Αν αγαπάτε τη δημιουργία, την παραγωγή και την ανάμειξη μουσικής χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, τότε αυτό το επίπεδο παραγωγής μουσικής επιπέδου 3 είναι ένας τέλειος τρόπος για να αναπτύξετε τις ικανότητές σας για δημιουργική εργασία ή πανεπιστήμιο.

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

Αναπτύξτε την κατανόησή σας για το πώς λειτουργεί η μουσική.

ΓΡΑΦΩ

Μάθετε την τέχνη της δημιουργίας κομματιών χρησιμοποιώντας DAWs και remix μελωδίες από άλλους καλλιτέχνες, που εργάζονται σε πλήρως εξοπλισμένες σουίτες τεχνολογίας Apple Mac χρησιμοποιώντας Logic

DJ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΑΣ

Εξερευνήστε τη δυνατότητα αναπαραγωγής της μουσικής σας σε ζωντανές εκδηλώσεις.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Αποκτήστε τις δεξιότητες για να προωθήσετε τον εαυτό σας και τη μουσική σας μέσα στη βιομηχανία.

Ξεκινήστε τη δημιουργική σας καριέρα

Επιλέγοντας αυτό το μάθημα παραγωγής μουσικής επιπέδου 3 θα σας δώσει τις δεξιότητες για να πάτε στο πανεπιστήμιο ή σε δημιουργική εργασία.

Ο δημιουργικός τομέας είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της οικονομίας του Ηνωμένου Βασιλείου και ένας σπουδαίος και συναρπαστικός χώρος εργασίας.

Αυτό το μάθημα παραγωγής μουσικής μπορεί να οδηγήσει σε:

 • Ένα δημιουργικό πτυχίο στο πανεπιστήμιο όπου μπορείτε να αποκτήσετε περαιτέρω δεξιότητες για την προετοιμασία για εργασία. Αυτό μπορεί να είναι πτυχίο μουσικής τεχνολογίας ή άλλο θέμα που παίρνει φαντασία σας. Θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε και τα δύο έτη του μαθήματος για να δημιουργήσετε τα σημεία UCAS για την είσοδο στο πανεπιστήμιο. Η Access προσφέρει τώρα ένα FdSc στην Τεχνολογία Ήχου και Μουσικής.
 • One-year καλλιτεχνικής ανάπτυξης του Access, όπου μπορείτε να μεταφέρετε τη μουσική σας στο επόμενο επίπεδο για να προετοιμαστείτε για επαγγελματική εργασία.
 • Απασχόληση ή αυτοαπασχόληση στις δημιουργικές βιομηχανίες. Αυτό μπορεί να είναι ως μουσικός καλλιτέχνης ή τραγουδοποιός, ή μπορεί να είναι σε άλλο χώρο της μουσικής ή δημιουργικών βιομηχανιών.
 • Μια δημιουργική μαθητεία ως σκαλοπάτι στην εργασία.

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Το να είσαι στην Access είναι πολύ περισσότερο από απλά να κάνεις ένα μάθημα. Θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε από πρώτο χέρι την εμπειρία των μουσικών και δημιουργικών βιομηχανιών.

Εδώ είναι μερικές από τις ευκαιρίες που μπορείτε να επωφεληθείτε από:

 • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Θα έχετε μοναδικές ευκαιρίες να προβάλλετε την εργασία σας. Αυτά ποικίλλουν από νυκτερινή νυχτερινή διασκέδαση μέχρι την ευκαιρία να εμφανιστούν σε στάδιο φεστιβάλ σε εκδηλώσεις όπως το Latitude που διοργανώνει ο εταίρος Φεστιβάλ Δημοκρατία.
 • MUSIC GLUE: Το Music Glue είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα άμεσης προβολής που χρησιμοποιείται από 26.000 καλλιτέχνες παγκοσμίως για την πώληση εισιτηρίων, εμπορευμάτων, μουσικής και πιο άμεσα στο κοινό από έναν προσαρμόσιμο ιστότοπο.
 • DISTRIBEAT: Συνεργασία με την παγκόσμια εταιρεία διανομής Distribeat, η οποία σας επιτρέπει να διαθέτετε τη μουσική σας μέσω όλων των μεγάλων ηλεκτρονικών καταστημάτων, συμπεριλαμβανομένου του iTunes.
 • MASTERCLASSES: Η πρόσβαση προάγει τις masterclasses της βιομηχανίας από τους καλλιτέχνες που εκπροσωπούνται από την Tri-Tone και την 7pm Management. Αυτές σας επιτρέπουν να λάβετε συμβουλές και καθοδήγηση από εργαζόμενους μουσικούς και παραγωγούς.
 • TWINE: Όλοι οι φοιτητές μας λαμβάνουν δωρεάν το άρθρο Twine, το οποίο είναι μια online πλατφόρμα που επιτρέπει στους δημιουργικούς ανθρώπους να συνεργαστούν σε έργα και να κερδίσουν χρήματα!
 • Η FOCUSRITE: Η πρόσβαση είναι περήφανη για τη συνεργασία της με το Focusrite. Θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα χέρια σας πάνω από £ 500 δωρεάν plug-in ήχου Focusrite, υποστηριζόμενη από ειδικά εργαστήρια Focusrite.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση, θα αποκτήσετε αναγνωρισμένο πιστοποιητικό που μπορείτε να προσθέσετε στο βιογραφικό σας βιογραφικό:

