128 Μάθημα Προγράμματα σε Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας 2024

Μάθημα Προγράμματα σε Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας 2024Filter
    • Barcelona, Ισπανία

    Πλήρης απασχόληση

    6 εβδομάδες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Για έναν μήνα κάθε χρόνο, 15 επιλεγμένοι συμμετέχοντες συνσκηνοθετούν μια σειρά ντοκιμαντέρ 3-5 λεπτών με τον χρήστη OTOXO Productions. Αυτά τα σορτς διανέμονται σε φεστιβάλ και μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο και μεταδίδονται στην πλατφόρμα OTOXO. Και μόνο για αυτούς τους λόγους απαιτούμε την υψηλότερη ποιότητα εργασίας από τους συμμετέχοντες μας και τους παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα εκπαίδευσης για να το εξασφαλίσουμε.

    • Barcelona, Ισπανία
    • Birkirkara, Μάλτα

    Πλήρης απασχόληση

    9 μήνες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    GBSB Global στην Ισπανία και τη Μάλτα παρέχει μια μεγάλη ευκαιρία σε μαθητές από όλο τον κόσμο να χρησιμοποιήσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους για να ξεκινήσουν την εκπαίδευση και να ξεχωρίσουν ακαδημαϊκά. Για δύο συνεχόμενες εβδομάδες τον Ιούλιο του 2021, οι μαθητές θα εξερευνήσουν το θέμα της ψηφιακής επιχείρησης και θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την αίσθηση της ζωής ως επιχειρηματία ή επιχειρηματικού ηγέτη σε έναν καινοτόμο οργανισμό.

    • London, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση

    5 ημέρες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το μάθημα Condé Nast Fashion Journalism είναι ένα εντατικό πρόγραμμα πέντε ημερών για να εισαγάγει τους μαθητές σε μια σειρά από πρακτικές δεξιότητες και βασικές πληροφορίες για το θέμα. Είναι κατάλληλο για όποιον ενδιαφέρεται για τη δημοσιογραφία μόδας και lifestyle που θέλει να μάθει περισσότερα για τα μέσα ενημέρωσης και να αναπτύξει τις δεξιότητές του στο γράψιμο.

    • Swindon, Ηνωμένο Βασίλειο
    • Cranfield, Ηνωμένο Βασίλειο

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Madrid, Ισπανία

    Πλήρης απασχόληση

    7 μήνες

    Ανάμεικτο

    Ισπανικά

    Το Ανώτερο Πρόγραμμα στον Κοινοτικό Διευθυντή επικεντρώνεται σε όλους εκείνους που θέλουν να διαχειριστούν και να τοποθετήσουν στρατηγικά το εμπορικό τους σήμα ή το σήμα της εταιρείας τους στο Διαδίκτυο και να γίνουν η ηγεσία της ψηφιακής παρουσίας των εταιρειών στα κοινωνικά δίκτυα.

    • Prague, Τσεχία

    Πλήρης απασχόληση

    10 ημέρες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Μαθήματα δημιουργικής αφήγησης και δημιουργικής γραφής από παιδιά, μέσα από τις ιστορίες αρχίζουμε να μαθαίνουμε πώς λειτουργεί ο κόσμος - και γι' αυτό όλοι μας έλκονται τόσο έντονα από αυτές. Οι ιστορίες μπορούν να μας προσκαλέσουν σε μια αδιανόητη πραγματικότητα, μας βοηθούν να μάθουμε από το παρελθόν ή ακόμη και να δούμε το μέλλον, προσφέρουν αρχέτυπα του καλού και του κακού και μπορούν κάλλιστα να παίξουν τόσο με τη φαντασία όσο και με τη λογική μας. Μια καλή ιστορία μπορεί να πουλήσει τα πάντα - αυτό δεν ισχύει μόνο για τα βιβλία και τις ταινίες, αλλά και για ό,τι κάνουμε στην επαγγελματική και προσωπική μας ζωή. Χρειαζόμαστε μια ιστορία για να σχεδιάσουμε μια δυνατή παρουσίαση, να δημιουργήσουμε μια αποτελεσματική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να διαχειριστούμε μια συνέντευξη, να κάνουμε μια επιχειρηματική παρουσίαση ή να γράψουμε μια ακαδημαϊκή εργασία.

