Filter
Μαθήματα
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε 2 σε Διεθνή Χρηματοοικονομικά Σειρές Μαθημάτων

Ένα μάθημα έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν τη συνέχιση της προσωπικής ανάπτυξης σε φοιτητές. Αυτά προσφέρονται μια σειρά από εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, και μπορεί να διαρκέσει από λίγες ημέρες έως μερικούς μήνες. Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για χρηματοδότηση σε παγκόσμιο επίπεδο μπορεί να θέλουν να εξερευνήσουν μια διεθνή πορεία χρηματοδότησης.

Τι είναι ένα μάθημα στο διεθνή χρηματοοικονομικό τομέα; Η χρηματοδότηση είναι ένα σημαντικό μέρος του κάθε οργανισμού ή επιχείρησης, και λαμβάνοντας ένα μάθημα μπορεί να προετοιμάσει τους μαθητές για μια εκπληρώνοντας σταδιοδρομία στον τομέα αυτό. Ορισμένοι επαγγελματίες που εργάζονται σήμερα στον τομέα θα επιλέξει να πάρει ένα μάθημα οικονομικών να αναπτυχθούν επαγγελματικά, ενώ άλλοι ψάχνουν να δημιουργήσουν το βιογραφικό τους ή εξετάζουν μια αλλαγή σταδιοδρομίας. Υπάρχει μια ποικιλία από διαθέσιμα μαθήματα, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλισης, χρηματοοικονομική ανάλυση, τα συστήματα υγείας οικονομικών, διαχείρισης κινδύνου, ελέγχου, και τη φορολογία.

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη λήψη μιας σειράς μαθημάτων στο διεθνή χρηματοοικονομικό τομέα.Ειδικευμένοι επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα είναι πάντα σε υψηλή ζήτηση, έτσι ώστε να είναι αρκετά εύκολο να βρουν μια θέση εργασίας. Βιώνοντας την παγκόσμια αγορά προετοιμάζει τους μαθητές να είναι σε θέση να επικοινωνεί με διαφορετικές κουλτούρες και γλώσσες, και τους επιτρέπει να εξερευνήσουν πολλά μέρη του κόσμου.

Επειδή τα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προσφέρουν διεθνή μαθήματα χρηματοδότηση, το κόστος που συνεπάγεται μπορεί να ποικίλει αρκετά. Συνιστάται ότι οι μαθητές κάνουν κάποια έρευνα και στη συνέχεια να επικοινωνήσετε με το σχολείο της επιλογής τους για να βρείτε τις συγκεκριμένες οικονομικές υποχρεώσεις.

Παίρνοντας ένα μάθημα από μόνη της δεν θα οδηγήσει άμεσα σε μια καριέρα, είναι ένα σκαλοπάτι για την απόκτηση ενός βαθμού. Οι απόφοιτοι που εργάζονται σε διεθνή χρηματοοικονομικό τομέα θα χρησιμοποιούν στρατηγικές που αφορούν τις ξένες επενδύσεις και τις συναλλαγματικές ισοτιμίες. Μερικοί τίτλοι καριέρα περιλαμβάνουν οικονομικός διευθυντής, οικονομικός αναλυτής, και των κινητών αξιών, εμπορευμάτων και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών πράκτορες πωλήσεων.Υπάρχουν μια σειρά από ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και του εμπορίου, οικονομική διαχείριση, και τη διεθνή τραπεζική.

Είναι εύκολο να ισχύσει on-line για τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε άμεσα με το γραφείο εισδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

2 Τα αποτελέσματα σε Διεθνή Χρηματοοικονομικά

RISEBA

Το πρόγραμμα αναπτύσσει την ικανότητα των μαθητών να με επιτυχία στο διεθνές περιβάλλον, με ειδίκευση στη λογιστική και χρηματοοικονομική ανάλυση. πρόσφατη εμπειρία μας δ ... [+]

Το πρόγραμμα αναπτύσσει την ικανότητα των μαθητών να με επιτυχία στο διεθνές περιβάλλον, με ειδίκευση στη λογιστική και χρηματοοικονομική ανάλυση. πρόσφατη εμπειρία μας δείχνει ότι οι απόφοιτοι απασχολούνται με επιτυχία σε άλλους τομείς, καθώς και ή να συστήσει και να οδηγήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην παροχή γενικών γνώσεων σχετικά διεθνές περιβάλλον, με τη συμμετοχή των σπουδών της Διεθνούς Στρατηγικής Διοίκησης, Διεθνών Διαχείριση Έργων, Τεχνολογίες Πληροφορίας και κίνδυνοι, Ηγεσία, καινοτομία και δημιουργικότητα, Πολιτιστικό διαπραγματεύσεις, Business συναντά Τεχνών, κ.λπ.... [-]

Λετονία Ρίγα
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
London Business Training & Consulting

Αυτό το μάθημα IFRS είναι κατάλληλο για: λογιστές και οικονομικούς ειδικούς, επαγγελματίες και επαγγελματίες που επιθυμούν να αναπτύξουν μεγαλύτερη κατανόηση των βασικών ... [+]

Εφαρμογή των ΔΠΧΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΛΕΙΔΙΚωδικός Μαθήματος: AFB106Διάρκεια: 1 εβδομάδαΧρέωση: £ 2625ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣΕννοιολογικό πλαίσιοΤο Συμβούλιο Διεθνών Λογιστικών Προτύπων (IASB)Ο σκοπός ενός εννοιολογικού πλαισίουΠοιοτικά χαρακτηριστικά χρήσιμων χρηματοοικονομικών πληροφοριώνΥπόθεση ανησυχίαςΟρισμός, αναγνώριση και μέτρηση των στοιχείων των οικονομικών καταστάσεωνΈννοιες του κεφαλαίουΜελλοντικές εξελίξειςΣτοιχεία: Μέρος 1Ίδια κεφάλαια: μετοχικό κεφάλαιο και αποθεματικάΜέτρηση της εύλογης αξίαςΈσοδα από συμβάσεις με πελάτεςΠροβλέψεις, ενδεχόμενες υποχρεώσεις και ενδεχόμενα περιουσιακά στοιχείαΦόρος εισοδήματοςΧρηματοπιστωτικά μέσαΠληρωμή βάσει μετοχώνΣτοιχεία: Μέρος 2ΑποθέματαΠαροχές σε εργαζόμενουςΑκίνητα, εγκαταστάσεις και εξοπλισμόςΜισθώσειςΆυλα περιουσιακά στοιχείαΣυνδυασμοί επιχειρήσεωνΑπομείωση αξίας περιουσιακών στοιχείωνΠαρουσίαση και γνωστοποιήσειςΔημοσιονομική κατάσταση και παρουσίασηΚατάσταση ταμειακών ροώνΛειτουργικά τμήματαΆλλες αποκαλύψεις βασικών σημειώσεωνΟικονομικές οντότητεςΕνοποίηση: ελεγχόμενες οντότητεςΕνοποίηση: θυγατρικές που ανήκουν εξ ολοκλήρουΕνοποίηση: ενδοεταιρικές συναλλαγέςΕνοποίηση: μη ελέγχουσα συμμετοχήΜετάφραση των οικονομικών καταστάσεων των ξένων οντοτήτωνΣτοχευμένο κοινό... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο
Νοέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 εβδομάδα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά