19 Μάθημα Προγράμματα σε Ελβετία for 2024

Μάθημα Προγράμματα σε Ελβετία for 2024Filter
    • Lausanne, Ελβετία

    Πλήρης απασχόληση

    5 ημέρες

    Ανάμεικτο, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η ενότητα SEMOS για τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων AISTS προσφέρει μια γενική εικόνα των βασικών καθηκόντων που χρειάζονται οι άνθρωποι για να σχεδιάσουν, να επικοινωνούν και να λειτουργούν με επιτυχία κατά την οργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων.

    • Lugano, Ελβετία

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Θέλετε... Περιπέτεια και Εξερεύνηση; Πολυπολιτισμική Δέσμευση; Προσωπική ανάπτυξη? Διευρυμένοι Ορίζοντες; Ελάτε μαζί μας για ένα Gap Year στην Ελβετία, την περιπέτεια μιας ζωής!

    • Lausanne, Ελβετία
    • Passugg, Ελβετία
    • + 1 more

    Πλήρης απασχόληση

    7 ημέρες

    Ανάμεικτο, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Γαλλική γλώσσα, Αγγλικά

    • Bern, Ελβετία

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    1 εβδομάδα

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Οι Χειμερινές και Θερινές Ακαδημίες WTI καλύπτουν θέματα αιχμής στον τομέα του εμπορικού και επενδυτικού δικαίου και της πολιτικής. Έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα και της κοινωνίας των πολιτών καθώς και για φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

    • Lausanne, Ελβετία

    Πλήρης απασχόληση

    3 ημέρες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Επιχειρηματίες και διευθυντές φιλοξενίας σε όλο τον κόσμο διερευνούν αντισυμβατικές ιδέες για να ξεκλειδώσουν νέους τομείς ανάπτυξης. Αυτές οι ιδέες θολώνουν τα όρια μεταξύ της φιλοξενίας, του λιανικού εμπορίου και των μέσων ενημέρωσης, από ένα ιαπωνικό ξενοδοχείο που λειτουργεί ως επωνυμία μόδας έως ένα παριζιάνικο καφέ που δημιουργεί τη μουσική του. Εν τω μεταξύ, οι τεχνολογικές εξελίξεις, η εξελισσόμενη συμπεριφορά των καταναλωτών και η απορρύθμιση ωθούν τους παίκτες του κλάδου να επαναξιολογήσουν τις προτάσεις αξίας τους και να προχωρήσουν πέρα από τους συμβατικούς ρόλους τους ως παρόχων υπηρεσιών διαμονής και εστίασης. Αυτές οι αλλαγές παρουσιάζουν μια απίστευτη ευκαιρία για επιχειρήσεις φιλοξενίας και τροφίμων και ποτών (F&B). Αυτό το μάθημα στοχεύει να σας εξοπλίσει με τη γνώση για να κατανοήσετε αυτές τις ευκαιρίες και να τις αξιοποιήσετε με σιγουριά αναπτύσσοντας και εφαρμόζοντας καινοτόμες ιδέες για υπάρχουσες επιχειρήσεις ή νέες επιχειρήσεις.

    • Lausanne, Ελβετία

    Πλήρης απασχόληση

    3 ημέρες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η αγορά πολυτελείας είναι πολύ συγκεκριμένη και απαιτεί προσεκτικά καθορισμένη στρατηγική μάρκετινγκ για να πετύχει. Με αυτό το μάθημα, θα αναπτύξετε την τεχνογνωσία και τις δεξιότητές σας για αυτήν την αγορά σε τρία βήματα. Αρχικά, θα ανακαλύψετε τους κανόνες και τα χαρακτηριστικά που καθορίζουν τις μάρκες πολυτελείας και πώς διαφοροποιούνται από τις μάρκες premium ή μόδας. Στο δεύτερο μέρος, θα μάθετε πώς να κάνετε στρατηγικές επιλογές όσον αφορά το branding και την επικοινωνία σε διάφορους κλάδους. Τέλος, θα εξερευνήσετε πώς να εκτιμάτε και να ανταποκρίνεστε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μάρκες πολυτελείας.

    • Greensboro, NC, Ηνωμένες Πολιτείες
    • Davos, Ελβετία
    • + 6 more

    Μερικής απασχόλησης

    5 ημέρες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Θα μάθετε τις στρατηγικές για τη συνεχή ανάπτυξη μέσω της εκτεταμένης αξιολόγησης, οι συζητήσεις της ομάδας, αυτοσυγκέντρωσης, μικρές ομαδικές δραστηριότητες και την προσωπική καθοδήγηση.

    • Zürich, Ελβετία

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Ένα εντατικό μάθημα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να επιτύχετε τον επιδιωκόμενο μαθησιακό στόχο σας. Για να επιτύχετε ταχεία μαθησιακή πρόοδο, εργαστείτε σε μικρές, προσεκτικά συγκροτημένες μίνι ομάδες των μόνο 3-6 ατόμων.

    • Fribourg, Ελβετία

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Η Εκτελεστική CAS παρέχει στους συμμετέχοντες με την αναλυτική, λειτουργική, και διαπροσωπικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επιτυχία σε μια όλο και πιο περίπλοκο και παγκόσμια ΤΠΕ

    • Midland, Ηνωμένες Πολιτείες
    • Troy, Ηνωμένες Πολιτείες
    • + 1 more

    Μερικής απασχόλησης

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    University College παρέχει τους εκπαιδευόμενους με την ευκαιρία να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους στο χώρο εργασίας. Οι ρυθμίσεις γίνονται μεταξύ Northwood Πανεπιστημίου και του εργοδότη.

    • Online Switzerland

    Μερικής απασχόλησης

    10 εβδομάδες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Αναπτύξτε τις διαχειριστικές και ηγετικές σας δεξιότητες για να δημιουργήσετε θετικό αντίκτυπο στον οργανισμό σας, με το The Open University.

    • Basel, Ελβετία

    Ανάμεικτο

    Αγγλικά

    Ο κύριος στόχος του προγράμματος ερευνών επισκεπτών 3-12 μηνών είναι να βελτιώσει ή να ανανεώσει τις ακαδημαϊκές και οργανωτικές ερευνητικές δεξιότητες των συμμετεχόντων και να τους προετοιμάσει για μια καλύτερη μελλοντική εκπαιδευτική ή επαγγελματική ζωή. Η συμμετοχή ως ερευνητής επισκεπτών θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την προγραμματισμένη επιχειρηματική ιδέα ή την πρόταση έργου ή ερευνητικό έγγραφο μέσω εβδομαδιαίας βάσης εποπτείας, διαβούλευσης, καθοδήγησης και μελέτης. Το Πρόγραμμα VRP είναι μια εξαιρετική επιλογή για την ενίσχυση της γνώσης του ερευνητή να υποβάλει αίτηση για επερχόμενο διδακτορικό. προγράμματα με νέες ερευνητικές δεξιότητες ή να συμμετάσχετε σε διάφορα ιδρύματα ως επαγγελματίας ερευνητής ή εμπειρογνώμονας (διάφοροι οργανισμοί κρατών, INGOs, Κοινοβούλιο, ερευνητικά κέντρα, ιδρύματα Think Tank, πανεπιστήμια και σχετικοί χώροι εργασίας) ή να είστε επαγγελματίας εκπαιδευτής / λέκτορας. Ανάλογα με την επιθυμία των ερευνητών, η συμμετοχή στο πρόγραμμα VRP και η συνεργασία με τον επόπτη είναι δυνατή είτε στο On-Campus είτε στο Διαδίκτυο. Μέχρι σήμερα η IPD φιλοξένησε ερευνητές από τη Νιγηρία, την Κόστα Ρίκα, την Ελβετία, τις ΗΠΑ, το Καμερούν, την Ταϊλάνδη, την Πορτογαλία, τη Ρουάντα, την Κίνα, το Νεπάλ, τον Καναδά, τη Μεξίκα, την Κιργιζία και την Κολούμπια. Δείτε παρακάτω μερικές από τις γραπτές προτάσεις έργων και ερευνητικά έγγραφα του IPD Visitor Researchers.

