27 Μάθημα Προγράμματα σε Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας σε Ηνωμένο Βασίλειο for 2024

Μάθημα Προγράμματα σε Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας σε Ηνωμένο Βασίλειο for 2024Filter
    • London, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση

    5 ημέρες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το μάθημα Condé Nast Fashion Journalism είναι ένα εντατικό πρόγραμμα πέντε ημερών για να εισαγάγει τους μαθητές σε μια σειρά από πρακτικές δεξιότητες και βασικές πληροφορίες για το θέμα. Είναι κατάλληλο για όποιον ενδιαφέρεται για τη δημοσιογραφία μόδας και lifestyle που θέλει να μάθει περισσότερα για τα μέσα ενημέρωσης και να αναπτύξει τις δεξιότητές του στο γράψιμο.

    • Swindon, Ηνωμένο Βασίλειο
    • Cranfield, Ηνωμένο Βασίλειο

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Online

    Πλήρης απασχόληση

    8 εβδομάδες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Αναπτύξτε τις ηγετικές σας ικανότητες με δεξιότητες επικοινωνίας που ενισχύουν τη συνεργασία και επηρεάζουν τη θετική αλλαγή σε οποιοδήποτε πλαίσιο. Οι ισχυρές δεξιότητες επικοινωνίας μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τον αντίκτυπο και να επιταχύνετε τις αλλαγές προς όφελος της κοινωνίας. Καθώς τα συστήματα γίνονται όλο και πιο ασταθή, αβέβαιες, περίπλοκες και διφορούμενες, οι συντονισμένες δεξιότητες επικοινωνίας μπορούν να βοηθήσουν στην προώθηση της συνεργασίας, στη βελτίωση της επίλυσης προβλημάτων και στη λήψη αποφάσεων. Είτε σε κοινωνικές ομάδες είτε σε επιχειρηματικές οργανώσεις, οι ηγέτες σε όλα τα τμήματα της κοινωνίας και της βιομηχανίας πρέπει να αξιοποιήσουν την επικοινωνία για την καλύτερη επίτευξη των στόχων, να επηρεάσουν τους ενδιαφερόμενους και να οδηγήσουν σε θετικές αλλαγές. Το διαδικτυακό σύντομο μάθημα «Επικοινωνία για επιρροή και αντίκτυπος» από το University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) παρέχει ολοκληρωμένες πληροφορίες και μια σειρά εργαλείων για την ανάπτυξη επιπτώσεων στην επικοινωνία. Θα μάθετε πώς να επικοινωνείτε με έναν καθοδηγημένο τρόπο για να ξεπεράσετε τα εμπόδια στην επιτυχία. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να αξιολογήσετε το προσωπικό σας στυλ ηγεσίας και να υιοθετήσετε τεχνικές επικοινωνίας για να διαμορφώσετε το μέλλον που θέλετε.

    • Online

    Μερικής απασχόλησης

    6 εβδομάδες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Μάθετε πώς να δημιουργείτε ακριβή, ελκυστικά και εντυπωσιακά κομμάτια γραφής για το επιχειρηματικό πλαίσιο. Professional Communication: Business Writing and Storytelling είναι ένα διαδικτυακό σύντομο μάθημα από το The Economist που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους επαγγελματίες των επιχειρήσεων να προσελκύσουν και να απευθυνθούν σε ευρύ κοινό σε διάφορες γραπτές μορφές. Βασισμένο στη συντακτική πρακτική της εφημερίδας, αυτό το μάθημα διάρκειας έξι εβδομάδων προσφέρει ένα αυτοστοχαστικό ταξίδι μέσα από την τέχνη και τον σκοπό της γραφής και της αφήγησης, εξοπλίζοντάς σας με την αυτοπεποίθηση να επικοινωνείτε με συνεργάτες και υπαλλήλους. Μια προσβάσιμη προσέγγιση «εργαλεία όχι κανόνες» στη γραμματική ξεκλειδώνει πρακτικές δεξιότητες για τη δημιουργία συνεκτικών προτάσεων και παραγράφων και δείχνει πώς στοιχεία όπως η επιλογή λέξεων, τα σημεία στίξης και η δομή μπορούν να μεγιστοποιήσουν τον αντίκτυπο και τη σαφήνεια. Θα εξερευνήσετε επίσης τρόπους για την ακριβή πηγή πληροφοριών, θα μάθετε να ενισχύετε τα επιχειρήματα με οπτικοποιήσεις δεδομένων και θα ανακαλύψετε μεθόδους για εποικοδομητική και συνεργατική επεξεργασία.

    • London, Ηνωμένο Βασίλειο

    Μερικής απασχόλησης

    8 εβδομάδες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Αυτό το διαδικτυακό σύντομο μάθημα έχει σχεδιαστεί για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται και ενδιαφέρεται για τη δημιουργία συναρπαστικού, συναρπαστικού ψηφιακού περιεχομένου. Ιδανικό για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν τις διαφορετικές πτυχές και τις δεξιότητες οπτικής επικοινωνίας που σχετίζονται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το blogging, το podcasting, τη δημιουργία περιεχομένου για επωνυμίες και τους influencers καθώς και την κατανόηση των διαδικασιών παραγωγής και σχεδιασμού πίσω από το ελκυστικό περιεχόμενο που προσελκύει μεγάλο κοινό.

