Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Το πρόγραμμα μάρκετινγκ εξάμηνο Fashion στο IED Φλωρεντία είναι μια μοναδική, εστιασμένη και πρακτική εισαγωγή στη βιομηχανία της μόδας και τον κεντρικό ρόλο του μάρκετινγκ. Αυτό το θέμα αναπτύσσεται μέσα από τα προσφερόμενα μαθήματα, τις εταιρείες που επιλέγονται για συνεργασίες και το έργο που ολοκληρώνει το εξάμηνο.

Η προσέγγιση IED προσφέρει στους σπουδαστές τη μοναδική ευκαιρία να εργαστούν απευθείας με τους επαγγελματίες της βιομηχανίας στο πλαίσιο της ακαδημαϊκής τους εμπειρίας και της επαγγελματικής τους ανάπτυξης, χάρη σε μακροχρόνιες σχέσεις με ιταλούς ηγέτες της βιομηχανίας μόδας και σχεδίου.

Βασικό στοιχείο αυτής της διδακτικής φιλοσοφίας της συμμετοχής των επαγγελματιών και της βιομηχανίας, το πρόγραμμα IED Florence Fashion Marketing έχει συνεργαστεί με το LUISAVIAROMA .
Η LUISAVIAROMA (Φλωρεντία) είναι ένας κορυφαίος λιανοπωλητής πολυτελών ενδυμάτων ηλεκτρονικού εμπορίου των σημαντικότερων σχεδιαστών του κόσμου.


Πρόγραμμα - Μαθήματα τρέχουν από Δευτέρα έως Παρασκευή, με πλήρη απασχόληση.

Στόχος

Το πρόγραμμα εξαμήνου μάρκετινγκ είναι ανοιχτό για τους τρέχοντες φοιτητές, πτυχιούχους και επαγγελματίες που επιδιώκουν να καθορίσουν ή να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και προοπτική. Δεν υπάρχουν προαπαιτήσεις για να μπείτε σε αυτό το πρόγραμμα.

Μεθοδολογία και δομή

Το πρόγραμμα μάρκετινγκ εξάμηνο πρόγραμμα μάρκετινγκ αναπτύσσεται μέσω των μαθημάτων που προσφέρονται, οι εταιρείες που επιλέγονται για συνεργασίες και το έργο που ολοκληρώνει το εξάμηνο. Σημαντικά μαθήματα και θέματα όπως η μάρκα και το μάρκετινγκ μόδας, τα οποία αποτελούν τις βάσεις για τη δημιουργία αποτελεσματικών και στρατηγικών σχεδίων μάρκετινγκ, η συνεκτική φιλοσοφία μάρκας και η κατασκευή εικόνων και τελικά οι καλές πωλήσεις θα καλυφθούν διεξοδικά στην τάξη, και παρουσιάσεις.

Οι φοιτητές θα εργαστούν σε επαφή με τους κατασκευαστές μόδας της παραγωγής «Made in Italy», με στόχο την επικοινωνία και την καινοτόμο προβολή των υλικών και άυλων αξιών του ιταλικού προϊόντος πολυτελείας στη σύγχρονη αγορά μόδας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε12 περισσότερα μαθήματα αποIED – Istituto Europeo di Design Florence »

Τελευταία ενημέρωση February 25, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
15 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
7,000 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη