120 Μάθημα Προγράμματα σε Ερμηνευτικές Τέχνες 2024

Μάθημα Προγράμματα σε Ερμηνευτικές Τέχνες 2024Filter
    • Bromma, Σουηδία

    Πλήρης απασχόληση

    10 εβδομάδες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Μάθετε πώς να κάνετε μια ταινία κατά τη διάρκεια ενός εντατικού βραδινού μαθήματος δέκα εβδομάδων. Η ταινία 10 εβδομάδες σας διδάσκει τα βασικά των διαφορετικών κλάδων – σενάριο, σκηνοθεσία, κινηματογράφο, ήχο, μοντάζ και παραγωγή. Εσείς που ξεκινήσατε να κάνετε τα πρώτα σοβαρά βήματα προς την κινηματογραφική παραγωγή σίγουρα γνωρίζετε πόσο δύσκολο είναι να προχωρήσετε μόνοι σας σε ένα υψηλότερο επίπεδο.

    • Barcelona, Ισπανία

    Πλήρης απασχόληση

    6 εβδομάδες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Για έναν μήνα κάθε χρόνο, 15 επιλεγμένοι συμμετέχοντες συνσκηνοθετούν μια σειρά ντοκιμαντέρ 3-5 λεπτών με τον χρήστη OTOXO Productions. Αυτά τα σορτς διανέμονται σε φεστιβάλ και μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο και μεταδίδονται στην πλατφόρμα OTOXO. Και μόνο για αυτούς τους λόγους απαιτούμε την υψηλότερη ποιότητα εργασίας από τους συμμετέχοντες μας και τους παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα εκπαίδευσης για να το εξασφαλίσουμε.

    • Los Angeles, Ηνωμένες Πολιτείες
    • Valencia, Ισπανία

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Ισπανικά

    Είστε παθιασμένοι με τα ειδικά εφέ; Τώρα μπορείτε να μεταβείτε από το να είστε απλός θεατής στο να αφοσιωθείτε επαγγελματικά στην παραγωγή τους μόνοι σας. Δεν έχει σημασία από ποιο επίπεδο ξεκινάτε ή οι προηγούμενες σπουδές σας. Μπορείς να γίνεις επαγγελματίας και να μετατρέψεις το πάθος σου σε επάγγελμά σου. Θα σας καθοδηγήσουμε σαν αληθινοί μέντορες και θα σας δείξουμε βήμα προς βήμα πώς να το πετύχετε.

    • Bletchley, Ηνωμένο Βασίλειο

    Μερικής απασχόλησης

    1 έτος

    Ανάμεικτο

    Αγγλικά

    Το Εθνικό Βραβείο Προόδου (NPA) είναι μια ιδανική επιλογή για μαθητές που βρίσκονται στο σχολείο ή για όσους ολοκλήρωσαν πρόσφατα τη σχολική τους εκπαίδευση. Είναι επίσης κατάλληλο για άτομα που προχωρούν από ένα βραβείο SCQF Level 5. Βουτήξτε στον κόσμο της ανάπτυξης γνώσεων και δεξιοτήτων με αυτό το ευέλικτο πρόγραμμα.

    • Prague 1, Τσεχία

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Πρόγραμμα Ντοκιμαντέρ στη Prague Film School στοχεύει στη δημιουργία ενός ανεξάρτητου δημιουργού ντοκιμαντέρ. Μέσα από εντατική πρακτική και θεωρητική εργασία, κάθε μαθητής μαθαίνει πώς να προσαρμόζει τα αφηγηματικά εργαλεία του δράματος για να λέει αληθινές ιστορίες για τον πραγματικό κόσμο που ψυχαγωγούν, εκπαιδεύουν και εμπνέουν ταυτόχρονα το κοινό. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει δεξιότητες παραγωγής και μεταπαραγωγής σε επαγγελματικό επίπεδο.

    • Paris, Γαλλία

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το One Year Film Program είναι ένα έντονο και εμπεριστατωμένο ταχεία μάθημα που παρέχει μια σταθερή πλατφόρμα για να εξερευνήσετε νέες διαστάσεις στον τομέα των Διεθνών Μέσων και Ψυχαγωγίας. Αυτό το μάθημα προετοιμάζει τους μαθητές για τον αναπτυσσόμενο τομέα των μέσων ενημέρωσης και για να είναι επιτυχημένοι στον επαγγελματικό διεθνή κόσμο των Visual Media.

    • Paris, Γαλλία

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους, οι φοιτητές διδάσκονται τις θεμελιώδεις πτυχές των αισθητικών και τεχνικών παραμέτρων του καρέ, του ήχου και των νέων μέσων με περισσότερες από 1 110 ώρες διδασκαλίας, συμπεριλαμβανομένων οκτώ εβδομάδων πρακτικής άσκησης.

