Φίλτρα
Αναζητήστε Μερικής Παρακολούθησης Σειρές Μαθημάτων σε Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών 2021
11 Τα αποτελέσματα σε Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών
Το τριετές ακαδημαϊκό μας πρόγραμμα - Τεχνικό στη Γαστρονομία και Αποκατάσταση από την EUHT StPOL - θα σας επιτρέψει να γίνετε ειδικός στις μαγειρικές τέχνες και τη γαστρονομί ... +
Αυτό το μάθημα στοχεύει στην εκπαίδευση εξειδικευμένων ανώτερων τεχνικών για τη διεύθυνση, τον συντονισμό και τον έλεγχο των δραστηριοτήτων και των λειτουργιών των υπηρεσιών Τ ... +
Η διασταύρωση του πολιτισμού και της κουζίνας μεταφέρεται στο επόμενο επίπεδο στην Τοσκάνη, όπου τα παραδοσιακά τρόφιμα και κρασί δεν αποτελούν μόνο ένα μεγάλο κομμάτι της πολ ... +
Κερδίστε υποτροφία αξίας έως $ 10000
Ο τουρισμός είναι μία από τις πιο σχετικές οικονομικές δραστηριότητες της ισπανικής οικονομίας και ένας από τους θεμελιώδεις τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης τη ... +
Επίσης στην επιχείρηση εστίασης κάνει μια τεράστια διαφορά αν κάποιος εργάζεται ή ανειδίκευτοι, ή έχει επαγγελματικά προσόντα! ... +
Έχουμε μια φανταστική φήμη στη βιομηχανία τροφοδοσίας. Οι σεφ μας έχουν συνεχίσει να εργάζονται σε εστιατόρια με αστέρι Michelin παγκοσμίως, όπως η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, ... +
Το πρόγραμμά μας επισημαίνει την κατάρτιση βάσει ικανοτήτων μέσω μονάδων προοδευτικής μάθησης. Ένα μεγάλο μέρος της εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί στις κουζίνες προπόνησής μας ... +
Οι μελλοντικοί σεφ σε αυτό το πρόγραμμα ανοίγουν τα μάτια τους στον δημιουργικό και απολαυστικό κόσμο των μαγειρικών τεχνών. Από τις πτυχές της σωστής μαγειρικής, οι μαθητές τ ... +
Αναπτύξτε ένα ισχυρό θεμέλιο δεξιοτήτων ασφάλειας τροφίμων και μείνετε συμμορφωμένοι με τον Κώδικα Προτύπων Τροφίμων όταν ολοκληρώσετε το επίσημο μάθημα AIFS Food Handler. ... +
Το υγιές μαγείρεμα δεν είναι μόνο μια τάση. είναι εδώ για να μείνετε! Οι νέες γενιές έχουν επίγνωση των πλεονεκτημάτων ενός υγιεινού τρόπου ζωής και εννοιών όπως η διατροφή, η ... +
Ο σεφ είναι κάτι περισσότερο από έναν τίτλο. Οι πιο παραδοσιακές γαστρονομικές μεταπτυχιακά είναι η βάση για την επιτυχή είσοδο στο επίπεδο της διαχείρισης και της διαχείρισης ... +