Μαθήματα αγγλικής γλώσσας στο Ντουμπάι και Αμπού Ντάμπι

Γενικά

7 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Προσφέρουμε διεθνώς αναγνωρισμένο μαθήματα αγγλικής γλώσσας τακτικά σε βολικό χρονισμούς σε περιοχές του Ντουμπάι και του Αμπού Ντάμπι. Παρέχουμε ένα διαδραστικό και φιλικό περιβάλλον που κάνει την εκμάθηση αγγλικών μια απολαυστική εμπειρία.

 • Μάθετε Αγγλικά Συνομιλία: ειδική μητρική εκπαιδευτές μας παρέχουν ένα ευχάριστο περιβάλλον διδασκαλίας που θα αναπτύξουν τις δεξιότητές αγγλικά συνομιλία σας και θα χτίσει το λεξιλόγιό σας.
 • Μάθετε Αγγλικά Γραμματική: Μάθετε να χρησιμοποιείτε σωστή γραμματική με τους πόρους μας και τα υλικά πρακτική.
 • Online Self-Μελέτη: Μάθετε Αγγλικά οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή με online μαθήματα μας

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ

Μάθετε Αγγλικά στην Ντουμπάι και του Αμπού Ντάμπι

Τα αγγλικά είναι η ευρύτερα ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο, και χρησιμοποιείται σε πολλαπλά μέσα, όπως ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, τραγούδια και μυθιστορήματα. Είναι η επίσημη γλώσσα της περισσότερες από 50 χώρες και πολλές χώρες που δεν το έχουν ως επίσημη γλώσσα εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα Αγγλικά σε Lingua Franca τους. Φανταστείτε τον αριθμό των ατόμων που μπορούν να αλληλεπιδράσουν με και τα νέα πράγματα που μπορείτε να ανακαλύψετε για τον πολιτισμό τους! Είναι πραγματικά μια «παγκόσμια γλώσσα» και η σημασία της δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί σε μια ολοένα και πιο διασυνδεδεμένο και παγκοσμιοποιημένο κόσμο.

Πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε ήδη καταλάβει τη γλώσσα σε κάποιο βαθμό. Αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα πρέπει να συνεχίσουν την εκμάθηση σας:

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ

Επιλέξτε από τα μαθήματά μας που κυμαίνονται από την εντατική σε τακτική, το Σαββατοκύριακο, το λογισμικό, η εικονική και περισσότερο για να εργαστούν στις τέσσερις δεξιότητες? ανάγνωση, γραφή, ομιλία και ακρόαση.

Καλύτερες προοπτικές εργασίας

Αγγλικά δεξιότητες είναι όλο και πιο απαραίτητο στο χώρο εργασίας. Μας μαθήματα Business αγγλικά και μαθήματα συνομιλίας μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε πιο σίγουροι για τη χρήση της γλώσσας και να προχωρήσουμε στην καριέρα σας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ

Είτε ψάχνετε για να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για την τριτοβάθμια εκπαίδευση ή για λόγους μετανάστευσης προς αγγλόφωνες χώρες, Eton Ινστιτούτο προσφέρει μαθήματα Προετοιμασίας για τις εξετάσεις και τις δοκιμές για το IELTS, TOEFL, TOEIC, BULATS και YLE.

Επιλέξτε την επιλογή ΠΟΡΕΙΑ καταλληλότερη για σας

Μαθήματα αγγλικών GROUP

 • Διαδραστική τεχνικές βύθισης διδάσκονται από έμπειρους φυσικούς ομιλητές - 30 ώρες μαθήματος κατά τη διάρκεια μιας διάρκειας 3 εβδομάδων ή 5 έως 7,5 εβδομάδα - 60 ώρες Καλοκαίρι Σούπερ εντατικά μαθήματα κατά τη διάρκεια μιας διάρκειας 3 εβδομάδων - μέγεθος Τάξη κατά μέσο όρο 12 σημαίνει 'όλα τα επίπεδα » ότι αυτή η πορεία είναι διαθέσιμο σε αυτήν την ώρα και την ημερομηνία για κάθε επίπεδο της γλώσσας από το Starter προς τα πάνω, υπόκειται σε ελάχιστο αριθμό 4 μαθητές.

Τιμές αποκλείουν εκπαιδευτικό υλικό. τέλος εγγραφής των 150 AED ισχύει για όλους τους νέους μαθητές. Όλα τα μαθήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και τους όρους και προϋποθέσεις.

ENGLISH ΙΔΙΩΤΙΚΑ / SEMI-ιδιαίτερα μαθήματα Ευέλικτο χρονοδιάγραμμα και τοποθεσία - 1 έως 3 μαθητές

ιδιωτική Μαθήματα

 • One-to-one μαθήματα με έναν ειδικό εκπαιδευτή - Tailor-made για να ταιριάζει στις ατομικές ανάγκες - Ευέλικτη χρονισμούς και τοποθεσία - Τυπικά βέβαια για 20 ώρες με την δυνατότητα να λαμβάνουν επιπλέον ώρες με βάση την ανάγκη

Ημι-Ιδιαίτερα Μαθήματα

 • 2-3 εκπαιδευόμενοι - Επιλογή για να κλείσετε ένα ιδιωτικό τάξη για μια μικρή ομάδα φίλων ή συναδέλφων - Tailor-made για να ταιριάζει στις ατομικές ανάγκες - Ευέλικτη χρονισμούς και τοποθεσία για να ταιριάζει με το χρονοδιάγραμμα της ομάδας σας από 2-3 μαθητές, κατόπιν αιτήματος και με το ινστιτούτο - Τυπικό μάθημα για 20 ώρες με την δυνατότητα να λαμβάνουν επιπλέον ώρες με βάση την ανάγκη τιμές δεν περιλαμβάνουν εκπαιδευτικό υλικό. τέλος εγγραφής των 150 AED ισχύει για όλους τους νέους μαθητές. Όλα τα μαθήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και τους όρους και προϋποθέσεις. τέλος μεταφοράς των AED 750 ισχύει και για τα μαθήματα 20 ωρών που λαμβάνονται εκτός του Ινστιτούτου.

ΑΓΓΛΙΚΑ εικονικές τάξεις

 • Εύκολο στη χρήση πλατφόρμα, δεν απαιτούνται τεχνικές ικανότητες - Απόλυτη ευελιξία, η πλατφόρμα διατίθεται σε πολλαπλές συσκευές - Συμμετοχή σε ομαδικές ή ατομικές συνεδρία ανάλογα με τις ανάγκες σας - Εξατομικευμένη μάθηση με ένα διεθνώς καταρτισμένο εκπαιδευτικό

Μαθήματα αγγλικών αυτο-μελέτη

Φτάσετε στο επόμενο επίπεδο της επιτυχίας γλώσσας σε χρόνο μηδέν με διαδραστικές δραστηριότητες και διασκέδαση πολιτιστική συμβουλές. αυτο-μελέτη των προγραμμάτων σε απευθείας σύνδεση γλώσσα μας είναι κατάλληλο για εντελώς αρχάριους μέχρι προχωρημένους ηχεία.

 • 60+ ΓΛΩΣΣΕΣ μία πλατφόρμα - Απεριόριστη πρόσβαση σε απευθείας σύνδεση για 12 μήνες? μάθουν πολλές γλώσσες ή να ειδικευτούν σε ένα
 • Πολύτιμα πολιτιστικά ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ - Πολιτιστικές ιδέες θα ενισχύσει την κατανόηση και εκτίμηση της γλώσσας
 • Ευέλικτα πακέτα - Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα άτομο ή μια ομάδα πακέτο για να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του τρόπου ζωής σας
 • ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ - Διαθέσιμα μέσα από πολλαπλές πλατφόρμες (desktop και φορητές συσκευές)
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Eton Institute is globally recognized as a leader in learning and development solutions, offering Professional Development Training, courses in over 100 Languages and Mobile Learning programs. With a ... περαιτέρω

Eton Institute is globally recognized as a leader in learning and development solutions, offering Professional Development Training, courses in over 100 Languages and Mobile Learning programs. With a dedicated team of professionals developing highly customized... Διαβάστε Λιγότερα
Ντουμπάι , Ντουμπάι , Αμπού Ντάμπι , Βιέννη , Νέο Δελχί , Χονγκ Κονγκ , Νέα Υόρκη + 6 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη