ACADEMICCOURSES.GR

Συγκρίνετε 5 σε Εκπαίδευση Νταντάς και Γκουβερνάντας Μαθήματα

Τα σχολεία προσφέρουν μαθήματα για να δώσουν στους μαθητές ευκαιρίες να μάθουν περισσότερα για ένα συγκεκριμένο θέμα. Ορισμένα μαθήματα μπορούν να οδηγήσουν τους σπουδαστές να βελτιώσουν τη σταδιοδρομία τους ή τις ευκαιρίες απασχόλησης σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ άλλοι είναι αφετηρία για μια μακρότερη εκπαιδευτική άσκηση.

Τι είναι το μάθημα της εκπαίδευσης νταντά και au pair; Όπως λένε, τα παιδιά δεν έρχονται με ένα εγχειρίδιο οδηγιών, αλλά εκείνοι που φροντίζουν για αυτούς μπορούν να επωφεληθούν από την επαγγελματική εκπαίδευση. Τα μαθήματα στην εκπαίδευση nanny και au pair προσφέρουν βαθιά γνώση στην παιδική φροντίδα. Οι σπουδαστές μαθαίνουν για τη σημασία της ασφάλειας καθώς εκπαιδεύονται στην CPR ή την ασφάλεια των υδάτων και πώς να εντοπίζουν τα σημάδια της ασθένειας. Επίσης μαθαίνουν την αξία της δημιουργίας ρουτίνας και τον τρόπο συνεργασίας σε συνεργασία με τους γονείς.

Πέρα από τις πρακτικές ικανότητες όπως το μαγείρεμα και τον καθαρισμό, οι εκπαιδευμένοι νταντάδες και au pair μαθαίνουν σημαντικές ικανότητες εξοικονόμησης ζωής που μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε. Η διαχείριση παιδιών και χρόνου είναι επίσης εργαλεία που ταιριάζουν στη ζώνη μιας νταντά. Και μία από τις μεγαλύτερες δεξιότητες είναι αυτή της πολλαπλής λειτουργίας - κάνοντας όλα τα παραπάνω - ταυτόχρονα.

Τα έξοδα για τα μαθήματα ποικίλλουν, καθώς ορισμένα μαθήματα προσφέρονται στο διαδίκτυο και άλλα αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης υπηρεσίας τοποθέτησης. Υπάρχουν εξειδικευμένα ιδρύματα παγκοσμίως που προσφέρουν τέτοια μαθήματα. Οι σπουδαστές θα πρέπει να εξετάσουν τις θέσεις και τις ευκαιρίες που υπάρχουν για να καθορίσουν την καλύτερη χρηματοδότηση.

Για εκείνους που ανακαλύπτουν ότι αγαπούν να δουλεύουν με παιδιά, να γίνουν νταντά ή au pair μπορούν να ανταμείψουν και να έχουν μεγάλα πλεονεκτήματα. Πολλές ευκαιρίες au pair περιλαμβάνουν μια πολιτιστική ανταλλαγή, η οποία τους δίνει την ευκαιρία να δουν διαφορετικές χώρες, να βιώσουν τον τρόπο ζωής και να αποκτήσουν άπταιστα την ξένη γλώσσα. Αυτό μπορεί να είναι ένα καλό μαξιλάρι εκκίνησης για σταδιοδρομία στη διδασκαλία γλωσσών, στην παιδική μέριμνα ή στην πρώιμη στοιχειώδη εκπαίδευση.

Πολλά μαθήματα κατάρτισης νταντά και au pair είναι διαθέσιμα online με ευέλικτες ώρες. Άλλα ιδρύματα προσφέρουν έντονη εκπαίδευση κατά τη διάρκεια ενός σαββατοκύριακου μαθημάτων. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

5 Τα αποτελέσματα σε Εκπαίδευση Νταντάς και Γκουβερνάντας Filter

Ζουν και μαθαίνουν αγγλικά για au pair

Bridge Education Group
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 6 εβδομάδες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Ντένβερ

Το πρόγραμμα Live & Learn English του Bridge είναι ειδικά σχεδιασμένο για άτομα που ζουν με αμερικανικές οικογένειες. Το Live & Learn English όχι μόνο θα σας βοηθήσει να τελειοποιήσετε τις ικανότητές σας στα αγγλικά, αλλά και να κατανοήσετε καλύτερα την αμερικανική ζωή και τον πολιτισμό και τις αντιλήψεις των άλλων για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μαθήματα: εντατική ισπανική εργασία + au pair

Giralda Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Σεβίλλη

Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε το εντατικό ισπανικό μάθημα το πρωί και επίσης να εργαστείτε με αραίωση με μια ισπανική οικογένεια στη Σεβίλλη.

μαθήματα παιδικής μέριμνας - σύντομο πρόγραμμα σε διεθνές au pairing

Damelin Part Time
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 50 ώρες Φεβρουάριος 2020 Νότια Αφρική Γιοχάνεσμπουργκ

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 50 ώρες και τα δίδακτρα είναι πρόσωπο με πρόσωπο. Κάθε πανεπιστημιούπολη Damelin έχει διαφορετικό πρόγραμμα σπουδών. Τα προγράμματα προσφέρονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τα βράδια ή τα Σάββατα.

Φυσικά στην επαγγελματική νταντά

International Career Institute
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

επαγγελματική πορεία νταντά της ICI παρέχει όλες τις πληροφορίες και την κατάρτιση που χρειάζεστε για να κερδίσει την απασχόληση σε αυτή την ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία. Πάρτε τις παρακάτω ενότητες και να ξεκινήσετε μια προσωπικά ικανοποιητική και επαγγελματικά επιβράβευση δουλειά.

Πρόγραμμα Wanderlust Au Pair China

Wanderlust Exchange China
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 - 12 μήνες Σεπτέμβριος 2020 Κίνα Σαγκάη

Το Wanderlust Exchange παρέχει στους φοιτητές ευκαιρίες που ενσωματώνουν τα εκπαιδευτικά ταξίδια, τη μάθηση των Μανδαρινών, την παιδική φροντίδα και την αγγλική διδασκαλία. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους ξένους νέους να γνωρίσουν την Κίνα με μια αυθεντική πινελιά με την παραμονή με τις κινεζικές οικογένειες υποδοχής.