close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Αναζητήστε Μερικής Παρακολούθησης Σειρές Μαθημάτων σε Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών 2021

Τα μαθήματα νομικής προορίζονται για εκείνους που επιθυμούν να συνεχίσουν την προσωπική τους εξέλιξη. Είτε παρακολουθείτε τα μαθήματα σε μια αίθουσα διδασκαλίας ή διαδικτυακά, υπάρχει μια πληθώρα εξειδικευμένων τομέ… περαιτέρω

Τα μαθήματα νομικής προορίζονται για εκείνους που επιθυμούν να συνεχίσουν την προσωπική τους εξέλιξη. Είτε παρακολουθείτε τα μαθήματα σε μια αίθουσα διδασκαλίας ή διαδικτυακά, υπάρχει μια πληθώρα εξειδικευμένων τομέων σπουδών. Ορισμένοι από αυτούς περιλαμβάνουν τη ρυθμιστική θεωρία, το εμπορικό δίκαιο και την πνευματική ιδιοκτησία.

Ζητήστε Πληροφορίες Μερικής Παρακολούθησης Σειρές Μαθημάτων σε Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών 2021

Διαβάστε Λιγότερα
format_list_bulleted Φίλτρα
Culinary Institute Kul IN
Σισάκ, Κροατία

Γνωρίζατε ότι το σταφύλι Zinfandel προέρχεται από την Κροατία; Ιστορικά, η Κροατία έχει μια μακρά και στενή σχέση με το κρασί, και οι αμπελώνες είναι γεμάτες από αυτόχθονες πο ... +

Γνωρίζατε ότι το σταφύλι Zinfandel προέρχεται από την Κροατία; Ιστορικά, η Κροατία έχει μια μακρά και στενή σχέση με το κρασί, και οι αμπελώνες είναι γεμάτες από αυτόχθονες ποικιλίες σταφυλιών, εμπλουτίζοντας την κουλτούρα του κρασιού της περιοχής. Αυτό το πρόγραμμα διάρκειας δύο εβδομάδων είναι ένα πλήρες πακέτο που θα σας βυθίσει στον κόσμο του κρασιού, καλύπτοντας τα κρασιά του Παλαιού Κόσμου και του Νέου Κόσμου, τα παραδοσιακά κροατικά κρασιά, την αμπελουργία, την ονοματολογία, τις τεχνικές γευσιγνωσίας, την εμπορία κρασιού και την κατανόηση των ετικετών κρασιού. Θα βρείτε το εσωτερικό σας sommelier, καθώς θα μάθετε να διακρίνετε λεπτές γεύσεις και αρώματα, και θα επισκεφθείτε τους τοπικούς αμπελώνες και τα οινοποιεία για να μάθετε για την παραγωγή κρασιού. Είτε είστε λάτρης του κρασιού, κριτικός κρασιού, είτε ένα sommelier, αυτό το μάθημα θα σας προσφέρει κάτι νέο και συναρπαστικό για εσάς. -
Μαθήματα
Πλήρες ωράριο
50 ώρες
Αγγλικά
19 Ιούλ. 2021
28 Μάιος 2021
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
University College of Hospitality Management and Culinary Arts of Sant Pol de Mar
Βαρκελώνη, Ισπανία

Το τριετές ακαδημαϊκό μας πρόγραμμα - Τεχνικό στη Γαστρονομία και Αποκατάσταση από την EUHT StPOL - θα σας επιτρέψει να γίνετε ειδικός στις μαγειρικές τέχνες και τη γαστρονομί ... +

Το τριετές ακαδημαϊκό μας πρόγραμμα - Τεχνικό στη Γαστρονομία και Αποκατάσταση από την EUHT StPOL - θα σας επιτρέψει να γίνετε ειδικός στις μαγειρικές τέχνες και τη γαστρονομία. + Επαγγελματικές επισκέψεις σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, οινοποιεία, ερευνητικά κέντρα, μεταξύ άλλων! -
Μαθήματα
Πλήρες ωράριο
3 έτη
ισπανικά
Σεπτ. 2021
30 Ιούν. 2021
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
Barcelona Culinary Hub
Βαρκελώνη, Ισπανία

