$close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Κορυφαίες Σειρές Μαθημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες Ferrières-en-Brie Γαλλία 2022/2023

Ένα μάθημα αναφέρεται σε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών. Συνήθως λαμβάνει χώρα στην πανεπιστημιούπολη, αλλά μπορεί να παραδοθεί σε απευθείας σύνδεση. Τα μαθήματα είναι δημοφιλής για τους ανθρώπους που θέλουν να… περαιτέρω

Ένα μάθημα αναφέρεται σε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών. Συνήθως λαμβάνει χώρα στην πανεπιστημιούπολη, αλλά μπορεί να παραδοθεί σε απευθείας σύνδεση. Τα μαθήματα είναι δημοφιλής για τους ανθρώπους που θέλουν να πάρουν ειδικές γνώσεις σε ένα θέμα.

Γαλλία, επίσημα η Γαλλική Δημοκρατία, είναι ένα ενιαίο ημι-προεδρική δημοκρατία βρίσκονται κυρίως στη Δυτική Ευρώπη, με διάφορες υπερπόντιες περιοχές και εδάφη.

Διαβάστε Λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις σπουδές στη στη Γαλλία
$format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
Συνιστάται Πιο πρόσφατα Τίτλος
Ferrières
Ferrières-en-Brie, Γαλλία

Ο μαθητευόμενος αυτού του μαθήματος διευρύνει τις θεωρητικές του γνώσεις και τις πρακτικές του δεξιότητες στη ζαχαροπλαστική και την αρτοποιία. Καθοδηγεί τις θεμελιώδεις τεχνι ... +

Ο μαθητευόμενος αυτού του μαθήματος διευρύνει τις θεωρητικές του γνώσεις και τις πρακτικές του δεξιότητες στη ζαχαροπλαστική και την αρτοποιία. Καθοδηγεί τις θεμελιώδεις τεχνικές παρασκευής ψωμιού και τις τυπικές και σύγχρονες μεθόδους viennoiserie, μαζί με τα κανάλια που οδηγούν στην παραγωγή του, ενώ μαθαίνει να είναι αυτόνομο. Σκοπός: Φτιάξτε και ψήστε τα διάφορα είδη ψωμιού (κλασικό ψωμί, ψωμί εστιατορίου, ψωμί σε μπουφέ, ειδικό ψωμί) Φτιάξτε και ψήστε διάφορα αρτοσκευάσματα (κρουασάν, pains au chocolat, σφολιάτες, δημιουργίες σε μπουφέ, δημιουργικά και διακοσμημένα γλυκά, μπουτίκ αρτοποιείο έναντι φούρνου εστιατορίου κ.λπ.) Κατακτήστε τις προκαταρκτικές προετοιμασίες (ζύμωμα, ζύμωση, διόγκωση, δίπλωμα, τύλιγμα, χύτευση) Προσδιορίστε διεθνείς πολιτισμούς σύμφωνα με την παραγωγή ψωμιού Κατανοήστε τον κοινωνικό αντίκτυπο της κατανάλωσης ψωμιού Προσδιορίστε τον εξοπλισμό και μάθετε πώς να τον χρησιμοποιείτε Κατηγοριοποιήστε τα τρόφιμα και τα πρόσθετα Προσδιορίστε τα κριτήρια ποιότητας στα τρόφιμα Επιλέξτε τα προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα για μια δεδομένη παραγωγή Κατανοήστε την αλυσίδα εφοδιασμού δημητριακών-αλεύρων-ψωμιού Αναπτύξτε την επαγγελματική αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα (επαγγελματική γαστρονομική κουλτούρα, καλή πρακτική αριστείας υπηρεσιών, επιτόπιες επισκέψεις). Οργανώστε τους διάφορους χώρους αποθήκευσης και παραγωγής (σχεδιασμός των χώρων, βασικά εργονομικά πρότυπα, μέθοδοι χειρισμού και αποθήκευσης τροφίμων, διάφορα κυκλώματα) Σεβασμός των προτύπων υγείας και ασφάλειας (προσδιορίστε καλές πρακτικές υγιεινής που εγγυώνται την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών, ξέρετε πώς να ερμηνεύετε και να εφαρμόζετε τους κύριους κανονισμούς στην καθημερινή πρακτική, να διατηρείτε επαγγελματικούς χώρους μέσω εργασιών καθαρισμού και απολύμανσης) Παιδαγωγική μέθοδος: Μαθαίνω Καταλαβαίνουν Πρακτική Εκτιμώ Ελεγχος Ζύμη Ζύμες (γλυκιά ζύμη, γλυκιά ζύμη) Κρέμες (βουτυρόκρεμα, Crème Anglaise, κρέμα ζαχαροπλαστικής…) Σφολιάτα (ανάποδη σφολιάτα, παραδοσιακή) Ζαχαροπλαστική Choux (Eclair, Religieuse, Saint Honoré, Paris Brest, petits fours) Σύγχρονες τάρτες (Τάρτα σοκολάτας, τυρόπηγμα μαρέγκας, τάρτα φρούτων) Μάθημα Viennoiserie Κρουασάν, κρουασάν σοκολάτας, κούγκλοφ, μπριός, σφολιάτα μπριός Μάθημα παρασκευής ψωμιού Κλασική μπαγκέτα, Παραδοσιακή μπαγκέτα, Χωριάτικο ψωμί, Ψωμί ολικής άλεσης, Pain Brié, Ψωμί με προζύμι, Ψωμί σίκαλης, Ψωμί ολικής αλέσεως; Ciabatta Προϋποθέσεις εισαγωγής Αυτό το μάθημα πιστοποιητικού είναι ανοιχτό σε αιτούντες ηλικίας 18 ετών και άνω που επιθυμούν να προωθήσουν την εμπειρία τους και να διευρύνουν το σύνολο των δεξιοτήτων τους, ή σε όσους μετακινούνται σε άλλο τομέα εξειδίκευσης και που δεν έχουν τυπικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο. Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση για αυτό το πρόγραμμα, δημιουργήστε ένα διαδικτυακό προφίλ, ανεβάστε το βιογραφικό σας σημείωμα, τη συνοδευτική επιστολή και ένα αντίγραφο της ταυτότητάς σας. Μια συνέντευξη με την ακαδημαϊκή μας επιτροπή θα προγραμματιστεί αφού επεξεργαστούμε το αρχείο σας. Προοπτικές καριέρας Δυνατότητα ενσωμάτωσης ομάδας ψησίματος -
Μαθήματα
Πλήρες ωράριο
3 μήνες
Αγγλικά, γαλλική γλώσσα
04 Οκτ. 2022
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)