Δημοφιλείς Κατηγορίες

Προγράμματα Μαθημάτων

Υπάρχουν διάφορα είδη μαθημάτων διαθέσιμα: από διαδικτυακά μαθήματα σε θερινά και εντατικά μαθήματα. Τα μαθήματα εξυπηρετούν μια πληθώρα σκοπών για διαφορετικούς φοιτητές: ορισμένες φορές χρησιμεύουν στη γεφύρωση του χάσματος ανάμεσα στις διαφορετικές φάσεις των ακαδημαϊκών σπουδών, ή στην παροχή επιπρόσθετης επαγγελματικής εκπαίδευσης και προσόντων. Υπάρχουν μαθήματα σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από την κοσμετολογία στη μηχανική, από τη μελέτη τροφίμων και ποτών στη νομική και τους κανονισμούς, από τη βιολογία στη μόδα. Η ποικιλία των διαφορετικών μαθημάτων μπορεί να είναι συντριπτική - μην αφήσετε να σας σταματήσει! Ξεκινήστε την αναζήτησή σας κοιτάζοντας τα πιο δημοφιλή μαθήματα που αναφέρονται παρακάτω.

Πρόσφατα προστιθέμενα Μαθήματα

Gateway International College

Μάθημα: Πλήρες μασάζ σώματος

Δεκέμβριος 7, 2018
Η πραγματοποίηση μίας πλήρους θεραπείας μασάζ σώματος είναι μια ευκαιρία για εσάς να δώσετε στον πελάτη σας μια χαλαρωτική και ευχάριστη εμπειρία σχεδιασμένη να ενθαρρύνει ένα αίσθημα ευεξίας. Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την προσφορά ενός επαγγελματικού μασάζ σε όλο το σώμα και περιλαμβάνει πρακτική εκπαίδευση και αξιολόγησ… [+]η. [-]

Paris Academy of Art

CLASS'ART Εντατικό Σχέδιο

Δεκέμβριος 6, 2018
Το Class'Art είναι ένα εντατικό πρόγραμμα κατάρτισης ενός έτους που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια ισχυρή βάση για τους σπουδαστές που σκοπεύουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ακαδημαϊκές ή επαγγελματικές σχολές τέχνης παγκοσμίως ή για να βοηθήσουν στην τελειοποίηση των δεξιοτήτων παρατήρησης σχεδίων καλλιτεχνών με μια υπάρχουσα πρακτική. Οι… [+] ασκήσεις σχεδιάζονται για να προωθήσουν μια ορθολογική διαδικασία για τη μετάφραση οπτικών φαινομένων με γραμμή και αξία. Το αυστηρό πρόγραμμα σπουδών επικεντρώνεται στην παραδοσιακή μελέτη των γύψινων γύψων και της ζωγραφικής από το ζωντανό μοντέλο. [-]

California State University Sonoma

Εξάμηνο στο Sonoma (SAS)

Νοέμβριος 29, 2018
Μελέτη στο εξωτερικό στο Πανεπιστήμιο Sonoma State (SSU) για ένα εξάμηνο ή ένα χρόνο! Το εξάμηνο στο πρόγραμμα Sonoma επιτρέπει στους σπουδαστές να σπουδάσουν στην SSU για ένα ή δύο εξάμηνα υπό τη θεώρηση F-1. Οι σπουδαστές μπορούν να παρακολουθήσουν κανονικά πανεπιστημιακά μαθήματα από τις 46 προπτυχιακές μας σπουδές και μερικά προγράμματα μάστερ και … [+]να κερδίσουν πιστώσεις για να μεταβούν στο πανεπιστημιακό πτυχίο στο σπίτι σας. [-]

Πανεπιστήμια σε Ελληνική Δημοκρατία

Αλλάξτε τοποθεσία

Από ποια διαφορετικά είδη μαθημάτων μπορώ να επιλέξω;

Καλώς ήρθατε στη σελίδα όπου μπορείτε να ανακαλύψετε τη μάθηση μέσω σύντομων μαθημάτων, διαδικτυακών μαθημάτων, μαθημάτων εξ αποστάσεως ή μαθημάτων επιχειρήσεων. Ορισμένοι επιλέγουν να ξεκινήσουν με ένα από τα σύντομα προγράμματα μαθημάτων και να συνεχίσουν με ένα πιστοποιητικό ή ένα πτυχίο. Οι διευθυντές γραφείων ίσως να επιθυμούν να στείλουν τους υπαλλήλους τους σε ένα από τα προγράμματα μαθημάτων μας για επαγγελματική κατάρτιση για τη βελτίωση των γνώσεων και δεξιοτήτων τους. Είτε επιθυμείτε να ακολουθήσετε τις Επιχειρήσεις ή τα Χρηματοοικονομικά, να δουλέψετε επάνω στο μεταπτυχιακό σας, ή απλώς να "ξεσκονίσετε" ορισμένες από τις ικανότητές σας, μπορείτε να βρείτε ένα μάθημα που να ταιριάζει στις απαιτήσεις σας!


