ACADEMICCOURSES.GR

Αναζητήστε 13 Κορυφαίες Σειρές Μαθημάτων στην Ελλάδα 2020

Τα πανεπιστήμια και τα κολέγια που τις δικές τους προϋποθέσεις εισαγωγής για την τριτοβάθμια εκπαιδευτικά προγράμματα, έτσι ώστε να διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό. Ανάλογα με την πορεία, μεταπτυχιακός φοιτητής μπορεί να είναι σε θέση να πάρει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με μια σειρά των επαγγελματικών προσόντων. Αν 'εκ νέου εφαρμογή για να κάνει μια πορεία Ίδρυμα Πτυχίο, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι η εργασιακή εμπειρία λαμβάνεται υπόψη παράλληλα με τα τυχόν προσόντα που έχουν. Μερικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και κολέγια προσφέρουν Χρόνια του Ιδρύματος ως προετοιμασία για ένα ορισμένο μαθήματα βαθμό. Συνήθως don t αποτέλεσμα 'σε ξεχωριστά κριτήρια, δεδομένου ότι πληρούν τις προϋποθέσεις μπορείτε απλά να εισάγετε το ίδιο πρόγραμμα σπουδών. Ίδρυμα Χρόνια aren 't εφικτός για όλα τα μαθήματα βαθμό, όμως.

Ελλάδα αναπτύχθηκε εκπαιδευτικό σύστημα τους με την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην κορυφή. Πάνω από το 40% των Ελλήνων ζουν στην Αθήνα και είναι, επίσης, όπου οι καλύτερες ευκαιρίες για να ακολουθήσει ένα υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης είναι. Συνορεύει με την Αλβανία, την ΠΓΔΜ, τη Βουλγαρία και την Τουρκία, η Ελλάδα είναι ένα μαργαριτάρι τουριστών με ένα από τα παγκόσμια 's φανταστικές παραλίες.

Επικοινωνήστε Απευθείας με Σχολές Κορυφαία Μαθήματα στην Ελλάδα 2020

Προγράμματα Filter

Άδεια εκμετάλλευσης χειριστή (h)

Superior Air
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 18 - 36 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ελληνική Δημοκρατία Μεγαρα +1 περισσότερα

Σκοπός του ενοποιημένου κύκλου μαθημάτων της άδειας εμπορικής εκμετάλλευσης πιλότων (H) είναι να εκπαιδεύσει τους κατόχους αδειών εκμετάλλευσης PPL (H) ή ICAO / JAA στο επίπεδο επάρκειας που απαιτείται για τη λειτουργία μονοκινητήριων ελικοπτέρων ενός πιλότου στις εμπορικές αεροπορικές μεταφορές. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να αποκτήσετε το EASA CPL (H).

Ενσωματωμένο atpl

Superior Air
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 16 - 16 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ελληνική Δημοκρατία Μεγαρα

ATPL ολοκληρωμένο κύκλο μαθημάτων μας έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εκπαίδευση υψηλού επιπέδου στους φοιτητές που επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες πιλότους σε ένα μόνο έτος. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία για να ξεκινήσει αυτή την πορεία. Χρησιμοποιώντας state-of-the-art εξοπλισμό και αεροσκαφών, Superior Air θα παρέχει εκπαίδευση στο υψηλότερο επίπεδο για την προώθηση επερχόμενη καριέρα της αεροπορίας σας.

χρόνος πτήσης - Φυσικά κτίριο ώρα

Cretan Eagle Aviation
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 100 ώρες Σεπτέμβριος 2020 Ελληνική Δημοκρατία Ηράκλειο

Προσφέρουμε Hour Building στο αεροσκάφος C-172R (Diesel). Μπορείτε να πετούν πάνω από την όμορφη Κρήτη (το νοτιότερο τμήμα της Ελλάδα) και το υπόλοιπο από τα ελληνικά νησιά και την ηπειρωτική με μια επιλογή από πάνω από 30 ελληνικά αεροδρόμια με διάφορες καιρικές συνθήκες.

Νυκτερινή Βαθμολογία Πτήσης

Cretan Eagle Aviation
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 ώρες Σεπτέμβριος 2020 Ελληνική Δημοκρατία Ηράκλειο

Το μάθημα Νυκτερινής Βαθμολογίας περιλαμβάνει το Ground School, τουλάχιστον 5 ώρες εκπαίδευσης πτήσης τη νύχτα (3 ώρες τουλάχιστον διπλό και 5 Touch

Course: Private Pilot License (P.P.L.)

