Αν αγαπάς τη δημιουργία, την παραγωγή και την ανάμειξη μουσικής χρησιμοποιώντας την τεχνολογία τότε αυτό το επίπεδο 2 της Μουσικής Τεχνολογίας είναι ένας τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας.

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

Αναπτύξτε την κατανόησή σας για το πώς λειτουργεί η μουσική.

ΓΡΑΦΩ

Ξεκινήστε να γράφετε τα δικά σας κομμάτια χρησιμοποιώντας τα DAW και να κανονίσετε μουσικές από άλλους καλλιτέχνες, που εργάζονται σε πλήρως εξοπλισμένες σουίτες τεχνολογίας Apple Mac χρησιμοποιώντας Logic.

MIX LIVE

Ρυθμίστε και ανακατέψτε τον ήχο τόσο σε live όσο και σε set-up studio.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Μάθετε για την εργασία στη μουσική βιομηχανία.

Ξεκινήστε τη δημιουργική σας καριέρα

Η επιλογή αυτού του επιπέδου 2 Music Technology είναι η αρχή του ταξιδιού σας στις δημιουργικές βιομηχανίες.

Ο δημιουργικός τομέας είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της οικονομίας του Ηνωμένου Βασιλείου και ένας σπουδαίος και συναρπαστικός χώρος εργασίας.

Αυτό το μάθημα Μουσικής Τεχνολογίας μπορεί να οδηγήσει σε:

 • Περαιτέρω ανάπτυξη δεξιοτήτων στα μαθήματα επιπέδου μουσικής παραγωγής ή ηχητικής μηχανικής ή σε άλλα μαθήματα επιπέδου 3.
 • Απασχόληση ή αυτοαπασχόληση στις δημιουργικές βιομηχανίες (άνω των 18 ετών). Αυτό μπορεί να είναι ως παραγωγός μουσικής ή ηχητικός μηχανικός, ή μπορεί να είναι σε άλλο χώρο της μουσικής ή της δημιουργικής βιομηχανίας.
 • Μια δημιουργική μαθητεία ως σκαλοπάτι στην εργασία.

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Το να είσαι στην Access είναι πολύ περισσότερο από απλά να κάνεις ένα μάθημα. Θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε από πρώτο χέρι την εμπειρία των μουσικών και δημιουργικών βιομηχανιών.

Εδώ είναι μερικές από τις ευκαιρίες που μπορείτε να επωφεληθείτε από:

 • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Θα έχετε μοναδικές ευκαιρίες να προβάλλετε την εργασία σας. Αυτά κυμαίνονται από μια τοπική συναυλία στην ευκαιρία να εμφανιστούν σε ένα στάδιο φεστιβάλ σε εκδηλώσεις όπως το Latitude που διοργανώνεται από το εταίρο Φεστιβάλ Δημοκρατία.
 • MUSIC GLUE: Το Music Glue είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα άμεσης προβολής που χρησιμοποιείται από 26.000 καλλιτέχνες παγκοσμίως για την πώληση εισιτηρίων, εμπορευμάτων, μουσικής και πιο άμεσα στο κοινό από έναν προσαρμόσιμο ιστότοπο.
 • DISTRIBEAT: Συνεργασία με την παγκόσμια εταιρεία διανομής Distribeat, η οποία σας επιτρέπει να διαθέτετε τη μουσική σας μέσω όλων των μεγάλων ηλεκτρονικών καταστημάτων, συμπεριλαμβανομένου του iTunes.
 • MASTERCLASSES: Η πρόσβαση προάγει τις masterclasses της βιομηχανίας από τους καλλιτέχνες που εκπροσωπούνται από την Tri-Tone και την 7pm Management. Αυτές σας επιτρέπουν να λάβετε συμβουλές και καθοδήγηση από εργαζόμενους μουσικούς και παραγωγούς.
 • TWINE: Όλοι οι φοιτητές μας λαμβάνουν δωρεάν το άρθρο Twine, το οποίο είναι μια online πλατφόρμα που επιτρέπει στους δημιουργικούς ανθρώπους να συνεργαστούν σε έργα και να κερδίσουν χρήματα!
 • Η FOCUSRITE: Η πρόσβαση είναι περήφανη για τη συνεργασία της με το Focusrite. Θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα χέρια σας πάνω από £ 500 δωρεάν plug-in ήχου Focusrite, υποστηριζόμενη από ειδικά εργαστήρια Focusrite.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση, θα αποκτήσετε αναγνωρισμένο πιστοποιητικό που μπορείτε να προσθέσετε στο βιογραφικό σας βιογραφικό:

 • Ένα δίπλωμα RSL επιπέδου 2 για μουσικούς ασκούμενους.
 • Το δίπλωμα επιπέδου 2 ισοδυναμεί με περίπου τέσσερις βαθμούς 4-9 του GCSE.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

