Μαθήματα πωλήσεων και μάρκετινγκ

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Προσφέρουμε μαθήματα πωλήσεων στις σύγχρονες πωλήσεις και το εμπόριο - ανεξάρτητα από το αν είστε νέος στον κλάδο πωλήσεων ή έχετε πολυετή εμπειρία ως πωλητής. Τα μαθήματά μας εστιάζουν τόσο στις προσωπικές πωλήσεις, στην επικοινωνία με τους πελάτες, στο ψηφιακό εμπόριο κ.λπ., και επομένως είναι επίσης προφανή σε εσάς που είστε υπεύθυνοι για το μάρκετινγκ της εταιρείας.

Γίνετε καλύτερος πωλητής και δημιουργήστε περισσότερες πωλήσεις

Οι πωλήσεις είναι υψίστης σημασίας για τη διασφάλιση της επιτυχίας μιας επιχείρησης. Είναι σημαντικό να έχετε εξειδικευμένους επαγγελματίες πωλητές που είναι σε θέση να δημιουργήσουν τις τέλειες λύσεις για τους πελάτες. Είστε καλοί να δημιουργήσετε ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες σας και να αξιολογήσετε πότε οι πελάτες σας είναι έτοιμοι να αγοράσουν; Στα μαθήματα πωλήσεών μας μπορείτε να λάβετε ένα ευρύ φάσμα αποτελεσματικών εργαλείων πωλήσεων σε θέματα όπως

  • Προσωπική πώληση
  • Πρόσθετες πωλήσεις
  • Τύποι πελατών και σχέσεις πελατών
  • Τεχνική παρουσίασης
  • Διαχείριση συγκρούσεων και παράπονα

Ο σκοπός των μαθημάτων είναι να σας δώσει γνώσεις σχετικά με τους τύπους πελατών και τις ροές πελατών, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις πωλήσεις σας. Οι ισχυρές δεξιότητες πωλήσεων συμβάλλουν στη δημιουργία σχέσεων και σας βοηθούν να λάβετε περισσότερους πελάτες και νέες παραγγελίες. Ο καλός πωλητής είναι εσείς που καταφέρνετε να δημιουργήσετε αξία και τις σωστές λύσεις για τους πελάτες σας.

Μαθήματα μάρκετινγκ και διαδικτυακού μάρκετινγκ

Οι πωλήσεις και το μάρκετινγκ είναι αλληλένδετα με πολλούς τρόπους. Το μάρκετινγκ έχει να κάνει πολύ με τον προσδιορισμό των τύπων πελατών και με τον καλό τρόπο δημιουργίας ευαισθητοποίησης σχετικά με τα προϊόντα ή την εταιρεία του. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω παραδοσιακών μέσων όπως διαφημίσεων, ραδιοφωνικών σποτ, τηλεοπτικών διαφημίσεων κ.λπ., αλλά η ψηφιοποίηση έχει επίσης καταστήσει αποτελεσματική την αγορά μέσω διαδικτύου και κοινωνικών μέσων. Πολλές εταιρείες σήμερα χρησιμοποιούν ψηφιακό μάρκετινγκ για να προσεγγίσουν τις ομάδες-στόχους τους, και ως εκ τούτου προσφέρουμε επίσης μαθήματα μάρκετινγκ εντός π.χ.

Ηλεκτρονικό μάρκετινγκ

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως κανάλι πωλήσεων

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

μάρκετινγκ μέσω email

Αποκτήστε στοχευμένες σειρές πωλήσεων ή μάρκετινγκ

Εάν η εταιρεία σας χρειάζεται ένα εξατομικευμένο μάθημα που απευθύνεται στους πωλητές σας ή στην ομάδα μάρκετινγκ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναπτύξουμε μαθήματα που στοχεύουν στις επιθυμίες και τις ανάγκες της εταιρείας σας.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Welcome to Aalborg Business College Aalborg Business College has 4 campuses in Aalborg, specialized on vocational or academic education and training.

Welcome to Aalborg Business College Aalborg Business College has 4 campuses in Aalborg, specialized on vocational or academic education and training. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη