ACADEMICCOURSES.GR

Συγκρίνετε 12 σε Ασφάλιση Σειρές Μαθημάτων

Καθώς οι μαθητές ακολουθήσει έναν βαθμό, υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες που πρέπει να λάβει πριν από την αποφοίτησή του. Σε ορισμένες χώρες, το πρόγραμμα σπουδών που ονομάζεται ένα μάθημα. Ένα μάθημα περιγράφει συνήθως τις απαιτούμενες τάξεις, ενώ προτείνει επίσης μαθήματα για να βοηθήσει ένα μαθητή να πληρούν τους εκπαιδευτικούς στόχους του ή της.

Τι είναι ένα μάθημα στον τομέα της ασφάλισης; Μια πορεία στην ασφάλιση μπορεί να καλύψει τα βασικά των διαφόρων τύπων ασφάλισης, αλλά θα μπορούσε επίσης να τονίσει χρηματοοικονομικών μέσων, τον οικονομικό σχεδιασμό, ηθικά ζητήματα, τη δημόσια τάξη, μικροοικονομία, Κοινωνικής Ασφάλισης και τα δημόσια οικονομικά. Τα περισσότερα προγράμματα σπουδών περιλαμβάνουν ανατεθεί ανάγνωση, συζήτηση, διαλέξεις, εξετάσεις, την έρευνα και το γράψιμο. Η ακριβής έκταση της μελέτης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με ιδρύματος και το επίπεδο του πτυχίου, όπως πτυχίο, μάστερ ή διδακτορικό.

Οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν μια καλύτερη κατανόηση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων και την ανάλυση των κινδύνων, η οποία θα μπορούσε να καταστήσει ευκολότερη για να πάρετε μια μέσα σε διοικητική θέση υψηλού επιπέδου.Όχι μόνο θα μπορούσε αυτή η εκπαίδευση να είναι πιο εύκολο να πάρει μια θέση εργασίας, αλλά μπορεί να επιτρέψει νέους επαγγελματίες για να πάρει ένα υψηλότερο μισθό.

Πριν μπορείτε να εφαρμόσετε σε ένα πανεπιστήμιο, θα πρέπει να καταλάβω τι το κόστος ενός μαθήματος στην ασφάλιση. Αυτός ο αριθμός μπορεί να ποικίλλει από το ένα ίδρυμα στο άλλο. Συχνά, η χώρα το σχολείο είναι σε, όπου ζείτε και το πώς θα πάρετε μαθήματα υπαγορεύει την τιμή του μαθήματος. Μπορείτε να πάρετε μια ακριβή αριθμό, επικοινωνώντας με τα σχολεία που σας ενδιαφέρει.

Συχνά, ένας πτυχιούχος με αυτή την εκπαίδευση είναι έτοιμοι να εισέλθουν στην ασφαλιστική βιομηχανία. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια καριέρα ως ειδικός έλεγχος απωλειών, παράγοντας αξιώσεις, μεσίτης, ανάδοχος, αναλογιστή ή ασφαλιστικός πράκτορας. Ωστόσο, μπορείτε να είστε σε θέση να βρουν θέσεις εργασίας στη χάραξη πολιτικής για την κυβέρνηση ή άλλες εταιρείες. Η ακριβής θέση είστε σε θέση να πάρετε εξαρτάται από την προηγούμενη εμπειρία σας και οποιαδήποτε άλλη εκπαίδευση που μπορεί να έχετε.

Εφαρμόζοντας σε αυτό το πρόγραμμα είναι εύκολο.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

12 Τα αποτελέσματα σε Ασφάλιση Filter

Μάθημα InsurTech 101

FinTech School
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Σαν Φρανσίσκο

Μετά από μια σχετικά καθυστερημένη εκκίνηση, ο τομέας InsurTech παρουσίασε αυξημένη χρηματοδότηση και ενδιαφέρον για το 2015 και το 1ο τρίμηνο του 2016. Η ανάγκη για καλύτερη εμπειρία χρήστη, ζήτηση για διαφορετικά ασφαλιστικά προϊόντα κατά παραγγελία από τη Millennials, αύξηση των δεδομένων από αισθητήρες και IoT παρουσιάζουν τεράστιες δυνατότητες Διαταραχή του ασφαλιστικού τομέα στον τομέα της ασφάλισης υγείας, της ασφάλισης ζωής και της ασφάλισης περιουσιακών στοιχείων και ατυχημάτων. Ταυτόχρονα όμως, οι ρυθμιστικές αποχρώσεις στους τομείς αυτούς παρουσιάζουν προκλήσεις για τους ξεχωριστούς ξεχωριστούς κλάδους του κλάδου της ασφάλισης. Οι πρόσφατες εταιρικές σχέσεις μεταξύ των καθιερωμένων παγκόσμιων ασφαλιστικών εταιρειών και των νεοσύστατων επιχειρήσεων της InsurTech δείχνουν μια πιθανή μελλοντική πορεία για αυτήν την εξελισσόμενη βιομηχανία.

επίπεδο cemap 3 προσόντων (QCF) - χαρτί 1, 2 & 3

E-Careers
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online Κέλυφος

Έτσι, θέλετε να δώσετε συμβουλές υποθηκών; Τότε γιατί να μην μελετήσει CeMAP® με επίσημη άδεια θυγατρικών.

επίπεδο cemap 3 προσόντων (QCF) - χαρτί 2 & 3

E-Careers
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online Κέλυφος

Έτσι, θέλετε να δώσετε συμβουλές υποθηκών; Τότε γιατί να μην μελετήσει CeMAP® με επίσημη άδεια θυγατρικών.

Ασφαλιστική πορεία - χρηματοοικονομική παιδεία σε βραχυπρόθεσμη ασφάλιση

Damelin Part Time
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 49 ώρες Φεβρουάριος 2020 Νότια Αφρική Γιοχάνεσμπουργκ

Πορεία στο πρόγραμμα ασφάλισης - δεξιοτήτων 3 σε μακροπρόθεσμη ασφάλιση

Damelin Part Time
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 84 ώρες Φεβρουάριος 2020 Νότια Αφρική Γιοχάνεσμπουργκ

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν μια επιστολή Damelin Αποτελέσματα που θα περιγράφει τα πρότυπα μονάδων που καλύπτονται και εάν το PoE κριθεί ικανό, ο Damelin θα υποβάλει αίτηση στο INSETA για λογαριασμό του εκπαιδευόμενου για το Πρόγραμμα Δεξιοτήτων 3 στην Μακροπρόθεσμη Ασφάλιση: SAQA ID 49649 Πιστώσεις 22) που θα απονεμηθούν.

Course in Insurance - Skills Programme 1 in Long-term Insurance

Damelin Part Time
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 133 ώρες Φεβρουάριος 2020 Νότια Αφρική Γιοχάνεσμπουργκ

Πρόγραμμα ασφαλιστικών προγραμμάτων 2 δεξιοτήτων σε βραχυπρόθεσμη ασφάλιση

Damelin Part Time
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 114 ώρες Φεβρουάριος 2020 Νότια Αφρική Γιοχάνεσμπουργκ

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν μια επιστολή Damelin Αποτελέσματα που θα περιγράφει τα πρότυπα μονάδας που καλύπτονται και εάν το PoE κριθεί ικανό, ο Damelin θα υποβάλει αίτηση στο INSETA για λογαριασμό του εκπαιδευόμενου για το Πρόγραμμα Δεξιοτήτων 2 στο Short Term Insurance: SAQA ID 49929 30).

Πρόγραμμα ασφαλιστικών προγραμμάτων - δεξιοτήτων 3 σε βραχυπρόθεσμη ασφάλιση

Damelin Part Time
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 91 βρείτε το διδακτορικό σας της νομικής Φεβρουάριος 2020 Νότια Αφρική Γιοχάνεσμπουργκ

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν μια επιστολή Damelin Αποτελέσματα που θα περιγράφει τα πρότυπα μονάδας που καλύπτονται και εάν το PoE κριθεί ικανό, ο Damelin θα υποβάλει αίτηση στο INSETA για λογαριασμό του εκπαιδευόμενου για το Πρόγραμμα Δεξιοτήτων 3 στη Βραχυπρόθεσμη Ασφάλιση: SAQA ID 49929 30).

Πορεία στο πρόγραμμα ασφάλισης - δεξιοτήτων 2 σε μακροπρόθεσμη ασφάλιση

Damelin Part Time
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 133 ώρες Φεβρουάριος 2020 Νότια Αφρική Γιοχάνεσμπουργκ

Πιστοποίηση Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν μια επιστολή Damelin Αποτελέσματα που θα περιγράφει τα πρότυπα μονάδας που καλύπτονται και εάν το PoE κριθεί ικανό, ο Damelin θα υποβάλει αίτηση στο INSETA για λογαριασμό του εκπαιδευόμενου για το Πρόγραμμα Δεξιοτήτων 2 στην Μακροπρόθεσμη Ασφάλιση: SAQA ID 49649 (Πιστώσεις 35).

Πορεία στο πρόγραμμα ασφάλισης - δεξιοτήτων 1 σε βραχυπρόθεσμη ασφάλιση

Damelin Part Time
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 114 ώρες Φεβρουάριος 2020 Νότια Αφρική Γιοχάνεσμπουργκ

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν μια επιστολή Damelin Αποτελέσματα που θα περιγράφει τα πρότυπα των μονάδων που καλύπτονται και εάν το PoE κριθεί ικανό, ο Damelin θα υποβάλει αίτηση στο INSETA για λογαριασμό του εκπαιδευόμενου για το Πρόγραμμα Δεξιοτήτων 1 στη Βραχυπρόθεσμη Ασφάλιση: SAQA ID 49929 30).

πρόγραμμα ασφάλισης

California State University at Fullerton,Steven G. Mihaylo College of Business and Economics
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση Ηνωμένες Πολιτείες Fullerton

Το πρόγραμμα ενσωματώνει τεχνολογία? Γραπτή επικοινωνία, προφορική επικοινωνία, διαπροσωπικές δεξιότητες, και τις ιδέες που σχετίζονται με καλές πρακτικές των επιχειρήσεων προς την ασφάλιση / οικονομικών σπουδών υπηρεσιών

ασφαλιστικό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης ηγεσίας

California State University at Fullerton,Steven G. Mihaylo College of Business and Economics
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση Ηνωμένες Πολιτείες Fullerton

Όλα πρακτικής άσκησης που προσφέρονται μέσω του προγράμματος που καταβάλλονται από τις συμμετέχουσες εταιρείες. Εκτός από την απόλαυση ενός εισοδήματος το καλοκαίρι, οι μαθητές θα αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία των επιχειρήσεων στον κλάδο.