 • Το μάθημα της τεχνολογίας επιπέδου 2 διαρκεί για ένα χρόνο.
 • Παραδίδεται συνήθως τρεις έως τέσσερις ημέρες την εβδομάδα από τον Σεπτέμβριο έως τον Ιούνιο (ημέρα). Πόσο καιρό είστε στο κολέγιο θα εξαρτηθεί από το ποια πρόσθετα μαθήματα Αγγλικών και Μαθημάτων θα πρέπει να παρακολουθήσετε.
 • Εάν είστε ηλικίας 16-18 ετών στις 31 Αυγούστου 2018, ή / και στην αρχή του μαθήματος Μουσικής Τεχνολογίας τότε η πορεία εάν ΔΩΡΕΑΝ
 • Εάν έχετε ηλικία 19 ετών στις 31 Αυγούστου 2018 τότε τα έξοδα μαθημάτων έχουν ως εξής, ανάλογα με τις περιστάσεις σας:
 • ΔΩΡΕΑΝ για 19-23 ετών αν δεν έχετε προηγούμενο πλήρες επίπεδο επιπέδου 2. *
 • ΔΩΡΕΑΝ για 19-23 ετών εάν είστε άνεργος και έχετε ήδη πλήρη εξειδίκευση στο Επίπεδο 2. *
 • ΔΩΡΕΑΝ για 24 άτομα αν είστε άνεργος, αν έχετε ήδη ένα πλήρες επίπεδο 2 * ή όχι.
 • Οι 19-23 ετών μπορούν να συγχρηματοδοτηθούν αν είστε μισθωτοί και έχετε ήδη πλήρη εξειδίκευση στο επίπεδο 2 * (πληρώνετε £ 1800), εκτός εάν κερδίζετε κάτω από £ 15.736,50 τότε είναι ΔΩΡΕΑΝ.
 • Το 24 μπορεί να συγχρηματοδοτηθεί αν είστε μισθωτός (πληρώνετε £ 1800), εκτός εάν κερδίζετε κάτω από £ 15.736,50 τότε είναι ΔΩΡΕΑΝ.
 • * Το πλήρες επίπεδο 2 είναι πέντε GCSEs στους βαθμούς A * -C ή 9-4, ή το ισοδύναμό του.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

Εφαρμόζοντας για αυτό το μάθημα της τεχνολογίας επιπέδου 2 είναι εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την αίτηση ηλεκτρονικής αίτησης και θα επικοινωνήσουμε ξανά με ορισμένες προτεινόμενες ημερομηνίες για το πότε θα μπορέσουμε να συναντηθούμε για να το συζητήσουμε περαιτέρω.

 • SKILLS SET: Εκτιμούμε το δημιουργικό πάθος και τις δεξιότητές σας πάνω απ 'όλα. Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να αποδείξετε ότι είστε σε θέση να εργαστείτε στο επίπεδο 2 (πρότυπο GCSE). Για τους μαθητές που εγκαταλείπουν το σχολείο, θα χρειαστούμε αποδείξεις για τις προβλεπόμενες και πραγματικές σας βαθμολογίες, οι οποίες θα υποστηρίζονται από σχολική αναφορά. Ως οδηγός, αυτό το μάθημα Μουσικής Τεχνολογίας απευθύνεται σε παραγωγούς και συνθέτες με μερικές δεξιότητες και εμπειρία. Είναι πιθανό να έχετε εμπειρία δημιουργίας κομματιών χρησιμοποιώντας ένα ή δύο είδη λογισμικού, όπως Ableton, Reason, Cubase ή FL Studio. Μπορεί να είχατε εμπειρία ζωντανού ήχου σε μικρές συναυλίες ή φεστιβάλ. Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν θα μπορείτε να εγγραφείτε αν είστε κάτω των 16 ετών στις 31 Αυγούστου. Οι αιτήσεις από άτομα κάτω από αυτήν την ηλικία είναι ακόμη ευπρόσδεκτες, αλλά θα αναβληθούν για το επόμενο έτος.
 • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Θα κληθείτε σε ακρόαση / συνέντευξη. Ελάτε έτοιμοι να μιλήσετε για το πώς δημιουργήσατε ένα κομμάτι μουσικής χρησιμοποιώντας ψηφιακό λογισμικό ή πώς έχετε αναμιγνύει ζωντανό ή στούντιο ήχο. Εάν είστε DJ ή ζωντανός ηλεκτρονικός ερμηνευτής, παρακαλείστε να έρθετε έτοιμοι να επιδείξετε τις ικανότητές σας και να μιλήσετε για μπαρ, κτύπους και δομές και παραγωγή μουσικής.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποAccess Creative College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,800 GBP
Τα δίδακτρα μπορούν να συνυπάρχουν. Το μάθημα είναι δωρεάν για ορισμένες κατηγορίες σπουδαστών. Ελέγξτε την περιγραφή του μαθήματος για περισσότερες λεπτομέρειες.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη