ACADEMICCOURSES.GR

Συγκρίνετε 22 σε Διαχείριση Κινδύνων Μαθήματα

Μαθήματα χρησιμοποιούνται για να ερευνήσουν περαιτέρω στη μελέτη ενός συγκεκριμένου θέματος. Συχνά χρησιμοποιούνται για να συμπληρώσουν το παραδοσιακό πρόγραμμα σπουδών των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών. Σε πολλές περιπτώσεις, τα προγράμματα που χρησιμοποιούνται από τους επαγγελματίες για να κερδίσει τη συνεχή εκπαίδευση πιστώσεις. Μαθήματα μπορεί να αποτελείται από μια σειρά από διαλέξεις και σεμινάρια.

Τι είναι ένα μάθημα στη διαχείριση του κινδύνου; Η ιδιαίτερη έμφαση του μαθήματος θα μπορούσε να είναι σχετικά με την αξιολόγηση των στοιχείων που συνδέονται με πιστώσεις, την κατανόηση των σημερινών θεωρίες της διαχείρισης του κινδύνου για τις διεθνείς επιχειρήσεις, ή πάνω στα θεμέλια του ελέγχου των κινδύνων και τη χρηματοδότηση. Μέχρι το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι σε θέση να εντοπίζουν, να αξιολογούν και να περιορίσει τους κινδύνους. Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρουσιάζονται με καταστάσεις του πραγματικού κόσμου που εισάγουν τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των αποφάσεων για τη διαχείριση του κινδύνου.

Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες έχουν αναπτύξει μια βαθιά κατανόηση των πλεονεκτημάτων και των αδυναμιών από τους πιο δημοφιλείς προσεγγίσεις στη διαχείριση κινδύνου, η ικανότητα να εφαρμόσει διαρθρωτικές μοντέλα πρόβλεψης πιθανότητα, και η έκθεση σε πιστωτικό αξία default swaps, στρεσογόνους παράγοντες της αγοράς, καθώς και η συσχέτιση των προϊόντων καλάθι. Οι περισσότεροι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να εφαρμόζουν τις αρχές του μαθήματος αμέσως στο χώρο εργασίας.

Οι δαπάνες που συνδέονται με τη συμμετοχή στο μάθημα μπορεί να είναι πολύ διαφορετική από το ένα σχολείο στο άλλο για πολλούς λόγους. Ένα από αυτά είναι το γεγονός ότι τα μαθήματα που προσφέρονται σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Σχολεία μαζί μας άμεσα για συγκεκριμένες πληροφορίες.

Θέσεις εργασίας στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών περιλαμβάνουν θέσεις που αξιολογούν και να ποσοτικοποιηθούν επιχειρηματικών κινδύνων, την εφαρμογή αυτών των τεχνικών που ελέγχουν ή μείωση αυτών των κινδύνων, και να επιβλέπει την οικονομική συμμόρφωση των επιχειρήσεων.Θέσεις μπορούσαν να βρεθούν με ειδικές επιχειρήσεις όπου οι θέσεις απασχόλησης στο εμπόριο κινητών αξιών ή τη χορήγηση δανείων είναι διαθέσιμα. Διαχειριστές κινδύνου θα μπορούσε να καλύψει αρκετές διαφορετικές περιοχές ή να γίνουν ειδικοί σε μία μόνο περιοχή. Μερικοί από τους κινδύνους που καλύπτονται από αυτούς τους επαγγελματίες περιλαμβάνουν επισφαλή δάνεια, οι απώλειες σε αποθέματα τίτλων, ή τους κινδύνους αντισυμβαλλόμενου.

Για να ενισχύσει τις ευκαιρίες σας στον τομέα της διαχείρισης των κινδύνων, να επανεξετάσει τις επιλογές των τηλεοπτικών προγραμμάτων. Χρησιμοποιήστε το προβάδισμα μορφές να επικοινωνήσετε με συγκεκριμένα σχολεία. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

22 Τα αποτελέσματα σε Διαχείριση Κινδύνων Filter

Μάθημα - Διαχείριση Κινδύνου

FX Academy
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ισραήλ Binyamina

Όταν ξεκινάτε το ταξίδι σας ως έμπορος, βάζετε το σκληρό εισόδημά σας σε κίνδυνο. Συχνά, το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται ένας νέος έμπορος είναι πώς να διαχειριστεί τον κίνδυνο. Αντ 'αυτού, σκέφτονται να πάρουν τέλειες συμμετοχές ή πόσες συναλλαγές μπορούν να βρουν σε μια μέρα. Και πολύ συχνά σκέφτονται πώς να ξοδεύουν τα κέρδη τους!

Ηλεκτρονικό μάθημα: Διαχείριση επιχειρηματικών κινδύνων

University Of The Free State Business School Online
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 2 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Νότια Αφρική Bloemfontein

Η Διαχείριση Κινδύνων Επιχειρήσεων στοχεύει να εξοπλίσει τον συμμετέχοντα με τις απαραίτητες δεξιότητες για να είναι σε θέση να διαχειριστεί με επιτυχία τον στρατηγικό και λειτουργικό κίνδυνο στον οργανισμό.

Διαχείριση κινδύνων ISO 31000

International Management Forum Academy
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 ημέρες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Κάτω Χώρες Ουτρέχτη Βέλγιο Βρυξέλλες +2 περισσότερα

Εκπαίδευση διαχείρισης κινδύνου 3 ημερών (συν ISO 31000) που σας προετοιμάζει για Πιστοποιημένο Πιστοποιητικό Πιστοποίησης Επαγγελματικών Πιστοτήτων ISO 31000 του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Προτύπων Διαχείρισης Κινδύνων (G31000)

Διαχείριση κινδύνων: πιστοποιημένος διαχειριστής κινδύνων ISO 27005

International Management Forum Academy
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 ημέρες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Κάτω Χώρες Αϊντχόβεν

Μάθετε τις βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης κινδύνων ασφάλειας πληροφοριών με το πρότυπο ISO 27005 και γίνετε πιστοποιημένος διαχειριστής κινδύνων ISO 27005!

Μάθημα στην προηγμένη διαχείριση πιστωτικού κινδύνου

TU Delft Open & Online Education
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 10 εβδομάδες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Κάτω Χώρες Ολλανδία Online

Αυτό το μοναδικό διαδικτυακό μάθημα από την TU Delft, σε συνεργασία με την Deloitte, απευθύνεται σε φιλόδοξους επαγγελματίες σε θέματα κινδύνου, σε συμβούλους και διευθυντές που είναι πρόθυμοι να κατακτήσουν τα πιο σημαντικά μοντέλα διαχείρισης πιστωτικού κινδύνου και να κατανοήσουν και να συζητήσουν το συνεχώς μεταβαλλόμενο ρυθμιστικό πλαίσιο.

Αποτελεσματική διαχείριση κινδύνων και ασφάλειας

Zoe Talent Solutions
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 - 10 ημέρες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ντουμπάι Μαλαισία Κουάλα Λουμπούρ Αίγυπτος Κάιρο Κένυα Ναϊρόμπι Αμπού Ντάμπι Σαουδική Αραβία Ριάντ +10 περισσότερα

Το πρόγραμμα αυτό θα παρέχει στους συμμετέχοντες μια κατανόηση των βασικών πτυχών της αποτελεσματικής διαχείρισης κινδύνων και ασφάλειας. Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι ενημερωμένο και σχετικό με τις απαιτήσεις της αγοράς, καλύπτοντας έτσι όλες τις αναλυτικές προβλέψεις των αναγκών κατάρτισης στην συγκεκριμένη περιοχή. Μια προσαρμοσμένη πρόταση μπορεί επίσης να ρυθμιστεί, ώστε να ταιριάζει στην απαίτηση κατάρτισης της ομάδας σας.

Φυσικά στη διαχείριση κινδύνου

MECAT
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ντουμπάι

Οι ενδιαφερόμενοι και οι προσδοκίες των πελατών, διασυνδεδεμένο αλυσίδες εφοδιασμού, εξελισσόμενη τεχνολογία και κανονιστικής συμμόρφωσης θα πρέπει να όλοι κατάφεραν να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αυτά απαιτούν τη διαχείριση του κινδύνου, τον προγραμματισμό, την επικοινωνία, και την εφαρμογή για όλους τους οργανισμούς.

Mastering σε απευθείας σύνδεση μαθήματα μαθηματικών οικονομικών - θεωρία χαρτοφυλακίου και τη διαχείριση του κινδύνου

Department of Mathematics University of York - Online Programs
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 4 - 8 μήνες Αύγουστος 2020 Ηνωμένο Βασίλειο Υόρκη

Παρέχει μια σαφή επεξεργασία του πεδίου εφαρμογής και των περιορισμών της θεωρίας χαρτοφυλακίου μέσης διακύμανσης και εισάγει δημοφιλή σύγχρονα μέτρα του κινδύνου. Οι αποδείξεις δίνονται με λεπτομέρεια, υποθέτοντας μόνο μέτρια μαθηματικό υπόβαθρο, αλλά με προσοχή στη σαφήνεια και αυστηρότητα.

CIMA επαγγελματικό - στρατηγικό επίπεδο (Ρ3) στρατηγική για την απόδοση

E-Careers
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online Κέλυφος

Ενισχύστε τις γνώσεις και την εμπειρία σας με την πορεία στρατηγικό επίπεδο, ως μέρος των προσόντων CIMA Professional Chartered Management Λογιστική και να λάβει ένα ακόμη βήμα προς τη συνολική ολοκλήρωση αυτού του εξαιρετικά σεβαστό βραβείο.

CIMA επαγγελματίες - πακέτο στρατηγικό επίπεδο (e3, p3, f3)

E-Careers
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online Κέλυφος

Αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να κάνουν συνειδητές αποφάσεις επιχειρηματικής στρατηγικής από την ολοκλήρωση του μαθήματος CIMA στρατηγικό επίπεδο. Το μάθημα θα σας μεταφέρει μέσα από διάφορες ειδικότητες και τις τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να κάνει μακροπρόθεσμες στρατηγικές αποφάσεις.

επαγγελματική διαχείριση του κινδύνου ΡΜΙ-rmp®

E-Careers
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online Κέλυφος +1 περισσότερα

Βελτιώστε τις γνώσεις σας των διαδικασιών διαχείρισης κινδύνων με αυτό το δημοφιλές πιστοποίησης της διαχείρισης κινδύνου από τα φημισμένα Ινστιτούτο Διαχείρισης Έργου (PMI®).

επιχειρησιακής συνέχειας

University of Tulsa College of Business Administration
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 1 ημέρα Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Tulsa Τολέδο +1 περισσότερα

Μία ημερήσια σχεδιασμένο εκδήλωση για να σας δώσουμε τα εργαλεία για να προγραμματίσει για την επόμενη καταστροφή των επιχειρήσεων.

προηγμένη διαχείριση του έργου & του σχεδίου διαχείρισης των κινδύνων

University of Tulsa College of Business Administration
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 3 ημέρες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Tulsa Τολέδο +1 περισσότερα

Αν διαχειρίζεστε τα έργα κάθε μέρα και χρειάζονται προχωρημένες δεξιότητες, αυτό το μάθημα είναι το δεύτερο βήμα για τη συνέχιση της ανάπτυξης για κάθε διαχειριστή του έργου.

Διαχείριση αλυσίδας εφοδιασμού

Convertas
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 ημέρες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ντουμπάι

Αυτό το μάθημα θα εξοπλίσει και θα αναπτύξει τους επαγγελματίες της αλυσίδας προμηθειών και της εφοδιαστικής αλυσίδας ώστε να είναι σε θέση να λειτουργούν επιμελώς και αποτελεσματικά με βάση την προσφορά τους, περιορίζοντας τους κινδύνους και μεγιστοποιώντας όλες τις ευκαιρίες για να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά τους.

Εργαστήριο Διαχείρισης Χρηματοοικονομικών Κινδύνων

Convertas
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 ημέρες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ντουμπάι

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες είναι πάντοτε σε κίνδυνο. Αυτός ο κίνδυνος μπορεί να περιλαμβάνει τους κινδύνους λήψης αποφάσεων, τους κινδύνους εκτίμησης και προγραμματισμού, τις διαδικασίες και τις διαδικασίες κλπ. Το εργαστήριο αυτό συνδυάζει διεθνή πρότυπα για διάφορους τύπους διαχείρισης κινδύνου και αναπτύσσεται από έμπειρους ειδικούς.