Σύντομα Μαθήματα

Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να παρακολουθήσουν ορισμένα από τα σύντομα προγράμματα μαθημάτων. Τα σύντομα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν συγκεκριμένες ικανότητες σε τομείς όπως το Σχέδιο, Εκπαίδευση, Υπολογιστές, Μηχανική, Ψυχολογία, και πολλά άλλα. Τα σύντομα μαθήματα διαφέρουν σε διάρκεια όμως τα περισσότερα μπορούν να ολοκληρωθούν μέσα σε λίγες ημέρες, σε λίγες εβδομάδες, ή μήνες. Παραδείγματος χάρη, κάποιος που ενδιαφέρεται για την τεχνολογία των υπολογιστών ή τη μηχανογράφηση θα μπορούσε να κάνει σύντομα μαθήματα ή να προχωρήσει προς ένα πιστοποιητικό.

Τα σύντομα μαθήματα μπορούν επίσης να σας ταιριάζουν εάν είστε άτομο με αρκετά δυνατό υπόβαθρο σε συγκεκριμένο τομέα, αλλά χρειάζεστε πιο εντατική εκπαίδευση σε συγκεκριμένες δεξιότητες, όπως η πληροφορική, η εκπαίδευση, ή άλλοι τομείς, και θέλετε να λάβετε την επάρκειά σας σε αυτό το κομμάτι σε λίγες εβδομάδες ή λιγότερο.


Διαδικτυακά Μαθήματα

Η διαδικτυακή μάθηση δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πολυάσχολων επαγγελματιών και των επιχειρήσεων που επιθυμούν να επεκτείνουν την εκπαίδευσή τους και τις επιλογές της επαγγελματικής τους κατάρτισης ενώ διατηρούν το πολυάσχολο πρόγραμμά τους. Η παρακολούθηση ενός διαδικτυακού προγράμματος μαθημάτων σας επιτρέπει να εργάζεστε με το δικό σας ρυθμό και στο δικό σας χρόνο. Ορισμένα από αυτά τα μαθήματα σας επιτρέπουν να ολοκληρώσετε συγκεκριμένες πιστοποιήσεις σε διάφορους τομείς σπουδών, σχετικά γρήγορα. Ορισμένα είναι πολύ συγκεκριμένα, ενώ άλλα έχουν πιο ευρύ φάσμα εφαρμογής. Οι επιχειρήσεις μπορούν να στείλουν ορισμένους από τους υπαλλήλους τους σε διαδικτυακά προγράμματα μαθημάτων, προκειμένου να εκπληρώσουν μια πιστοποίηση ή να αποκτήσουν πολύτιμες δεξιότητες σε πολύ συγκεκριμένους τομείς ή υποκατηγορίες τομέων. Σε αυτή τη σελίδα υπάρχουν εκατοντάδες διαδικτυακά μαθήματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, οπότε περιηγηθείτε με την άνεσή σας στα προσφερόμενα μαθήματα.


Μαθήματα εξ αποστάσεως

Με τα προγράμματα μαθημάτων εξ αποστάσεως, όπως και με τα διαδικτυακά μαθήματα, μπορείτε να αποκτήσετε μια πλήρη εκμάθηση, ή απλώς ένα ή δυο μαθήματα, ανάλογα με τις ανάγκες σας ή τις μελλοντικές επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Ξεκινήστε αργά και αναπτυχθείτε προσθέτοντας περισσότερα μαθήματα εξ αποστάσεως όταν έχετε τον χρόνο! Μαθήματα εξ αποστάσεως προσφέρονται σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων, της νομικής, της ψυχολογίας και της τεχνολογίας.

 

ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ


1. Μαθήματα Ψυχολογίας
Η
ψυχολογία
είναι η μελέτη του νου και των συμπεριφορών, συμπεριλαμβανομένων των κινήτρων που ωθούν τους ανθρώπουν να πράτουν ορισμένα πράγματα και των θεωριών της ανάπτυξης των παιδιών. Οι σπουδές ψυχολογίας σας προετοιμάζουν για μια σταδιοδρομία στον τομέα της ανθρώπινης συμπεριφοράς και μπορούν να σας δώσουν τα προσόντα να εργαστείτε ως κλινικός ψυχολόγος, σύμβουλος, κοινωνικός λειτουργός, ερευνητής ή σε κάποιο άλλο επάγγελμα. Αυτός ο τομέας είναι σε υψηλή ζήτηση και αναμένεται να αναπτυχθεί κι άλλο εξαιτίας της ανάγκης κατανόησης του ανθρώπινου κινήτρου και της ψυχολογίας της συμπεριφοράς. Ορισμένοι απόφοιτοι ψυχολογίας εργάζονται ακόμη και σε τομείς όπως ο αθλητισμός, η ψυχαγωγία και η διαφήμιση.