Η κατάρτιση στο μάθημα διαχείρισης επιχειρησιακών εστιατορίων θα σας δώσει τις απαραίτητες γνώσεις για να γνωρίζετε την οργάνωση ενός εστιατορίου: όλους τους τομείς εργασίας, ... +

Η κατάρτιση στο μάθημα διαχείρισης επιχειρησιακών εστιατορίων θα σας δώσει τις απαραίτητες γνώσεις για να γνωρίζετε την οργάνωση ενός εστιατορίου: όλους τους τομείς εργασίας, τη διαχείριση και τις ιδιαιτερότητές τους. Θα μάθετε να ορίζετε τα KPI διαχείρισης για τη βελτιστοποίηση των πόρων και των πωλήσεων ενός εστιατορίου. -
Μαθήματα
Πλήρες ωράριο
3 μήνες
ισπανικά
Απρ. 2021
Διαδικτυακό
 

Κερδίστε υποτροφία αξίας έως $ 10000

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας.
ISAG - European Business School
Πόρτο, Πορτογαλία

Η εξειδίκευση στη Διαχείριση Οίνου είναι ένα πρωτοποριακό μάθημα, το οποίο καλύπτει όλους τους τομείς που ενδιαφέρουν την επιχείρηση κρασιού, παρέχεται από τους καλύτερους επα ... +

Η εξειδίκευση στη Διαχείριση Οίνου είναι ένα πρωτοποριακό μάθημα, το οποίο καλύπτει όλους τους τομείς που ενδιαφέρουν την επιχείρηση κρασιού, παρέχεται από τους καλύτερους επαγγελματίες σε κάθε περιοχή. -
Μαθήματα
Μερικό ωράριο
54 ώρες
Αγγλικά, Πορτογάλος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
International Career Institute
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

catering και μαγειρικής πορεία της ICI μετατρέπει το πάθος σας σε μια ιδιαίτερα ικανοποιητική επάγγελμα! Πολλοί άνθρωποι έχουν συμπεριληφθεί φαγητό σε τακτικές δραστηριότητες ... +

catering και μαγειρικής πορεία της ICI μετατρέπει το πάθος σας σε μια ιδιαίτερα ικανοποιητική επάγγελμα! Πολλοί άνθρωποι έχουν συμπεριληφθεί φαγητό σε τακτικές δραστηριότητες τους, είτε για την προώθηση προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων. -
Μαθήματα
Πλήρες ωράριο
Μερικό ωράριο
Αγγλικά
Διαδικτυακό
 
IES Abroad
Σιένα, Ιταλία

Η διασταύρωση του πολιτισμού και της κουζίνας μεταφέρεται στο επόμενο επίπεδο στην Τοσκάνη, όπου τα παραδοσιακά τρόφιμα και κρασί δεν αποτελούν μόνο ένα μεγάλο κομμάτι της πολ ... +

Η διασταύρωση του πολιτισμού και της κουζίνας μεταφέρεται στο επόμενο επίπεδο στην Τοσκάνη, όπου τα παραδοσιακά τρόφιμα και κρασί δεν αποτελούν μόνο ένα μεγάλο κομμάτι της πολιτιστικής ταυτότητας αλλά και πρωταρχικό οικονομικό συνεισφέρον. Θα ζήσετε στην φιλόξενη πόλη της Σιένα, που φιλοξενεί πολλά ειδικά φαγητά, όπως χειροποίητα ζυμαρικά pici, κροσίνη με συκώτι κοτόπουλου και παξιμάδι πανοραμικής φρούτας και φρούτα κατασκευασμένα από τοπικούς, ποιοτικά καθοδηγούμενους παραγωγούς. Είναι εδώ που θα εγγραφείτε σε τέσσερα μαθήματα για συνολικά 12 μονάδες όπου θα διερευνήσετε πώς οι επιχειρηματικές και οικονομικές έννοιες υφαίνονται στον ιστό της ιταλικής βιομηχανίας τροφίμων -
Μαθήματα
Πλήρες ωράριο
12 εβδομάδες
Αγγλικά, ιταλικός
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
OSTELEA | Distancia
Μαδρίτη, Ισπανία +2 Περισσότερα