    • Fribourg, Ελβετία

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Από την ίδρυσή της, η AMI καλωσόρισε δεκάδες προπτυχιακούς φοιτητές από όλο τον κόσμο που έχουν εκφράσει την επιθυμία να εξοικειωθούν με ένα ερευνητικό περιβάλλον αριστείας, να «βρουν τα χέρια τους βρώμικα» και να συμμετάσχουν στα ερευνητικά μας έργα και να ξεδιψάσουν τη γνώση τους το βασίλειο των νανοϋλικών. Οι βραχυπρόθεσμες πρακτικές είναι ένα ιδανικό εφαλτήριο για να ανακαλύψουν τον κόσμο της έρευνας και η AMI έχει δεσμευτεί να παρέχει στους μαθητές ένα κορυφαίο περιβάλλον που θα γεμίζει την περιέργειά τους και θα εμπνέει την καριέρα τους. Ιδρύθηκε το 2011, το Καλοκαιρινό μας Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης παρέχει τη βάση για τέτοια πρακτική άσκηση. Το πρόγραμμα διαχειρίζεται πλέον το NCCR Bio-Inspired Materials.

    • Zürich, Ελβετία

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Σήμερα, δεν αρκεί να δουλεύεις σκληρά και να βγάζεις λεφτά. Πρέπει επίσης να βάλετε τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας για να λειτουργήσει έτσι ώστε να σας καθοδηγεί προς τον πλούτο και την ασφάλεια που θέλετε. Ένα βασικό συστατικό της επιτυχίας στο σημερινό ανταγωνιστικό οικονομικό περιβάλλον είναι η οικονομική τεχνογνωσία. Χωρίς αυτό, οι περισσότεροι αγωνίζονται να λάβουν τις σημαντικές στρατηγικές και καθημερινές αποφάσεις που τους επιτρέπουν να συσσωρεύουν πλούτο. Swiss eLearning Institute είναι ένα ολοκληρωμένο χρηματοοικονομικό πρόγραμμα που ξεκινά με τον καθορισμό των τριών κρίσιμων εννοιών του οικονομικού σχεδιασμού, του χρέους και της αποταμίευσης. Στη συνέχεια, το μάθημα εξετάζει προηγμένα θέματα όπως φορολογικές υποχρεώσεις και ασφαλιστικά θέματα. Μάθετε πώς να επενδύετε με σύνεση τα περιουσιακά σας στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων επενδύσεων σε κεφάλαια, λογαριασμούς συνταξιοδότησης, φορολογητέους λογαριασμούς, εκπαιδευτικά έξοδα, ακίνητα, ασφάλειες και άλλα. Αξιολογήστε έξυπνα την οικονομική σας υγεία και σχεδιάστε τους οικονομικούς σας στόχους με αυτό το μάθημα. Επιλέξτε το Swiss eLearning Institute και προχωρήστε προς την οικονομική σταθερότητα και επιτυχία σήμερα.

    • Zürich, Ελβετία

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Το Leading at the Edge είναι ένα 5ήμερο ταξίδι ηγεσίας που σας εκθέτει σε προκλητικές, πειραματικές και μεταμορφωτικές εμπειρίες και προσομοιώσεις. Σας επιτρέπει να εξερευνήσετε ποιος είστε ως ασφαλής βασικός ηγέτης, τρέφοντας, αναπτύσσοντας, μετατρέποντας και αυξάνοντας την ηγετική σας ικανότητα να οδηγήσετε αποτελεσματικά τους άλλους και τον εαυτό σας. Αυτό το κίνητρο κίνησης θα σας επιτρέψει να κάνετε θετικό μελλοντικό αντίκτυπο όχι μόνο στη ζωή και την ομάδα σας, αλλά και στον οργανισμό σας, καθώς και για τους πελάτες σας. Εξερευνήστε το προσωπικό σας στυλ ηγεσίας, αποκτήστε εργαλεία και τεχνικές για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας και να προγραμματίσετε το μυαλό σας για επιτυχία.