52 Μάθημα Προγράμματα σε Ερμηνευτικές Τέχνες σε Ηνωμένες Πολιτείες for 2024

Μάθημα Προγράμματα σε Ερμηνευτικές Τέχνες σε Ηνωμένες Πολιτείες for 2024Filter
    • Los Angeles, Ηνωμένες Πολιτείες
    • Valencia, Ισπανία

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Ισπανικά

    Είστε παθιασμένοι με τα ειδικά εφέ; Τώρα μπορείτε να μεταβείτε από το να είστε απλός θεατής στο να αφοσιωθείτε επαγγελματικά στην παραγωγή τους μόνοι σας. Δεν έχει σημασία από ποιο επίπεδο ξεκινάτε ή οι προηγούμενες σπουδές σας. Μπορείς να γίνεις επαγγελματίας και να μετατρέψεις το πάθος σου σε επάγγελμά σου. Θα σας καθοδηγήσουμε σαν αληθινοί μέντορες και θα σας δείξουμε βήμα προς βήμα πώς να το πετύχετε.

    • Santa Barbara, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Τμήμα Σπουδών Κινηματογράφου και Μέσων στο Santa Barbara City College προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων που έχουν σχεδιαστεί για ειδικούς κινηματογράφους και ενδιαφερόμενους μη ειδικούς που επιθυμούν να ενισχύσουν τις γνώσεις και την εκτίμησή τους για τον κινηματογράφο και τα μέσα ενημέρωσης ως μέρος της προπτυχιακής τους εκπαίδευσης. Οι μαθητές εκτίθενται σε μια τεράστια γκάμα ταινιών από την κλασική έως τη σύγχρονη, συμπεριλαμβανομένων τόσο αμερικανικών όσο και διεθνών έργων.

    • Perth, Καναδάς
    • Pembroke, Καναδάς
    • + 4 more

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Los Angeles, Ηνωμένες Πολιτείες
    • Birmingham, Ηνωμένο Βασίλειο
    • + 42 more

    Πλήρης απασχόληση

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Pro Tools αναπτύχθηκε από μια ομάδα μηχανικών ήχου από την αυξανόμενη ανάγκη για ένα πρόγραμμα λογισμικού που θα μπορούσαν να αναπαράγουν τις λειτουργίες ακριβό εξοπλισμό στούντιο σε ένα ψηφιακό περιβάλλον. Από την ανάπτυξή της, αυτό το ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας ψηφιακού ήχου έχει καταλήξει να είναι το πρότυπο της βιομηχανίας μεταξύ των επαγγελματιών του ήχου.

    • New York, Ηνωμένες Πολιτείες
    • Miami Beach, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για την αγγλική μαθητή ο οποίος έχει ένα πάθος για το χορό και επίσης θέλει να βιώσουν όλα ότι η Νέα Υόρκη έχει να προσφέρει.

    • Crawfordsville, Ηνωμένες Πολιτείες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Online

    Μερικής απασχόλησης

    6 εβδομάδες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Σε αυτό το εισαγωγικό μάθημα, θα εξετάσετε τις αρχές και τις διαδικασίες γραφής για την οθόνη. Τα θέματα περιλαμβάνουν την εύρεση και ανάπτυξη ιδεών ιστορίας, τη γλώσσα της ταινίας και τη δομή του σεναρίου. Το μάθημα σας προσφέρει ατομικές συνεδρίες με εκπαιδευτή καθώς και συνεργατικές συνεδρίες εργαστηρίων σχεδιασμένες να παρέχουν ουσιαστικά, θετικά σχόλια.

    • Springfield, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Drury University, ένα μικρό ιδιωτικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Σπρίνγκφιλντ του Μιζούρι, προσφέρει στους φοιτητές μια τολμηρή νέα ακαδημαϊκή εμπειρία – μια εμπειρία που σπάει το καλούπι των μεμονωμένων ειδικοτήτων και των άκαμπτων τύπων που συνδέονται συχνότερα με την παραδοσιακή εκπαίδευση. Οι μαθητές λαμβάνουν ένα μείγμα διαπιστευτηρίων ζωής και διαπιστευτηρίων καριέρας, επιτρέποντάς τους να επιδιώξουν τα πνευματικά τους πάθη, ενώ τους δίνουν τα εργαλεία που χρειάζονται για να είναι τεχνικά ικανοί και έτοιμοι για καριέρα.