    • Paris, Γαλλία

    Πλήρης απασχόληση

    1 εβδομάδα

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Παρίσι… Στην πιο επισκέψιμη πρωτεύουσα του κόσμου, βουτήξτε εκεί που συμβαίνουν τα πάντα, από την τέχνη μέχρι τη μόδα, την πολυτέλεια και το ντιζάιν. Για μια εβδομάδα ή ένα μήνα, ελάτε να δείτε τι βγαίνει και αποκτήστε πληροφορίες για τη βιομηχανία πολυτελείας. EIML Paris προσφέρει την ευκαιρία σε διεθνείς φοιτητές να αποκτήσουν τις βασικές αρχές και να συνειδητοποιήσουν ότι η πολυτέλεια είναι πάνω από όλα μια μοναδική τέχνη τεχνογνωσίας, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της οποίας απαιτούν μια βαθιά αίσθηση ποιότητας. Χάρη στα υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά μας μαθήματα, οι δεξιότητες και οι ικανότητές σας στην κατανόηση των συγκεκριμένων κωδίκων και της γλώσσας της βιομηχανίας πολυτελείας θα ανθίσουν.

    • Online

    Πλήρης απασχόληση

    8 εβδομάδες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Αναπτύξτε τις ηγετικές σας ικανότητες με δεξιότητες επικοινωνίας που ενισχύουν τη συνεργασία και επηρεάζουν τη θετική αλλαγή σε οποιοδήποτε πλαίσιο. Οι ισχυρές δεξιότητες επικοινωνίας μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τον αντίκτυπο και να επιταχύνετε τις αλλαγές προς όφελος της κοινωνίας. Καθώς τα συστήματα γίνονται όλο και πιο ασταθή, αβέβαιες, περίπλοκες και διφορούμενες, οι συντονισμένες δεξιότητες επικοινωνίας μπορούν να βοηθήσουν στην προώθηση της συνεργασίας, στη βελτίωση της επίλυσης προβλημάτων και στη λήψη αποφάσεων. Είτε σε κοινωνικές ομάδες είτε σε επιχειρηματικές οργανώσεις, οι ηγέτες σε όλα τα τμήματα της κοινωνίας και της βιομηχανίας πρέπει να αξιοποιήσουν την επικοινωνία για την καλύτερη επίτευξη των στόχων, να επηρεάσουν τους ενδιαφερόμενους και να οδηγήσουν σε θετικές αλλαγές. Το διαδικτυακό σύντομο μάθημα «Επικοινωνία για επιρροή και αντίκτυπος» από το University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) παρέχει ολοκληρωμένες πληροφορίες και μια σειρά εργαλείων για την ανάπτυξη επιπτώσεων στην επικοινωνία. Θα μάθετε πώς να επικοινωνείτε με έναν καθοδηγημένο τρόπο για να ξεπεράσετε τα εμπόδια στην επιτυχία. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να αξιολογήσετε το προσωπικό σας στυλ ηγεσίας και να υιοθετήσετε τεχνικές επικοινωνίας για να διαμορφώσετε το μέλλον που θέλετε.

    • Cambridge, Ηνωμένες Πολιτείες

    Μερικής απασχόλησης

    6 εβδομάδες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Αποκτήστε έναν οριστικό οδηγό για την αξιοποίηση των κοινωνικών μέσων για την οργανωτική επιτυχία.

    • Paris, Γαλλία

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το One Year Film Program είναι ένα έντονο και εμπεριστατωμένο ταχεία μάθημα που παρέχει μια σταθερή πλατφόρμα για να εξερευνήσετε νέες διαστάσεις στον τομέα των Διεθνών Μέσων και Ψυχαγωγίας. Αυτό το μάθημα προετοιμάζει τους μαθητές για τον αναπτυσσόμενο τομέα των μέσων ενημέρωσης και για να είναι επιτυχημένοι στον επαγγελματικό διεθνή κόσμο των Visual Media.

    • Barcelona, Ισπανία

    Πλήρης απασχόληση

    8 εβδομάδες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η οπτική επικοινωνία και η δημιουργικότητα είναι απαραίτητα για τη συλλογική μας μνήμη και λειτουργούν ως εργαλεία για τη διατήρηση των γεγονότων και της ανθρώπινης εμπειρίας πέρα ​​από τα ιστορικά αρχεία. Το σχέδιο, η φωτογραφία, τα κινούμενα σχέδια και άλλες μορφές δημιουργικών τεχνών είναι τα μέσα επικοινωνίας της κοινωνίας και ένα όχημα για ευχαρίστηση, αισθητική και κοινωνική αλλαγή.

