33 Μάθημα Προγράμματα σε Ερμηνευτικές Τέχνες σε Ηνωμένο Βασίλειο for 2024

Μάθημα Προγράμματα σε Ερμηνευτικές Τέχνες σε Ηνωμένο Βασίλειο for 2024Filter
    • Bletchley, Ηνωμένο Βασίλειο

    Μερικής απασχόλησης

    1 έτος

    Ανάμεικτο

    Αγγλικά

    Το Εθνικό Βραβείο Προόδου (NPA) είναι μια ιδανική επιλογή για μαθητές που βρίσκονται στο σχολείο ή για όσους ολοκλήρωσαν πρόσφατα τη σχολική τους εκπαίδευση. Είναι επίσης κατάλληλο για άτομα που προχωρούν από ένα βραβείο SCQF Level 5. Βουτήξτε στον κόσμο της ανάπτυξης γνώσεων και δεξιοτήτων με αυτό το ευέλικτο πρόγραμμα.

    • London, Ηνωμένο Βασίλειο

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Συναντώντας δύο φορές την εβδομάδα για οκτώ εντατικά μαθήματα, αυτό το μάθημα σεναρίου είναι μια συναρπαστική ευκαιρία να συνεργαστείτε με έναν καταξιωμένο συγγραφέα για να εξερευνήσετε τις βασικές αρχές της γραφής για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Θα εργάζεστε σε μια εικονική ομάδα στο Zoom με έναν από τους έμπειρους διαδικτυακούς καθηγητές μας.

    • Bletchley, Ηνωμένο Βασίλειο

    Μερικής απασχόλησης

    1 έτος

    Ανάμεικτο

    Αγγλικά

    Το Εθνικό Βραβείο Προόδου (NPA) στον κινηματογράφο και τα μέσα ενημέρωσης στο SCQF Level 5 είναι μια εξαιρετική επιλογή για μαθητές που βρίσκονται επί του παρόντος στο σχολείο ή έχουν ολοκληρώσει πρόσφατα τη σχολική τους εκπαίδευση. Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας προσφέρει μια συναρπαστική εισαγωγή στον δυναμικό κόσμο των ταινιών και των μέσων ενημέρωσης.

    • London, Ηνωμένο Βασίλειο

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    • London, Ηνωμένο Βασίλειο
    • Rome, Ιταλία
    • + 3 more

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    3 μήνες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Με όλα τα φώτα και τις σκιές του, η κινηματογραφική βιομηχανία παραμένει ένας από τους ισχυρότερους τομείς παγκοσμίως και είναι αναμφισβήτητα ο πιο σημαντικός. Όχι μόνο με τις σύνθετες επιπλοκές της, αλλά και με κάτι πολύ σημαντικότερο: έχει άμεση επίδραση στη συνείδηση των ανθρώπων. δηλαδή, με τον τρόπο που αισθάνονται, σκέφτονται και ονειρεύονται.

    • Los Angeles, Ηνωμένες Πολιτείες
    • Birmingham, Ηνωμένο Βασίλειο
    • + 42 more

    Πλήρης απασχόληση

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Pro Tools αναπτύχθηκε από μια ομάδα μηχανικών ήχου από την αυξανόμενη ανάγκη για ένα πρόγραμμα λογισμικού που θα μπορούσαν να αναπαράγουν τις λειτουργίες ακριβό εξοπλισμό στούντιο σε ένα ψηφιακό περιβάλλον. Από την ανάπτυξή της, αυτό το ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας ψηφιακού ήχου έχει καταλήξει να είναι το πρότυπο της βιομηχανίας μεταξύ των επαγγελματιών του ήχου.

    • Online

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    10 ώρες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Μάθετε να αναγνωρίζετε διαφορετικούς ρυθμούς και όργανα σε ένα μουσικό κομμάτι με αυτό το δωρεάν διαδικτυακό μάθημα θεωρίας μουσικής.

    • London, Ηνωμένο Βασίλειο

    Αγγλικά

    Μια ιδανική εισαγωγή στις τεχνικές Screen Acting για όλους. Το Crash Course είναι ένα ισχυρό και διορατικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να διερευνήσει τις θεμελιώδεις δεξιότητες που απαιτούνται για την ταινία και την τηλεόραση.