    • Cape Town, Νότια Αφρική

    Πλήρης απασχόληση

    1 εξάμηνο

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Έχετε ταλέντο στο χορό, την υποκριτική ή τις καλές τέχνες; Αφήστε τη δημιουργικότητά σας να λάμψει επιλέγοντας μαθήματα για ένα εξάμηνο στις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Οι σπουδαστές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα σε αυτούς τους τομείς θα διαθέτουν τις απαραίτητες δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να διαμορφώσουν βαθύτερα ενδιαφέροντα και γνώσεις στο θέατρο, τον χορό και συναφείς τομείς όπως ο κινηματογράφος, η τηλεόραση, η διαφήμιση και η διδασκαλία ή/και προετοιμασία για την παρακολούθηση πτυχίων έρευνας. για φοιτητές που επιθυμούν να εισέλθουν στον ακαδημαϊκό χώρο). Οι μαθητές θα εκτεθούν στα εκπαιδευτικά πλαίσια των τεχνών και του πολιτισμού και θα εξερευνήσουν μερικές από τις βασικές συζητήσεις στον Χορό, όπως ο Χορός και η Πολιτιστική διαμόρφωση, η Ιστορία και η Αισθητική. Τα μαθήματα θα γίνονται με σεμινάρια, πρακτικά εργαστήρια, ενασχόληση με ομάδες χορού εντός και εκτός πανεπιστημιούπολης, συνέδρια και συμπόσια. Ορισμένα μαθήματα θα περιλαμβάνουν εκτενή ανάγνωση, γραφή και εμβάθυνση της παρατήρησης και των αναλυτικών δεξιοτήτων. Εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Σπουδών Εξαμήνου Εξωτερικού σήμερα! Επιλέξτε από μια ποικιλία μαθημάτων πτυχίου και μεταπτυχιακού, σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων για διεθνή μεταφορά πιστώσεων.

    • Rende, Ιταλία

    Μερικής απασχόλησης

    1 έτος

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά, Ιταλικός

    Το μάθημα Online Music Theory Diploma είναι διαθέσιμο για φοιτητές από όλα τα υπόβαθρα. Έχουμε ενεργά μαθήματα που ξεκινούν από το Grade One έως το Grade Eight, που οδηγούν στη σχετική πιστοποίηση London College of Music.

    • Online

    Μερικής απασχόλησης

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Αυτό το μάθημα μικροδιαπιστευτηρίων Βασικές Δεξιότητες Λογιστικής Παραγωγής Κινηματογράφου και Τηλεόρασης θα δώσει στους φοιτητές πρακτική εμπειρία με τη σύνταξη βασικών λογιστικών εγγράφων και εκθέσεων που είναι ειδικά για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Ως επαγγελματίες του κλάδου του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, οι μαθητές θα προσαρμόσουν τις δεξιότητές τους για να εργαστούν στο λογιστικό τμήμα παραγωγής ή για επαγγελματίες λογιστικών βιβλίων ή λογιστών στα μέσα της καριέρας σε άλλους κλάδους για να προσαρμόσουν τις δεξιότητές τους στη βιομηχανία ταινιών και τηλεόρασης.

    • Molkom, Σουηδία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • London, Ηνωμένο Βασίλειο

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Συναντώντας δύο φορές την εβδομάδα για οκτώ εντατικά μαθήματα, αυτό το μάθημα σεναρίου είναι μια συναρπαστική ευκαιρία να συνεργαστείτε με έναν καταξιωμένο συγγραφέα για να εξερευνήσετε τις βασικές αρχές της γραφής για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Θα εργάζεστε σε μια εικονική ομάδα στο Zoom με έναν από τους έμπειρους διαδικτυακούς καθηγητές μας.

    • Santa Barbara, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Τμήμα Σπουδών Κινηματογράφου και Μέσων στο Santa Barbara City College προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων που έχουν σχεδιαστεί για ειδικούς κινηματογράφους και ενδιαφερόμενους μη ειδικούς που επιθυμούν να ενισχύσουν τις γνώσεις και την εκτίμησή τους για τον κινηματογράφο και τα μέσα ενημέρωσης ως μέρος της προπτυχιακής τους εκπαίδευσης. Οι μαθητές εκτίθενται σε μια τεράστια γκάμα ταινιών από την κλασική έως τη σύγχρονη, συμπεριλαμβανομένων τόσο αμερικανικών όσο και διεθνών έργων.

    • 's Hertogenbosch, Κάτω Χώρες
    • Breda, Κάτω Χώρες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Oslo, Νορβηγία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Νορβηγός

    Στη μουσική σχεδίαση, μαθαίνετε να χρησιμοποιείτε τη σύγχρονη μουσική τεχνολογία για σύνθεση, διασκευή, παραγωγή μουσικής και σχεδιασμό ήχου - για να πραγματοποιήσετε τις δικές σας ιδέες και τις ιδέες του πελάτη σας. Μέσα από το μάθημα, αναπτύσσετε τις μουσικές και τεχνικές σας δεξιότητες. Μπορείτε να δουλέψετε με ηχητικές και μουσικές παραγωγές για μέσα όπως ταινίες, τηλεόραση, διαφημίσεις, ραδιόφωνο και παιχνίδια ή ως μουσική από μόνη της.