Τα μαθήματα που προσφέρονται στον τομέα της ψυχολογίας ασχολούνται με τα κίνητρα της ανθρώπινης συμπεριφοράς, τις θεωρίες της ανθρώπινης εξέλιξης, την πειραματική ψυχολογία, και άλλα. Η παρακολούθηση αυτών των μαθημάτων σας δίνει ένα ισχυρό υπόβαθρο στον τομέα της ψυχολογίας έτσι ώστε να πάρετε αυτές τις γνώσεις και να χτίσετε επάνω τους, συνδυάζοντάς τες με άλλα προγράμματα μαθημάτων ή πτυχίων.


2. Μαθήματα Νομικής

Ο κλάδος της Νομικής ασχολείται με τον νόμο τόσο τοπικά όσο και στο εξωτερικό, και σας προετοιμάζει για μια καριέρα στο νομικό επάγγελμα. Διάφορα ιδρύματα που προβάλλουμε προσφέρουν μαθήματα που ασχολούνται με τη νομική επικοινωνία, καθώς επίσης και άλλους σημαντικούς τομείς της νομικής. Οι καριέρες στη νομική μπορεί να είναι αρκετά προσοδοφόρες, και περιλαμβάνουν εργασία ως ιδιωτικός δικηγόρος, νομικός σύμβουλος, βοηθός δικηγόρου, και πολλούς άλλους τομείς. Κάποιος που ενδιαφέρεται για τον πολυποίκιλο κλάδο της νομικής θα μπορούσε να ξεκινήσει με σύντομα μαθήματα και να προχωρήσει σε ολοκληρωμένα προγράμματα.


3.Μαθήματα Επιχειρήσεων

Υπάρχουν πολλά προσφερόμενα συγκεκριμένα προγράμματα μαθημάτων επιχειρήσεων από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, και οι εργοδότες συχνά επωφελούνται σε μεγάλο βαθμό στέλνοντας τους υπαλλήλους τους σε τέτοια προγραμμάτα. Ορισμένα μαθήματα επιχειρήσεων εξετάζουν με ποιον τρόπο μπορούν να δημιουργήσουν διευθυντικά ταλέντα από το σύνολο των εργαζομένων, καθώς και την προώθηση της καλύτερης εργασιακής απόδοσης και της αύξησης κέρδους. Αυτά τα μαθήματα και πολλά άλλα προσφέρουν ένα σίγουρο τρόπο αύξησης κερδών με την εκπαίδευση των εργαζομένων. Αυτά τα μαθήματα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως ένα "σχέδιο βελτίωσης εργασίας", όπου στέλνετε τους υπαλλήλους σας για αυτο-βελτίωση, όπως αυτή εφαρμόζεται στην επιχείρηση.

 

Οφέλη

Τα οφέλη παρακολούθησης μια σειράς μαθημάτων είναι πολύπλευρα. Όχι μόνο δίνουν στους πολυάσχολους εργαζόμενους επαγγελματίες έναν τρόπο να επιστρέψουν στο σχολείο στο δικό τους χρόνο, αλλά επίσης προσφέρουν στους εργοδότες ένα τρόπο να παρέχουν ανάπτυξη στο προσωπικό τους και επιπλέον επιμόρφωση στους εργαζόμενους, για να ανταποκριθούν στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεών τους.

Επιπλέον, οι πολυάσχολες μανάδες και άλλοι, μπορούν να επιλέξουν πόσα θέλουν να λάβουν και πότε, βασισμένοι στα δικά τους ενδιαφέροντα. Εργαστείτε προς ένα μεταπτυχιακό ή ένα ανώτερο πτυχίο, ένα πιστοποιητικό, ή απλώς μια ειδικότητα για την οποία θα θέλατε να μάθετε περισσότερα.

Υπάρχει μεγάλη έφεση στην εξ αποστάσεως μάθηση, ως μια διεθνής πύλη η οποία ενθαρρύνει τους ανθρώπους όλων των κοινωνικών στρωμάτων, εθνικοτήτων και υποβάθρων, να περιηγηθούν σε μια ευρεία επιλογή μαθημάτων και να εργαστούν στους δικούς τους ρυθμούς για να φτάσουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.


Διαφορές στη Διάρκεια και το Κόστος

Σε αυτή τη σελίδα έχετε μια ευρεία ποικιλία πανεπιστημίων, κολλεγίων και σχολών από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις διάφορες σχολές και να συγκρίνετε το κόστος τους. Θα βρείτε κάτι που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας.

Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων για να παρακολουθήσετε, ανάλογα με το αν είστε σπουδαστής ενός μαθήματος ή κάποιος που θέλει να ακολουθήσει ένα πιο προχωρημένο πτυχίο. Αναζητήστε μαθήματα σε οτιδήποτε, από Επιχειρήσεις, Επικοινωνία, Λογιστική και Μάρκετινγκ σε Νομική, Στμβουλευτική, Διαχείριση Ξενοδοχείων, Φωτογραφία και Τέχνες!