    • Online

    Μερικής απασχόλησης

    40 ώρες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Όλα σε ένα Γήπεδο Κιθάρας, Κιθάρα Fingerstyle, Κιθάρα Μπλουζ, Ακουστική Κιθάρα, Ηλεκτρική κιθάρα & Κιθάρα Fingerpicking

    • State College, Ηνωμένες Πολιτείες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Ο κοινός ανήλικος στις Κινηματογραφικές Σπουδές που χρηματοδοτείται από το Donald P. Bellisario College of Communications και το College of the Liberal Arts προσφέρει στους μαθητές σε διάφορους κλάδους την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για ένα οπτικό μέσο που σχετίζεται με πολλούς τρόπους με άλλους τομείς όπως το θέατρο , λογοτεχνία, ιστορία και τέχνη.

    • Waterville, Ηνωμένες Πολιτείες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Εξερευνήστε κινούμενες εικόνες που κυκλοφορούν σε μια ποικιλία πλατφορμών και μορφών μέσων. Αλληλεπιδράστε με το παρόν και το μέλλον με βάση το παρελθόν του κινηματογράφου.

    • Caldwell, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Theatre Major είναι πτυχίο γενικότητας για έναν μαθητή που θέλει μια ευρεία και ευέλικτη εμπειρία θεατρικής εκπαίδευσης. Οι θεατρικοί ειδικοί μπορούν να επιλέξουν να αποκτήσουν είτε μια εξειδίκευση απόδοσης είτε μια εξειδίκευση σχεδιασμού / τεχνολογίας επιλέγοντας πρόσθετα απαιτούμενα ή επιλεγμένα μαθήματα σε κάθε περιοχή που αναφέρεται. Οι εξειδικεύσεις έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάζονται με το Theatre Core.

    • New York, Ηνωμένες Πολιτείες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Ένας σπουδαίος τομέας των τεχνών απόδοσης και επικοινωνίας θα σας δώσει τα εργαλεία για καλύτερη κατανόηση και επικοινωνία με άλλους, προσωπικά, επαγγελματικά και κοινωνικά.

    • West Hollywood, Ηνωμένες Πολιτείες

    Αγγλικά

    Το Πρόγραμμα 12 Εβδομάδων έχει σχεδιαστεί και για τους δύο αρχάριους που επιθυμούν να εξερευνήσουν το Lee Strasberg Method ™ Acting και επαγγελματίες που επιθυμούν να συνεχίσουν την τεχνική τους. Τα μαθήματα διεξάγονται από Δευτέρα έως Παρασκευή (πρωινά, απογεύματα και βράδια. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε επιλογές πλήρους απασχόλησης ή μερικής απασχόλησης και μπορούν να εγγραφούν ξανά για πρόσθετους Όρους 12 Εβδομάδων. Οι μαθητές μπορούν επίσης να υποβάλουν αίτηση για μαθήματα που λαμβάνονται στο πλήρες 12 εβδομάδων Χρονικό πρόγραμμα προς τα προγράμματα ενός έτους ή δύο ετών, εάν επιθυμούν να παρατείνουν την εκπαίδευσή τους.

    • Nashville, Ηνωμένες Πολιτείες

    Αγγλικά

    Μάθετε να παίζετε κιθάρα και γίνετε μουσικός που πάντα θέλατε να είστε! Σε αυτά τα διασκεδαστικά και ενημερωτικά μαθήματα, θα δημιουργήσετε βασικές δεξιότητες κιθάρας βήμα προς βήμα με τη βοήθεια πρακτικών ασκήσεων, ηχογραφήσεων και βίντεο και λεπτομερείς εικόνες.