 • Δύο έτη RSL Επίπεδο 3 Διευρυμένο Δίπλωμα για τους Μουσικούς. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μέχρι και 168 σημεία UCAS στο τιμολόγιο 2017.
 • Σημειώστε ότι αυτά τα σημεία UCAS είναι για Διακρίσεις * και οι χαμηλότεροι βαθμοί δημιουργούν σημαντικά λιγότερα σημεία.
 • Το Εκτεταμένο Δίπλωμα είναι ισοδύναμο με τρία επίπεδα Α ή ένα δίπλωμα BTEC επιπέδου 3.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

 • Το πρόγραμμα παραγωγής μουσικής επιπέδου 3 διαρκεί δύο χρόνια.
 • Παραδίδεται συνήθως τρεις έως τέσσερις ημέρες την εβδομάδα από τον Σεπτέμβριο έως τον Ιούνιο (ημέρα). Πόσο καιρό είστε στο κολέγιο θα εξαρτηθεί από το ποια πρόσθετα μαθήματα Αγγλικών και μαθηματικών θα πρέπει να παρακολουθήσετε.
 • Εάν είστε ηλικίας 16-18 ετών στις 31 Αυγούστου 2018, ή / και στην αρχή του μαθήματος Παραγωγής Μουσικής τότε το μάθημα εάν ΔΩΡΕΑΝ
 • Εάν είστε ηλικίας 19 ετών στις 31 Αυγούστου 2018 ή / και στην αρχή του μαθήματος Παραγωγής Μουσικής τότε θα πρέπει να πληρώσετε £ 4800 ετησίως. Ωστόσο, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα προχωρημένο δάνειο σπουδαστών για να καλύψετε το κόστος αυτού του μαθήματος. Θα πρέπει να επιστρέψετε το δάνειο μόνο όταν αρχίσετε να κερδίζετε πάνω από 25.000 λίρες στερλίνες ετησίως.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

Εφαρμόζοντας αυτό το μάθημα παραγωγής μουσικής επιπέδου 3 είναι εύκολο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την αίτηση ηλεκτρονικής αίτησης και θα επικοινωνήσουμε ξανά με ορισμένες προτεινόμενες ημερομηνίες για το πότε θα μπορέσουμε να συναντηθούμε για να το συζητήσουμε περαιτέρω.

 • SKILLS SET: Εκτιμούμε το δημιουργικό πάθος και τις δεξιότητές σας πάνω απ 'όλα. Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να αποδείξετε ότι είστε σε θέση να εργαστείτε στο Επίπεδο 3 (Πρότυπο Επίπεδο Α). Για τους μαθητές που εγκαταλείπουν το σχολείο, θα χρειαστούμε αποδείξεις για τις προβλεπόμενες και πραγματικές σας βαθμολογίες, οι οποίες θα υποστηρίζονται από σχολική αναφορά. Ως οδηγός, αυτό το μάθημα απευθύνεται σε πιο έμπειρους παραγωγούς / συνθέτες με εμπειρία στην παραγωγή μουσικής. Θα πρέπει να γνωρίζετε ήδη τουλάχιστον μία ή δύο πλατφόρμες λογισμικού και μπορεί να έχετε χρησιμοποιήσει πιο προηγμένα προγράμματα όπως το Logic Pro. Μπορείτε επίσης να είστε DJ ή ζωντανός ηλεκτρονικός ερμηνευτής. Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν θα είστε σε θέση να εγγραφείτε εάν θα είστε κάτω των 16 ετών στις 31 Αυγούστου. Οι αιτήσεις από άτομα κάτω από αυτήν την ηλικία είναι ακόμη ευπρόσδεκτες, αλλά θα αναβληθούν για το επόμενο έτος.
 • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Θα κληθείτε σε ακρόαση / συνέντευξη. Προετοιμάστε μια επίδειξη για το πώς δημιουργήσατε ένα κομμάτι μουσικής χρησιμοποιώντας ψηφιακό λογισμικό. Εάν είστε DJ ή ζωντανός ηλεκτρονικός ερμηνευτής, παρακαλείστε να έρθετε έτοιμοι να επιδείξετε τις ικανότητές σας και να μιλήσετε για μπαρ, κτύπους και δομές και παραγωγή μουσικής.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποAccess Creative College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
4,800 GBP
ανά έτος, αν είστε 19 ετών στις 31 Αυγούστου 2018. Δωρεάν για φοιτητές ηλικίας 16-18 ετών.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 30, 2020
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 30, 2020
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη