Μαθήματα Γενικής Αγγλικής

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Τα μαθήματα γενικής αγγλικής γλώσσας είναι κατάλληλα για όλους, από αρχάριους έως προχωρημένους. Αν θέλετε να βελτιώσετε τα αγγλικά σας για ακαδημαϊκή, προσωπική ή επαγγελματική χρήση, όποιοι και αν είναι οι λόγοι σας, έχουμε ένα μάθημα για εσάς.

Επιλέξτε την ένταση της μελέτης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Προσφέρουμε ένα τυπικό μάθημα, το οποίο έχει σχεδιαστεί κυρίως για την ανάπτυξη των τεσσάρων δεξιοτήτων της ομιλίας, της γραφής, της ανάγνωσης και της ακρόασης και για την αύξηση της συνειδητοποίησης του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν τα αγγλικά. Θα μάθετε επίσης και θα αναθεωρήσετε το νέο λεξιλόγιο, θα βελτιώσετε την προφορά σας και θα γυαλίσετε την αγγλική γραμματική σας!

Μπορείτε να πάρετε πιο έντονες επιλογές μαθημάτων, οι οποίες περιλαμβάνουν επιπλέον μαθήματα που επικεντρώνονται στις δεξιότητες επικοινωνίας, όπως ομιλία και ακρόαση.

Όποια και αν είναι η πορεία σας, θα ακολουθήσετε το CEFR (Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς) σε όλα τα μαθήματα για να παρακολουθείτε τη μάθησή σας. Το CEFR είναι ένα καλό εργαλείο που σας δίνει τη δυνατότητα να εξηγήσετε το επίπεδο γλωσσών σας σε εργοδότες, φίλους και εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το CEFR και πώς μπορεί να βοηθήσει το ταξίδι της εκμάθησης στα αγγλικά.

Οι δάσκαλοι της ETC θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας προσφέρουν μια σειρά από καταστάσεις στις οποίες μπορείτε να εξασκήσετε τις δεξιότητες αγγλικής γλώσσας και να αναπτύξετε λειτουργική ικανότητα και ευχέρεια. Θα διαπιστώσετε ότι είναι υποστηρικτικοί οδηγοί στη διαδικασία εκμάθησης. Οι δάσκαλοί μας αναπτύσσονται συνεχώς και συζητούν νέες ιδέες. Το στυλ μάθησης του καθενός είναι διαφορετικό. Οι εκπαιδευτικοί μας αναπτύσσουν σχέδια μαθήματος με αυτό το πνεύμα και πακέτα γεμάτα διαδραστικές δραστηριότητες για να βοηθήσουν τη μάθηση σας.

Δομή μαθημάτων

Πρότυπο μαθήματος

(20 μαθήματα = 15 ώρες την εβδομάδα).

Τα πρωινά μαθήματα επικεντρώνονται στην ανάγνωση, τη γραφή, την ακρόαση και την ομιλία. Θα μάθετε επίσης και θα αναθεωρήσετε νέο λεξιλόγιο, γραμματική και προφορά.

Εντατικό μάθημα

(24 μαθήματα = 18 ώρες την εβδομάδα).

Αυτό το μάθημα ακολουθεί την τυποποιημένη δομή του μαθήματος με επιπλέον 4 μαθήματα πρακτικής επικοινωνιακών δεξιοτήτων ανά εβδομάδα.

Αυτά τα επιπλέον μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσουν την ευκαιρία να αναπτύξετε την εμπιστοσύνη σας στην ομιλία και την ακρόαση.

Σούπερ εντατικό μάθημα

(28 μαθήματα = 21 ώρες την εβδομάδα).

Αυτό το μάθημα ακολουθεί την εντατική δομή του μαθήματος με επιπλέον 4 μαθήματα σε όλες τις 4 δεξιότητες plus προφορά και λεξική επέκταση.

Πλήρης σειρά μαθημάτων εμβάπτισης

(40 μαθήματα = 30 ώρες την εβδομάδα).

Αξιοποιήστε στο έπακρο τη μάθησή σας στο μάθημα Full Immersion. Μελετήστε όλα τα στοιχεία των μαθημάτων Γενικής Αγγλικής γλώσσας σε πολύ μεγαλύτερη ένταση. Αυτό είναι μια σπουδαία πορεία εάν έχετε έναν υψηλό στόχο να φτάσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

1: 1 Μαθήματα

(ένας δάσκαλος για έναν φοιτητή).

Μπορείτε να μελετήσετε οποιοδήποτε αριθμό μαθημάτων 1: 1 την εβδομάδα, εκτός αν είστε υπήκοος της βίζας, οπότε θα χρειαστεί να πάρετε τουλάχιστον 15 ώρες διδασκαλίας (συνδυαστικά) την εβδομάδα.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Σημειώστε ότι αυτό είναι ένα δείγμα χρονοδιαγράμματος και ενδέχεται να αλλάξει.

85142_Immagine.jpg

Αμοιβές

85143_Immagine1.jpg

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

ETC is a family-run language school that was founded in 1989. We have been operating successfully in Bournemouth since that time, though not always on the same site. The Directors took the decision to ... περαιτέρω

ETC is a family-run language school that was founded in 1989. We have been operating successfully in Bournemouth since that time, though not always on the same site. The Directors took the decision to move to a purpose-built school in West Hill Road in order to allow for expansion. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη