Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πρόγραμμα προετοιμασίας της Ακαδημίας προσφέρει ένα χρόνο εντατικής κινηματογραφικής / φωτογραφικής και ακαδημαϊκής πειθαρχίας με καθοδήγηση που δίνει τη δυνατότητα στον φοιτητή να ολοκληρώσει πολλά έργα τέχνης μέχρι το τέλος του ακαδημαϊκού έτους.

Θα θέλατε να γίνετε σκηνοθέτης, αλλά δεν αποφασίζετε οριστικά με ποια ιδιότητα; Θα θέλατε να γίνετε φωτογράφος; Το πρόγραμμα προετοιμασίας της Ακαδημίας προσφέρει ένα χρόνο εντατικής κινηματογραφικής / φωτογραφικής και ακαδημαϊκής πειθαρχίας με καθοδήγηση που δίνει τη δυνατότητα στον φοιτητή να ολοκληρώσει πολλά έργα τέχνης μέχρι το τέλος του ακαδημαϊκού έτους. Το πρόγραμμα λειτουργεί καλά για να προετοιμάσει τους φοιτητές για σπουδές ΜΑ σε συγκεκριμένο κλάδο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το ετήσιο πρόγραμμα προετοιμασίας της Ακαδημίας (FAMU International) στοχεύει να προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να εξοικειωθούν με το ευρύ φάσμα βιοτεχνιών, επαγγελμάτων, τεχνών και δεξιοτήτων που περιλαμβάνουν την κινηματογραφική / φωτογραφική προσπάθεια τόσο σε πρακτικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. θεωρητικό επίπεδο. Το πρόγραμμα hands-on της ταινίας περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία πρακτικών φοιτητικών έργων και ασκήσεων σε μορφές από HDV, HDSLR έως 16mm και 35mm. Υπάρχει επίσης πρακτική εργασία σε περιβάλλον τηλεοπτικού στούντιο. Η σκοποβολή έχει σχεδιαστεί τόσο για τοποθεσίες όσο και για στούντιο. Οι φοιτητές φωτογραφίας κερδίζουν τις δεξιότητες στο τμήμα Φωτογραφίας. Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος και εποπτεύονται από τα μέλη της σχολής και τους συμβούλους της FAMU. Η παραγωγή όλων των υποχρεωτικών πρακτικών ασκήσεων και του τελικού φιλμ περιλαμβάνεται στην τιμή των διδάκτρων.

Οι φοιτητές που εγγράφονται στο πρόγραμμα Ακαδημίας ενός έτους δημιουργούν το δικό τους σχέδιο σπουδών βασισμένο σε συνδυασμό απαιτούμενων υποχρεωτικών μαθημάτων, προαιρετικών μαθημάτων, επιλογών, εργαστηρίων και έργων στις επιλεγμένες μεγάλες συγκεντρώσεις τους. Όλα τα μαθήματα, τα σεμινάρια και τα εργαστήρια απονέμουν πιστώσεις στο πλαίσιο του ECTS (European Credit Transfer System).

Οι καθηγητές και οι μέντορες στο πρόγραμμα περιλαμβάνουν καθηγητές πλήρους απασχόλησης από τα ένδεκα τμήματα που χορηγούν πτυχίο της FAMU, καθώς και άλλοι καλλιτέχνες, ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες του κινηματογράφου ως καθηγητής μερικής απασχόλησης. Ως βασικό μάθημα, το Πρόγραμμα Προετοιμασίας της Ακαδημίας ταιριάζει καλύτερα στους σπουδαστές που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα ολοκληρωμένο υπόβαθρο σε οπτικοακουστικά ή φωτογραφικά μέσα, προτού προχωρήσουν σε πιο εμπεριστατωμένες μελέτες στον τομέα της κινηματογραφίας και των σχετικών μέσων ενημέρωσης. Παρόλο που το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ως μια γενική κινηματογραφική / φωτογραφική πορεία, ωστόσο επικεντρώνεται σε ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ. Τα βασικά μαθήματα που λαμβάνονται από τον σπουδαστή, τα εργαστήρια μέντορας και τα πρακτικά έργα που ολοκληρώνονται θα διαφέρουν ανάλογα με κάθε συγκέντρωση.

Directing actress in a studio.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ (πρόσφατα παραταθείσες) για το 2019/2020 είναι:

 1. Σενάρια
 2. Σκηνοθεσία μυθοπλασίας
 3. Σκηνοθεσία Ντοκιμαντέρ και μη-φαντασίας
 4. Κινηματογράφος
 5. Επεξεργασία και δημιουργική μετάδοση
 6. Φωτογραφία
 7. Κινουμένων σχεδίων

Κάθε μεγάλη συγκέντρωση περιλαμβάνει ένα μικρό εργαστήριο (μέχρι 6 φοιτητές) με επικεφαλής έναν μέντορα. Στο σεμινάριο, οι φοιτητές εργάζονται υπό την επίβλεψη "one-on-one" και αναπτύσσουν τις πρακτικές τους αποστολές. Τα υποχρεωτικά σεμινάρια και μαθήματα παρέχουν ένα θεωρητικό υπόβαθρο για το δημιουργικό μέρος του προγράμματος σπουδών.

