Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Βασικά στοιχεία της παρασκευής ψωμιού, Γαλλική ζύμη, προετοιμασία κέικ

Thai Chef School Τυφλών

Ελάτε μαζί μας στην Μπανγκόκ για να μάθετε τα βασικά της παρασκευής ψωμιού, τη γαλλική ζύμη, την προετοιμασία του κέικ

Μελετήστε 4 εβδομάδες και μάθετε τα βασικά της ζύμης

  • Κλασικά επιδόρπια
  • Σύγχρονες τεχνικές ζύμης
  • Ψωμί, ζύμη και πίτσα
  • Εργασία με σοκολάτες
  • Διακόσμηση κέικ χρησιμοποιώντας τόσο τη σοκολάτα όσο και το βουτυρόγαλα

Τρελός για τα όμορφα μακαρόνια, τις λεμονιού, τους πύργους μαύρης σοκολάτας, το τιραμισού, τις τρούφες σοκολάτας; Θέλετε να μάθετε πώς να φτιάχνετε τέλειες κρούστες πίτσας - τόσο παχιά όσο και λεπτή; Τι γίνεται με τα δανικά, τα κρουασάν και το ειδικό ψωμί; Όλα αυτά και πολλά άλλα μπορούν να μάθουν στις 4 εβδομάδες Ζαχαροπλαστικής μας

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (Δευτέρα-Παρασκευή)

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 1-ΒΑΣΙΚΑ ΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗ / ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΣΟΚ

  • Γράφοντας τη σοκολάτα και την κρέμα χρησιμοποιώντας έναν κώνο χαρτιού
  • Μάθετε την πίτα και τη ζύμη
  • Λεμόνι Τάρτα
  • Η Apple καταρρέει
  • Τάρτα από φρούτα
  • Μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας
  • Brownies
  • Μπισκότα σοκολάτας
  • Oreo cheesecake
  • Φρουτιέρα
  • Βούτυρο κέικ
  • Pate choux (eclair με γέμιση)
  • Ταϊλανδικό κέικ τσάι
  • Διακόσμηση κέικ με βούτυρο

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2-ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ (Πρέπει να ληφθεί με την Εβδομάδα 1)

  • Κέικ γιαουρτιού
  • Φραουλίτσα φραουλών
  • Λευκή βαβάρι φράουλας
  • Τούρο κέικ σοκολάτας
  • Μακαρόν (με γέμιση)
  • Σκούρο πύργο σοκολάτας
  • Τούρτα σοκολάτας
  • Τιραμισού
  • Κέικ όπερας
  • Sacher tart
  • Ιρλανδική τούρτα καφέ

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 3-ΣΟΚΟΛΑΤΑ

  • Τρούφες σοκολάτας
  • Πράσινο τσάι τρούφες
  • Καραμέλα
  • Πραλίνες Bonbon
  • Μέλι τρούφες
  • Καραμέλα τρούφες
  • ιρλανδικός καφές
  • Τρούφες καρύδας
  • Αμύγδαλο καραμέλα
  • Σοκολάτα πυραμίδας
  • Διακοσμητικά σοκολάτας

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 4-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

  • άσπρο ψωμί
  • Μαλακό ψωμί με γέμισμα
  • γαλλικό ψωμί
  • Τσουρέκι
  • Πίτσα κρούστα λεπτό
  • Κρουασάν
  • Δανέζικη ζαχαροπλαστική
  • Πάστα ζαχαροπλαστικής
  • Πολυσπορο ψωμι
  • Οι κύκλοι εργασιών της Apple
  • Tarte aux Pommes
  • Ψωμί ολικής
  • Χωριάτικο γάλα Hokkaido

Επιπλέον πληροφορίες

Δίδακτρα (με βάση ορισμένες εβδομάδες σπουδών) -

1 εβδομάδα - 25.000 μπατ

2 εβδομάδες - 50.000 μπατ

3 εβδομάδες - 70.000 μπατ

4 εβδομάδες - 85.000 μπατ

Προχωρημένη εκπαίδευση: Μελετήστε για 4 επιπλέον εβδομάδες, επιλέγοντας τι θέλετε να μάθετε, να μάθετε γαλλικά αρτοσκευάσματα και αρτοποιεία. Ρωτήστε μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ημέρα έναρξης: Δευτέρα

Εβδομάδα μελέτης: Δευτέρα-Παρασκευή, 10:30 πμ - 4 μμ καθημερινά

Πότε να συμμετάσχετε: Μελέτη για 1 εβδομάδα έως 4 εβδομάδες, ξεκινήστε την 1η, 3η ή 4η εβδομάδα, μέχρι εσάς. Διατίθενται επίσης τάξεις Σαββατοκύριακου.

Συνταγές

Προκαταβολή: Το 25% απαιτείται για να εγγυηθεί το κάθισμά σας

Διαμονή: Ιδιωτικά δωμάτια που ξεκινούν από μόλις 2.500 μπατ / εβδομάδα είναι διαθέσιμα.

Επιστολή Αποδοχής: Παρέχεται σε όσους έχουν ανάγκη από την παραλαβή της κατάθεσης

Πιστοποιητικό επίτευξης: Χορηγείται σε εκείνους που ολοκληρώνουν 1-3 εβδομάδες κατάρτισης

Δίπλωμα:

Μια βασική ζαχαροπλαστική

Μια προηγμένη ζύμη

Ερωτήσεις / Εγγραφές:

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις ή θέλετε να εγγραφείτε για μία ή περισσότερες εβδομάδες αυτού του μαθήματος, στείλτε ένα email στο Ron@ThaiChefSchool.com με τα σχόλιά σας και θα απαντήσουμε σύντομα. Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο 66 807-706-741 (Αγγλικά) ή 66 2-136-9405 (Σχολείο-Αγγλικά ή Ταϊλανδικά)

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποThai Chef School »

Τελευταία ενημέρωση November 16, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
1 - 4 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- 1 εβδομάδα - 25.000 μπατ, 2 εβδομάδες - 50.000 μπατ, 3 εβδομάδες - 70.000 μπατ, 4 εβδομάδες - 85.000 μπατ.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη