ACADEMICCOURSES.GR

Συγκρίνετε 5 σε Διαχείριση Χρημάτων Μαθήματα

Είτε σε απευθείας σύνδεση είτε σε τάξη, τα μαθήματα είναι μια δομημένη ματιά σε ένα ή περισσότερα θέματα. Συχνά χρησιμεύουν για την εξοικείωση ενός μαθητή με νέο υλικό ή για τη γεφύρωση ενός χάσματος μεταξύ των πεδίων. Τα μαθήματα συνήθως διαρκούν ένα ολόκληρο εξάμηνο, αλλά μερικοί παίρνουν μόνο μερικές εβδομάδες.

Τι είναι το μάθημα διαχείρισης χρημάτων; Υπάρχουν δύο κύριοι τομείς που ασχολούνται με αυτό το είδος οικονομικής ανησυχίας: προσωπικό και επιχειρηματικό. Η διαχείριση των προσωπικών χρημάτων μπορεί να καθοδηγήσει τους σπουδαστές μέσω τρόπων να κάνουν και να επιμείνουν σε έναν προϋπολογισμό ή να τους διδάξουν σχετικά με σχέδια συνταξιοδότησης και άλλα προγράμματα αποταμίευσης. Η διαχείριση επιχειρηματικών χρημάτων είναι συχνά πιο περίπλοκη και θα μπορούσε να εξετάσει πώς λειτουργεί η ροή μετρητών για εταιρείες με πολλά εκατομμύρια έσοδα.

Ορισμένες δεξιότητες που μπορείτε να μάθετε σε ένα μάθημα διαχείρισης χρημάτων περιλαμβάνουν ένα καλό κεφάλι για τους αριθμούς, την κριτική σκέψη και τη λήψη αποφάσεων. Μπορείτε να τα εφαρμόσετε στα προσωπικά σας οικονομικά ή να τα χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε επιχείρηση ή κοινωνικό περιβάλλον.

Προϋπολογισμός για ένα μάθημα διαχείρισης κεφαλαίων είναι μια καλή ιδέα και θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως πρακτική για το μεταγενέστερο έργο σας. Παράγοντες που πρέπει να λάβουν υπόψη περιλαμβάνουν βιβλία, προμήθειες και ταξίδια, αν το μάθημα δεν είναι στο διαδίκτυο.

Η ολοκλήρωση ενός μαθήματος διαχείρισης χρημάτων συνήθως σας βοηθά να κερδίσετε μια θέση εργασίας στον χρηματοπιστωτικό κόσμο. Ωστόσο, μαθήματα που επικεντρώνονται περισσότερο στα προσωπικά οικονομικά μπορεί να είναι μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος με διαφορετική εστίαση. Αν ψάχνετε για μια οικονομική δουλειά αν και, μερικοί τίτλοι εργασίας που μπορεί να δικαιούστε να περιλαμβάνει τραπεζίτης, μεσίτης, εμπορικός διαπραγματευτής, λογιστής και οικονομικός σύμβουλος. Εάν εργάζεστε ήδη με τη χρηματοδότηση, η ολοκλήρωση ενός μαθήματος διαχείρισης χρημάτων μπορεί να είναι μέρος της αύξησης των πιθανότητών σας για αύξηση ή προώθηση.

Η διαχείριση χρημάτων διδάσκεται σε διάφορα σχολεία ανά τον κόσμο. Μερικές φορές το μάθημα αυτό είναι μέρος του επιχειρηματικού τμήματος και άλλοτε οικονομικό. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

 

5 Τα αποτελέσματα σε Διαχείριση Χρημάτων Filter

Κεφαλαιαγορές - Επίπεδο 2

London Business Training & Consulting
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 ημέρες Ιανουάριος 2020 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Με την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε τη δομή της κοινής χρηματιστηριακής αγοράς, τις ρυθμιστικές αρχές των αγορών μετοχών, τους χώρους που διαθέτουν οι επενδυτές για την εκτέλεση συναλλαγών και τον τρόπο εκτέλεσης των εντολών κ.λπ.

Προηγμένες Κεφαλαιαγορές

London Business Training & Consulting
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 ημέρες Ιανουάριος 2020 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Μετά την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε μια εισαγωγή στις χρηματοπιστωτικές αγορές, τα χαρακτηριστικά των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων και τη σχέση μεταξύ χρηματοπιστωτικών αγορών και πραγματικής οικονομίας κ.λπ.

Κεντρικές Τράπεζες, Νομισματική Πολιτική και Χρηματοοικονομική Σταθερότητα

London Business Training & Consulting
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 εβδομάδα Δεκέμβριος 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Με την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος χρημάτων και τραπεζικών συναλλαγών, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε: λειτουργίες και στόχους των κεντρικών τραπεζών. χαρακτηριστικά μιας αποτελεσματικής κεντρικής τράπεζας · δημοσιονομικές προκλήσεις για τις κεντρικές τράπεζες κ.λπ.

Κεφαλαιαγορές - Επίπεδο 1

London Business Training & Consulting
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 εβδομάδα Ιανουάριος 2020 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Με την ολοκλήρωση αυτών των μαθημάτων κεφαλαιαγοράς, θα είστε σε θέση να καταλάβετε: μια εισαγωγή στις χρηματοπιστωτικές αγορές, τα χαρακτηριστικά των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων και τη σχέση μεταξύ των χρηματοπιστωτικών αγορών και της πραγματικής οικονομίας κ.λπ.

Μεταπτυχιακό δίπλωμα κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες

European School of Banking Management
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ιταλία Μιλάνο Ρώμη Μπάρι +3 περισσότερα

Το δίπλωμα κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες αναγνωρίζεται σήμερα από τους ειδικούς ως η κορυφαία ιταλική εκπαίδευση στον τομέα της καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.