Τα βασικά μαθήματα παρέχουν μια ευρύτερη εκπαίδευση τόσο στην τοπική όσο και στην κινηματογραφική / φωτογραφική κουλτούρα και περιλαμβάνουν μαθήματα και σεμινάρια στο 1. Ιστορία του κινηματογράφου, Ιστορία της φωτογραφίας, Θεωρία και κριτική, 2. Τέχνες και πολιτισμός. Η FAMU International παρέχει επίσης ένα ευρύ φάσμα μικρών και έντονων εργαστηρίων Παρασκευής ή Σαββατοκύριακου (τα αποκαλούμε Modules) που αποτελούν μια ζωτική πτυχή της εκπαιδευτικής εμπειρίας κάθε μαθητή. Το πρόγραμμα αρχίζει στα μέσα Σεπτεμβρίου και τελειώνει στα μέσα Μαΐου. Οι ακριβείς ημερομηνίες δίνονται ειδικά για κάθε έτος.

Feedback on first edit at our Cinemadance workshop (4 days outside of Prague)

Τα βασικά μαθήματα κάθε συγκέντρωσης οδηγούν σε διαφορετικές δημιουργικές εξόδους και συμμετοχή μεμονωμένων ή συνεργατικών εργασιών:

 1. Σενάριο: μικρές αποστολές κατά τη διάρκεια του έτους, τηλεοπτικές σειρές, σενάριο για ταινίες μικρού μήκους και την υλοποίησή του, το πρώτο σχέδιο πλήρους σεναρίου
 2. Directing Fiction: ψηφιακές ασκήσεις γυρίσματος και 16mm με δεδομένο δημιουργικό όριο, ψηφιακό πορτρέτο, ταινία μικρού μήκους 16 mm
 3. Σκηνοθεσία Ντοκιμαντέρ και μη-φαντασίας: ψηφιακές ασκήσεις γυρίσματος και 16mm με δεδομένο δημιουργικό όριο, ψηφιακό πορτρέτο, τελική ταινία 16mm ή ψηφιακή
 4. Κινηματογράφος: ασκήσεις μαγνητοσκόπησης ψηφιακές και 16mm με δεδομένο δημιουργικό όριο, ασκήσεις φωτισμού, DOP της κατεύθυνσης του έργου του μαθητή, τελικό 35mm
 5. Επεξεργασία και Δημιουργική-Μεταπτυχιακή: ασκήσεις κινηματογράφησης ψηφιακές και 16mm με δεδομένο δημιουργικό όριο, ασκήσεις τεχνικού συντάκτη, συντάκτες της κατεύθυνσης των έργων του μαθητή
 6. Φωτογραφία: ασκήσεις ψηφιακών και κινηματογραφικών ταινιών, στούντιο και εξωτερική φωτογραφία, διαδικασία σκοτεινού δωματίου καθώς και ψηφιακή μετάδοση, σειρά δημιουργικών εργαστηρίων

FAMU3

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

Όλοι οι φοιτητές θα λάβουν αντίγραφο των ολοκληρωμένων μαθημάτων σύμφωνα με το ECTS (Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων). Αυτές οι πιστώσεις είναι αποδεκτές και μεταβιβάσιμες σε πανεπιστήμια, ακαδημίες και προηγμένα ιδρύματα ανώτερης εκπαίδευσης σε όλο τον κόσμο.

Όλοι οι φοιτητές που εκπληρώνουν με επιτυχία τις απαιτήσεις του σχεδίου σπουδών τους θα λάβουν Πιστοποιητικό από την FAMU International.

Σημειώστε ότι η αποδοχή στο Πρόγραμμα Προετοιμασίας Ακαδημίας της FAMU για ένα χρόνο δεν εγγυάται την εισαγωγή σε περαιτέρω σπουδές στο FAMU, ωστόσο το χαρτοφυλάκιο των κύριων εργασιών που ολοκληρώθηκαν σε κάθε συγκέντρωση παρέχει υλικό εφαρμογής που αναμένεται για τις πιο προηγμένες μελέτες του κλάδου.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποFAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague »

Τελευταία ενημέρωση April 16, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
8,228 EUR
Το τέλος είναι μεταξύ € 8228 και € 15970 - ανάλογα με τη συγκέντρωση που επιλέγετε
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 31, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 31, 2019
Άλλη