Ο τουρισμός είναι μία από τις πιο σχετικές οικονομικές δραστηριότητες της ισπανικής οικονομίας και ένας από τους θεμελιώδεις τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης τη ... +

Ο τουρισμός είναι μία από τις πιο σχετικές οικονομικές δραστηριότητες της ισπανικής οικονομίας και ένας από τους θεμελιώδεις τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης της χώρας. Εντός του τομέα, η περιοχή των εστιατορίων, με περισσότερες από 270.000 εγκαταστάσεις και 1,3 εκατομμύρια θέσεις εργασίας, είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές και ένα από τα βασικά κομμάτια της τουριστικής δραστηριότητας. -
Μαθήματα
Μερικό ωράριο
9 μήνες
ισπανικά
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
 
Siebel Institute of Technology
Σικάγο, Ηνωμένες Πολιτείες

Η σύντομη διάρκειας δύο εβδομάδων στην τεχνολογία ζυθοποιίας θα παρέχει στους φοιτητές πλήρη γνώση της διαδικασίας παρασκευής ζυθοποιίας, της δυναμικής των επιχειρήσεων ζυθοπο ... +

Η σύντομη διάρκειας δύο εβδομάδων στην τεχνολογία ζυθοποιίας θα παρέχει στους φοιτητές πλήρη γνώση της διαδικασίας παρασκευής ζυθοποιίας, της δυναμικής των επιχειρήσεων ζυθοποιίας και ζητήματα που επηρεάζουν τη βιομηχανία. -
Μαθήματα
Πλήρες ωράριο
2 εβδομάδες
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion
Agde, Γαλλία +3 Περισσότερα

ΓΑΛΛΙΚΑ Ο στόχος είναι να κάνουμε τους υποψηφίους για την αποτελεσματική επικοινωνία στην καθημερινή ζωή και την επαγγελματική ζωή σε διάφορα επίπεδα: οι σχέσεις στο εσωτερικό ... +

ΓΑΛΛΙΚΑ Ο στόχος είναι να κάνουμε τους υποψηφίους για την αποτελεσματική επικοινωνία στην καθημερινή ζωή και την επαγγελματική ζωή σε διάφορα επίπεδα: οι σχέσεις στο εσωτερικό της επιχείρησης και έξω, των πελατειακών σχέσεων και η ιεραρχία. -
Μαθήματα
Πλήρες ωράριο
Μερικό ωράριο
γαλλική γλώσσα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Γερμανία Online, Γερμανία

Επίσης στην επιχείρηση εστίασης κάνει μια τεράστια διαφορά αν κάποιος εργάζεται ή ανειδίκευτοι, ή έχει επαγγελματικά προσόντα! ... +

Επίσης στην επιχείρηση εστίασης κάνει μια τεράστια διαφορά αν κάποιος εργάζεται ή ανειδίκευτοι, ή έχει επαγγελματικά προσόντα! -
Μαθήματα
Πλήρες ωράριο
20 μήνες
Γερμανός
Διαδικτυακό
 
Portsmouth Highbury College
Cosham, Ηνωμένο Βασίλειο

Έχουμε μια φανταστική φήμη στη βιομηχανία τροφοδοσίας. Οι σεφ μας έχουν συνεχίσει να εργάζονται σε εστιατόρια με αστέρι Michelin παγκοσμίως, όπως η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, ... +

Έχουμε μια φανταστική φήμη στη βιομηχανία τροφοδοσίας. Οι σεφ μας έχουν συνεχίσει να εργάζονται σε εστιατόρια με αστέρι Michelin παγκοσμίως, όπως η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. -
Μαθήματα
Αγγλικά
Αύγ. 2021
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
Lakes College West Cumbria
Workington, Ηνωμένο Βασίλειο

Με συνεχώς αυξανόμενους επισκέπτες στη λίμνη District κάθε χρόνο, υπάρχει ένα αυξανόμενο φάσμα ευκαιριών σταδιοδρομίας σε ολόκληρη την περιοχή. από τη δουλειά στο ύπαιθρο έως ... +

Με συνεχώς αυξανόμενους επισκέπτες στη λίμνη District κάθε χρόνο, υπάρχει ένα αυξανόμενο φάσμα ευκαιριών σταδιοδρομίας σε ολόκληρη την περιοχή. από τη δουλειά στο ύπαιθρο έως την εργασία στην κουζίνα, οι διαδρομές σταδιοδρομίας σε αυτά τα θέματα είναι διαφορετικές, δημιουργώντας χώρο για κάθε είδους φιλοδοξίες και πάθη. -
Μαθήματα
Αγγλικά
Αύγ. 2021
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
Instituto Politécnico de Viseu
Viseu, Πορτογαλία

Σχεδιάστε, σχεδιάστε και εκτελέστε, αυτόνομα ή υπό καθοδήγηση, τεχνολογικές διαδικασίες παραγωγής και πρώτες ύλες και ποιοτικό έλεγχο και ασφάλεια παραγωγής, διαχείριση αποθεμ ... +

Σχεδιάστε, σχεδιάστε και εκτελέστε, αυτόνομα ή υπό καθοδήγηση, τεχνολογικές διαδικασίες παραγωγής και πρώτες ύλες και ποιοτικό έλεγχο και ασφάλεια παραγωγής, διαχείριση αποθεμάτων και φυσικοχημική και μικροβιολογική ανάλυση των τροφίμων στη βιομηχανία γεωργικών τροφίμων. Ερμηνεία και συντονισμός των προσδοκιών των καταναλωτών και της περιφερειακής / εθνικής αγοράς στην ανάπτυξη νέων τροφίμων. -
Μαθήματα
Αγγλικά, Πορτογάλος
Οκτ. 2021
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
AVTEC-Alaska'S Institute Of Technology
Seward, Ηνωμένες Πολιτείες

Το πρόγραμμά μας επισημαίνει την κατάρτιση βάσει ικανοτήτων μέσω μονάδων προοδευτικής μάθησης. Ένα μεγάλο μέρος της εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί στις κουζίνες προπόνησής μας ... +

Το πρόγραμμά μας επισημαίνει την κατάρτιση βάσει ικανοτήτων μέσω μονάδων προοδευτικής μάθησης. Ένα μεγάλο μέρος της εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί στις κουζίνες προπόνησής μας, παρέχοντας στους μαθητές πολύ «χρόνο κουζίνας» για να επιτρέψουν στα επίπεδα δεξιότητάς τους να αυξηθούν. Χρησιμοποιώντας μια «πρακτική» προσέγγιση παραγωγής τροφίμων, οι μαθητές θα εργάζονται μεμονωμένα ή σε μικρές ομάδες. -
Μαθήματα
Αγγλικά
Σεπτ. 2021
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
South Central Kentucky Community and Technical College
Bowling Green, Ηνωμένες Πολιτείες

Οι μελλοντικοί σεφ σε αυτό το πρόγραμμα ανοίγουν τα μάτια τους στον δημιουργικό και απολαυστικό κόσμο των μαγειρικών τεχνών. Από τις πτυχές της σωστής μαγειρικής, οι μαθητές τ ... +

Οι μελλοντικοί σεφ σε αυτό το πρόγραμμα ανοίγουν τα μάτια τους στον δημιουργικό και απολαυστικό κόσμο των μαγειρικών τεχνών. Από τις πτυχές της σωστής μαγειρικής, οι μαθητές του προγράμματος Culinary Arts εκτίθενται σε σωστή μαγειρική, προετοιμασία φαγητού και διαχείριση κουζίνας σε προηγμένες τεχνικές που απαιτούνται για να εργαστούν στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου. -
Μαθήματα
Αγγλικά
Σεπτ. 2021
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Εάν εκπροσωπείτε κάποια σχολή και θέλετε να προσθέσετε τα προγράμματά σας στις καταχωρίσεις μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