Cretan Eagle Aviation
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 45 - 100 ώρες Σεπτέμβριος 2020 Ελληνική Δημοκρατία Ηράκλειο +1 περισσότερα

ICAO-EASA CPL / IR / MEP μαθημάτων μετατροπής

Global Aviation
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 10 ημέρες Σεπτέμβριος 2020 Ελληνική Δημοκρατία Πειραιάς

Ο στόχος του μαθήματος είναι να εκπαιδεύσει μια CPL ICAO / IR κάτοχος / ευρωβουλευτής με το επίπεδο επάρκειας που είναι αναγκαίο για να μπορέσει να λειτουργήσει ως συγκυβερνήτης σε πολλαπλών χειριστών, πολλών αεροπλάνων σε εμπορικές αεροπορικές μεταφορές, σύμφωνα με την EASA Μέρος FCL .

ATPL modular πορεία

Global Aviation
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 2 μήνες Σεπτέμβριος 2020 Ελληνική Δημοκρατία Πειραιάς

0 - ATPL (A) Modular είναι ένας συνδυασμός των μαθημάτων κατάρτισης. Το μάθημα αρχίζει με την πορεία Private Pilot License (PPL).

ATPL ολοκληρωμένο κύκλο μαθημάτων

Global Aviation
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 - 36 μήνες Σεπτέμβριος 2020 Ελληνική Δημοκρατία Πειραιάς +1 περισσότερα

0-ATPL (A) Ολοκληρωμένη είναι ένα πλήρες πρόγραμμα σχεδιασμένο να εκπαιδεύσει τον πιλότο φοιτητής από το μηδέν μέχρι το κατεψυγμένο ATPL και για την απόκτηση του πτυχίου CPL / IR / MEP.

ICAO στον EASA μετατροπή της άδειας

Skies Aviation Academy
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 - 3 εβδομάδες Σεπτέμβριος 2020 Ελληνική Δημοκρατία Θεσσαλονίκη

CPL ICAO / ME / IR μαθημάτων μετατροπής έχει σχεδιαστεί για να μετατρέψετε οποιαδήποτε επαγγελματική άδεια ICAO και οι βαθμολογίες στον EASA επαγγελματικής άδειας.

ολοκληρωμένη ATPL με τη συνεργασία πολλών πληρωμάτων (MCC)

Skies Aviation Academy
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 - 14 μήνες Σεπτέμβριος 2020 Ελληνική Δημοκρατία Θεσσαλονίκη

Η πορεία του EASA Ολοκληρωμένο ATPL είναι σχεδιασμένο για φοιτητές από το μηδέν πετούν εμπειρία μέχρι μια παγωμένη ATPL σε περίπου 12 με 14 μήνες, με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος θα είναι επιλέξιμες για να εργαστεί ως πρώτο αξιωματικό με μια αεροπορική εταιρεία.

Αρχιτεκτονική και ήχος σε νέα διάσταση - Sound Tectonics Workshop

Space Under
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 εβδομάδα Σεπτέμβριος 2020 Ελληνική Δημοκρατία Αθήνα

Η εικαστική πλατφόρμα Space Under διοργανώνει το διεπιστημονικό εργαστήριο 'Sound Tectonics' που θα φιλοξενηθεί στο Ελληνο-Βρετανικό Κολέγιο Αθηνών.

ICAO προς την πορεία μετατροπής του EASA

Olympus Aviation Academy
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2020 Ελληνική Δημοκρατία Θεσσαλονίκη

Ισχύει ICAO CPL / IR / MEP

ολοκληρωμένη μηδέν έως ATPL

Olympus Aviation Academy
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Πλήρης παρακολούθηση 12 - 14 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ελληνική Δημοκρατία Θεσσαλονίκη +1 περισσότερα

Ακαδημία Ολύμπου Αεροπορίας έχει αναπτύξει μια λεπτομερή ολοκληρωμένο πιλοτικό πρόγραμμα κατάρτισης για να φέρει τους μαθητές μέχρι την επάρκεια έτσι ώστε να λειτουργούν ως συγκυβερνήτες σε μία ή / και πολυ-μηχανή αεροσκάφη σε εμπορικές αερομεταφορές και να συνεχίσουν την καριέρα τους στην αεροπορία.