    • Online

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    10 ώρες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Αναπτύξτε τις soft skills σας κατακτώντας την τέχνη της επικοινωνίας και της πειθούς, με αυτό το δωρεάν διαδικτυακό μάθημα.

    • Los Angeles, Ηνωμένες Πολιτείες
    • Birmingham, Ηνωμένο Βασίλειο
    • + 42 more

    Πλήρης απασχόληση

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Στο Connection Καταγραφή, θα λάβετε την αποκλειστική μας one-on-one mentoring όπως μπορείτε να μάθετε hands-on, που εργάζονται μαζί με κορυφαίους επαγγελματίες στον τομέα που σας ενδιαφέρει. Συνεργαζόμαστε με το βραβευμένο σχεδιαστές ήχου, μίξερ, και συνθέτες που έχουν συμβάλει σε ταινίες όπως το Black Hawk Down και Ήμασταν κάποτε στρατιώτες, καθώς και κορυφαία video games όπως το Batman: Arkham Asylum και Guild Wars 2.

    • Taunton, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Ο στόχος του μαθήματος αυτού είναι να σας βοηθήσει να αναπτύξουν τις δημιουργικές δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία στην μελλοντική σας σταδιοδρομία. Με αυτό κατά νου, το μάθημα διερευνά πώς οι ιδέες ανακοινώνονται μέσω της γλώσσας, εικόνες και μηνύματα.

    • Online

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    3 ώρες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Αυτό το δωρεάν διαδικτυακό μάθημα σάς διδάσκει πώς να χρησιμοποιείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως εργαλείο επωνυμίας, μάρκετινγκ και προώθησης πωλήσεων.

    • London, Ηνωμένο Βασίλειο

    Μερικής απασχόλησης

    3 ώρες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Μια σειρά από masterclasses για δημιουργούς περιεχομένου και στρατηγικούς που θέλουν να αναπτύξουν επωνυμίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να προσαρμόσουν τη στρατηγική ανάπτυξης περιεχομένου στις συνεχώς μεταβαλλόμενες πλατφόρμες. Από το Instagram έως το Twitter και το Tiktok – μάθετε πρακτικά εργαλεία και στρατηγικές μάρκετινγκ από το Twitter, τους οργανισμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τους influencers.

    • Online United Kingdom

    Μερικής απασχόλησης

    10 εβδομάδες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Βελτιώστε τις ψηφιακές σας δεξιότητες για να δημιουργήσετε ανθεκτικότητα στο χώρο εργασίας και ενισχύστε την απασχολησιμότητά σας για μια μελλοντική καριέρα.

    • Isleworth, Ηνωμένο Βασίλειο

    Αγγλικά

    Αυτό το μάθημα επιπέδου 1 στη Μουσική και τα Μέσα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σε μαθητές που ενδιαφέρονται και ενθαρρύνονται από τη μουσική και τις δημιουργικές τέχνες ευκαιρίες να εξερευνήσουν, να αναπτύξουν και να δοκιμάσουν τη δημιουργικότητά τους. Επίσης, για να προχωρήσουμε σε περαιτέρω σπουδές και εκπαίδευση σε μια σειρά από μουσικούς, μέσα μαζικής ενημέρωσης και τέχνες τέχνης.

    • South Bank, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Καλύπτοντας μερικές πιο προηγμένες τεχνικές παραγωγής ραδιοφώνου, αυτό το μάθημα θα διερευνήσει την τέχνη της επεξεργασίας και της μίξης ήχου για ραδιόφωνο.

    • London, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση

    1 ώρα

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Το Facebook είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο. Με πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες είναι πολύ πιθανό ότι ένα ποσοστό του κοινού-πελάτη-στόχου σας θα έχει λογαριασμό Facebook. Στο μάθημα «Social Media for Business», θα σας ενθαρρύνουν να ερευνήσετε και να ερευνήσετε τις προτιμώμενες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων που χρησιμοποιούνται από το κοινό-στόχο σας, οπότε θα πρέπει να έχετε μια καλή ιδέα σε αυτό το σημείο εάν το Facebook είναι μια από τις σωστές πλατφόρμες για εσύ.

    • Bethersden, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Μάθετε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε, να αναπτύξετε και να δημιουργήσετε χρήματα από το δικό σας Facebook Group. Αν ψάχνετε για έναν εναλλακτικό τρόπο για την αποτελεσματική εμπορική προώθηση της επιχείρησής σας, αυξάνοντας την κοινότητά σας και αυξάνοντας τις δυνατότητες έκθεσης και πωλήσεων, τότε η δική σας ομάδα Facebook είναι σίγουρα για εσάς.