Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

bli είναι ένας διαπιστευμένος οργανισμός εκπαίδευσης αεροπορικών εταιρειών (ATO 0373) της Νοτιοαφρικανικής Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας (SACAA), ο οποίος προσφέρει ένα εντατικό μάθημα αγγλικών ειδικά για πιλότους και ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Bay Language Institute , που βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά σε πέντε σχολεία που φέρουν ιππασία, δημιούργησε μια σταθερή φήμη για την ποιότητα και τα άριστα αποτελέσματα στην εκπαίδευση της Αγγλικής Αεροπορίας. Πριν από δύο χρόνια είμαστε διαπιστευμένοι από την CAA της Νότιας Αφρικής για να αξιολογήσουμε την ικανότητα αγγλικής γλώσσας για πιλότους και ATC.

Τα μαθήματα Standard Aviation English είναι συνδυασμός γενικής αγγλικής το πρωί (20 μαθήματα) και Aviation English το απόγευμα (10 μαθήματα). Η Aviation English εκτελείται από έμπειρο και ενθουσιώδη καθηγητή Αγγλικών, με εκτεταμένες και συνεχείς πληροφορίες από έμπειρους πιλότους και ATC.

Εκτός από αυτό το μάθημα, το bli προσφέρει εντατικά μαθήματα αγγλικής αεροπορίας σε φοιτητές αεροσκαφών που απαιτούν επίπεδο 4 του ICAO, καθώς και σε κλειστές ομάδες από διαφορετικές χώρες. Αυτό το μάθημα διαρκεί τέσσερις εβδομάδες συνολικά, 30 x 50 λεπτά την εβδομάδα. Συνιστούμε αυτό το μάθημα σε μαθητές που βρίσκονται στο Επίπεδο Β1 (Ενδιάμεσο).

Κόστος

Αεροπορία

Νέα μαθήματα:

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ELP Assessor / Rater (ELPA): ένα εντατικό μάθημα (5 ημερών) σχεδιασμένο να εξοπλίζει τους πτυχιούχους αγγλικής γλώσσας με τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αποτελεσματική και ακριβή εκτίμηση της γλωσσικής επάρκειας στον κλάδο της αεροπορίας.

Γενικές πληροφορίες:

  • Μέγιστα 8 μαθητές ανά τάξη (εκτός από τις κλειστές ομάδες)
  • Τα μαθήματα διάρκειας από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 - 12:40 και απογευματινά μαθήματα από τις 13:30 έως τις 15:00
  • Ένα μάθημα είναι ίσο με 50 λεπτά το πρωί και 45 λεπτά το απόγευμα
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποBay Language Institute »

Τελευταία ενημέρωση October 21, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Duration
4 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
280 EUR
ανά εβδομάδα.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη