερικό
 • Η ισπανική γλώσσα στο περιθώριο: Ανεξάρτητη στο εξωτερικό
 • Η ισπανική γλώσσα στο περιθώριο: Αναδυόμενες αρμόδιες στο εξωτερικό

Εκδρομές

Παρόλο που η περιπέτεια ξεκινάει στη Μαδρίτη, οι εκδρομές μας κάνουν να ξεπεράσετε την πόλη για να ανακαλύψετε τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της χώρας υποδοχής σας. Εδώ είναι μερικοί πιθανοί προορισμοί.

Rascafría

1 ημέρα | Καλοκαίρι

Περπατήστε στην κεντρική οροσειρά της Ισπανίας, που είναι γνωστή για την θέα και τα υπαίθρια αθλήματα.

Σεγκόβια

1 ημέρα | Το καλοκαίρι η Σεγκόβια είναι γνωστή για τη ρωμανική και γοτθική αρχιτεκτονική της και για ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα διατηρημένα ρωμαϊκά υδραγωγεία σε όλη την Ευρώπη.

Βαλένθια

3 Ημέρες | Καλοκαίρι

Επισκεφθείτε την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, πλούσια σε νόστιμη κουζίνα, άριστο καιρό και αμέτρητα πολιτιστικά καταστήματα, όπως ένα από τα νεότερα πολιτιστικά και επιστημονικά συγκροτήματα της Ευρώπης, το Ciutat de les Arts de les Ciències

Σημείωση: Οι προορισμοί, οι δραστηριότητες και οι περίοδοι διαμονής του IES Abroad ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη διάρκεια και τη διαθεσιμότητα.

Εκδρομές που σχετίζονται με το μάθημα

IES Abroad Madrid διοργανώνει εκδρομές που σχετίζονται με το μάθημα και συμπληρώνουν αυτό που μαθαίνετε στην τάξη και συμβάλλουν στη γενική γνώση του ισπανικού πολιτισμού και κοινωνίας.

Καθημερινή ζωή

Μέρος που σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας στη Μαδρίτη κάνει το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσει να αισθανθείτε ασφαλείς και να φροντίσετε. Είτε πρόκειται για πρόγραμμα προσανατολισμού που σας κάνει να αισθάνεστε προετοιμασμένοι, για στέγαση που βρίσκεται σε καλή τοποθεσία και άνετα, είτε για εκδρομές στην περιοχή που σας μεταφέρουν σε μέρη μακριά από το χτυπημένο μονοπάτι - είμαστε όλοι για τις φοιτητικές υπηρεσίες μας.

Προσανατολισμός

Το πρόγραμμα ξεκινά με έναν 2ήμερο προσανατολισμό που σας εισάγει στο προσωπικό της IES Abroad Madrid, τους συμμαθητές σας και στην πόλη της Μαδρίτης. Τα θέματα όπως οι ακαδημαϊκοί, η στέγαση, οι μεταφορές, οι εξωσχολικές δραστηριότητες και η υγεία και η ασφάλεια καλύπτονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ισπανική τοποθέτησή σας διαχειρίζεται επίσης κατά τη διάρκεια του προσανατολισμού.

Επιπλέον, ο ολοκληρωμένος προσανατολισμός CORE ™, IES Abroad

Στέγαση

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η μεγαλύτερη πρόκλησή σας είναι να αποφασίσετε ποια ορόσημα θα δείτε πρώτα ή να ανακαλύψετε το καλύτερο καφέ - μη βρίσκοντας ένα μέρος για να ζήσετε όπου αισθάνεστε άνετα. Κάνουμε το καλύτερό μας για να εντοπίσουμε τη στέγαση που αντανακλά το πώς ζουν οι ντόπιοι φοιτητές. Ο στόχος μας είναι ότι όταν φεύγετε από τη Μαδρίτη, θα νιώσετε σαν στο σπίτι.

Homestays - Ζήστε σε ισπανικά σπίτια με σινερά ή οικογένειες. Έχετε πρωινό και ένα επιπλέον γεύμα καθημερινά με τους οικοδεσπότες σας. Σε πολλές περιπτώσεις, δύο φοιτητές IES Abroad είναι τοποθετημένοι σε μια οικογένεια ή οικογένεια.