    • Saltaire, Ηνωμένο Βασίλειο

    Αγγλικά

    Αναπτύξτε την αγάπη σας για τη μουσική και μετατρέψτε την σε καριέρα! Κερδίστε δεξιότητες σε τομείς όπως η παραγωγή μουσικής, η αλληλουχία, η σύνθεση, ο ήχος για ταινία, οι τεχνικές ζωντανών ήχων και η διαχείριση εκδηλώσεων. Θα εξερευνήσετε επίσης τη δομή της μουσικής βιομηχανίας και θα αναπτύξετε τις δεξιότητες ακρόασης που απαιτούνται από τους τεχνολόγους μουσικής.

    • Belfast, Ηνωμένο Βασίλειο

    Αγγλικά

    Το Τμήμα Μουσικής έχει δύο βασικούς στόχους που καλύπτουν τόσο τις ακαδημαϊκές όσο και τις εξωσχολικές πτυχές της Μουσικής εκπαίδευσης. Θέλουμε να κάνουμε τη μουσική όσο πιο διασκεδαστική, περιεκτική και χρήσιμη για τους μαθητές μας όσο το δυνατόν περισσότερο. Ακαδημαϊκά, στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε τα αγόρια για μουσική GCSE και AS / A2 (CCEA) και ταυτόχρονα να καλλιεργήσουμε ταλέντο που θα επιτρέψει στα αγόρια να συμμετάσχουν πλήρως στις δραστηριότητες που προσφέρουμε όπως χορωδίες, ορχήστρες, σύνολα δωματίου, ροκ ομάδες, Pipe Band και Jazz Band.

    • Richmond, Ηνωμένο Βασίλειο

    Αγγλικά

    Αυτό το μάθημα θα παραδοθεί διαδικτυακά. Σε αυτό το μάθημα θα εισαχθείτε στη Μουσική Παραγωγή χρησιμοποιώντας τεχνικές MIDI και Ήχου με το Logic Pro X. Μάθετε για εφέ, δειγματοληψία, μάθετε να κάνετε remix, να συνδυάσετε και ακόμη και να συνθέσετε μουσική για ταινίες και τηλεοράσεις χρησιμοποιώντας το Logic Pro X.

    • Isleworth, Ηνωμένο Βασίλειο

    Αγγλικά

    Αυτό το μάθημα επιπέδου 1 στη Μουσική και τα Μέσα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σε μαθητές που ενδιαφέρονται και ενθαρρύνονται από τη μουσική και τις δημιουργικές τέχνες ευκαιρίες να εξερευνήσουν, να αναπτύξουν και να δοκιμάσουν τη δημιουργικότητά τους. Επίσης, για να προχωρήσουμε σε περαιτέρω σπουδές και εκπαίδευση σε μια σειρά από μουσικούς, μέσα μαζικής ενημέρωσης και τέχνες τέχνης.

    • Online United Kingdom

    Μερικής απασχόλησης

    25 εβδομάδες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Αποκτήστε μια ολοκληρωμένη και διασκεδαστική εισαγωγή στο μοντέρνο πιάνο τζαζ, από τα βασικά έως τις προηγμένες μπλουζ.

    • South Bank, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Ανακαλύψτε τη συναρπαστική ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου ενώ διαβάζετε μερικά εικονικά έργα! Οι διαλέξεις θα εξηγήσουν τα κτίρια του θεάτρου κάθε περιόδου, τις παραστάσεις και τις συνθήκες της βιομηχανίας για να σας δώσουν μια νέα προοπτική για το έργο κάθε θεατρικού συγγραφέα.

    • Online United Kingdom

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Εάν γεννηθήκατε για να παίξετε - ως ηθοποιός, χορευτής ή ερμηνευτής μουσικού θεάτρου - ή ακόμα κι αν θέλετε να εργαστείτε πίσω από τα παρασκήνια, θα λατρέψετε απολύτως το πάθος, τον ενθουσιασμό και τη δημιουργική ατμόσφαιρα που προσβάλλει όλους στο τμήμα Performing Arts , εδώ στο The Manchester College.