    • Paris, Γαλλία

    Πλήρης απασχόληση

    3 μήνες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Γαλλική γλώσσα

    Η παρακολούθηση ενός τριμηνιαίου κύκλου μαθημάτων γαλλικών για επιχειρήσεις έχει πολλά οφέλη για άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες στα γαλλικά. Αυτά τα προγράμματα προσφέρουν έναν συνδυασμό διδασκαλίας της γαλλικής γλώσσας, φωνητικής, διαλέξεων για τον γαλλικό πολιτισμό, καθώς και συνεδρίες αφιερωμένες στην προφορική και επαγγελματική γραφή.

    • Cape Town, Νότια Αφρική

    Πλήρης απασχόληση

    1 εξάμηνο

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Σας αρέσει να χρησιμοποιείτε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και να ασχολείστε με τα ψηφιακά μέσα; Ή απολαμβάνετε τη μελέτη του τι μας κάνει ανθρώπους και αναδεικνύει τα κοινά μας σημεία, ενώ ταυτόχρονα μας διδάσκετε τι μας κάνει διαφορετικούς; Τα μαθήματα εξαμήνου που είναι διαθέσιμα στο UCT θα σας παρέχουν πρακτικές επικοινωνιακές και ψηφιακές δεξιότητες μαζί με βασικές θεωρητικές γνώσεις για να σας εξοπλίσουν με τις ικανότητες που απαιτούνται για τη δημιουργία και την ανάπτυξη περιεχομένου σε μια σειρά πλατφορμών. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να γίνουν κριτικοί στοχαστές, να χρησιμοποιήσουν ποιοτικές μεθοδολογίες, να αμφισβητήσουν τις κοινές υποθέσεις και τη λαϊκή σοφία και να συμμετάσχουν σε έντονη συζήτηση για σύγχρονα ζητήματα που επηρεάζουν τη ζωή μας. Ο κόσμος υφίσταται ριζικές αλλαγές και η συνεχιζόμενη τεχνολογική επανάσταση χρειάζεται κριτικούς στοχαστές που μπορούν να εργαστούν με μια σειρά από γνωστικές δεξιότητες και από πολλούς τομείς γνώσης για να βρουν λύσεις στα εξαιρετικά πολύπλοκα προβλήματα του σήμερα. Εάν είστε κριτικός στοχαστής και λύνετε προβλήματα, τότε εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Σπουδών Εξαμήνου στο Εξωτερικό σήμερα! Επιλέξτε από μια ποικιλία μαθημάτων πτυχίου και μεταπτυχιακού, σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων για διεθνή μεταφορά πιστώσεων.

    • Madrid, Ισπανία

    6 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Ισπανικά

    Το μάθημα Τεχνικής στην Επιχειρηματική και Θεσμική Επικοινωνία που προσφέρεται από το Ινστιτούτο Seneca παρουσιάζεται ως μια ενδιαφέρουσα εκπαίδευση για όσους επιθυμούν να εργαστούν στον τομέα της Επικοινωνίας ή ήδη εκτελούν λειτουργίες σχετικές με αυτόν τον τομέα και επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους ή να τις ενημερώσουν.

    • Online

    Μερικής απασχόλησης

    6 εβδομάδες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Μάθετε πώς να δημιουργείτε ακριβή, ελκυστικά και εντυπωσιακά κομμάτια γραφής για το επιχειρηματικό πλαίσιο. Professional Communication: Business Writing and Storytelling είναι ένα διαδικτυακό σύντομο μάθημα από το The Economist που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους επαγγελματίες των επιχειρήσεων να προσελκύσουν και να απευθυνθούν σε ευρύ κοινό σε διάφορες γραπτές μορφές. Βασισμένο στη συντακτική πρακτική της εφημερίδας, αυτό το μάθημα διάρκειας έξι εβδομάδων προσφέρει ένα αυτοστοχαστικό ταξίδι μέσα από την τέχνη και τον σκοπό της γραφής και της αφήγησης, εξοπλίζοντάς σας με την αυτοπεποίθηση να επικοινωνείτε με συνεργάτες και υπαλλήλους. Μια προσβάσιμη προσέγγιση «εργαλεία όχι κανόνες» στη γραμματική ξεκλειδώνει πρακτικές δεξιότητες για τη δημιουργία συνεκτικών προτάσεων και παραγράφων και δείχνει πώς στοιχεία όπως η επιλογή λέξεων, τα σημεία στίξης και η δομή μπορούν να μεγιστοποιήσουν τον αντίκτυπο και τη σαφήνεια. Θα εξερευνήσετε επίσης τρόπους για την ακριβή πηγή πληροφοριών, θα μάθετε να ενισχύετε τα επιχειρήματα με οπτικοποιήσεις δεδομένων και θα ανακαλύψετε μεθόδους για εποικοδομητική και συνεργατική επεξεργασία.