Κατοικίες με προνόμια κουζίνας - Αν προτιμάτε να αγοράσετε το δικό σας φαγητό και να προετοιμάσετε τα γεύματά σας, ίσως να θέλετε να εξετάσετε αυτή την επιλογή στέγασης. Εάν επιλέξετε αυτήν την επιλογή, θα λάβετε πίστωση γεύματος. Ένας πολύ περιορισμένος αριθμός αυτών των τοποθετήσεων είναι διαθέσιμος.

Διαμερίσματα - Μοιραστείτε ένα διαμέρισμα που βρίσκεται σε μια κατοικημένη περιοχή κοντά στο IES Abroad Madrid Centre. Τα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα και περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Παρέχονται υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και τακτικός καθαρισμός, καθώς και η υποστήριξη ενός ισπανικού οδηγού διαμερισμάτων. Ο χώρος είναι περιορισμένος και τα γεύματα δεν συμπεριλαμβάνονται.

Εξωσχολικές δραστηριότητες

Επαναπροσδιορίστε τον τρόπο με τον οποίο ζείτε και μαθαίνετε στη Μαδρίτη μέσω των πολιτιστικών μας δραστηριοτήτων, όπως:

 • Διαλέξεις για τους επισκέπτες
 • Μαθήματα ισπανικής κουζίνας και χορού
 • Αθλητικές δραστηριότητες όπως παιχνίδια ποδοσφαίρου

Κόστος

Θεωρήστε αυτές τις τιμές ως σημείο εκκίνησης. Σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο σπουδών σας στο εξωτερικό για να προσδιορίσετε το πραγματικό κόστος για εσάς, όταν παραγγέλνετε οικονομική βοήθεια, υποτροφίες, πολιτικές σχολείου στο σπίτι σας και άλλους παράγοντες.

Άνοιξη 2020

Ορος Δίδακτρα Στέγαση ΑΣΦΑΛΙΣΗ Σύνολο
Άνοιξη 2020 $ 5.545 $ 1,570 $ 135 $ 7,250

Υποτροφίες

Υποτροφίες για συγκεκριμένα προγράμματα

Χρηματοδοτική βοήθεια που βασίζεται στην καλοκαιρινή ανάγκη

Έως $ 1.000.

Ανοικτή σε φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση και παρίστανται σε ένα πρόγραμμα θερινών προγραμμάτων IES Abroad ή στο IES Internships.

Κριτήρια που εξετάστηκαν για τον καθορισμό του βραβείου:

 • Επίπεδο οικονομικής ανάγκης όπως προσδιορίζεται από τις πληροφορίες που παρέχονται στην αίτηση. Δίνεται προτεραιότητα στους παραλήπτες της Pell Grant.
 • IES Abroad τοποθεσία του προγράμματος.
 • IES Abroad καθεστώς ιδιότητας μέλους της πανεπιστημιούπολης.

Το Κέντρο μας

Το IES Abroad Madrid Centre βρίσκεται στην καρδιά της κεντρικής πανεπιστημιούπολης του Universidad Complutense, στο εσωτερικό του Δήμαρχου Colegio Nuestra Señora de Guadalupe. Υπάρχουν δύο μουσεία - το Museo de América και το Museo del Traje - σε κοντινή απόσταση από το κέντρο. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν:

 • Υψηλή ταχύτητα ασύρματου internet και πρόσβαση στον εκτυπωτή
 • Ένα φοιτητικό σαλόνι και κήπο
 • Ένα μικρό γυμναστήριο
 • Μια βιβλιοθήκη, αίθουσες διδασκαλίας και γραφεία
Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... περαιτέρω

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Διαβάστε Λιγότερα
Σικάγο , Amsterdam , Αρλ , Ώκλαντ , Βαρκελώνη , Πεκίνο , Βερολίνο , Μπουένος Άιρες , Κέιπ Τάουν , Christchurch , Δουβλίνο , Freiburg , Γρανάδα , Λονδίνο , Μαδρίτη , Μιλάνο , Ναγκόγια , Ναντ , Νέα Υόρκη , Ομορφη , Παρίσι , Οξφόρδη , Quito , Ραμπάτ , Ρώμη , Σαλαμάνκα , Σαντιάγκο , Σαγκάη , Σιένα , Σίδνεϊ , Τόκιο , Puerto Ayora , Βιέννη , Χονγκ Κονγκ , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη