47 Μάθημα Προγράμματα σε Μουσική 2024

Μάθημα Προγράμματα σε Μουσική 2024Filter
    • Rende, Ιταλία

    Μερικής απασχόλησης

    1 έτος

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά, Ιταλικός

    Το μάθημα Online Music Theory Diploma είναι διαθέσιμο για φοιτητές από όλα τα υπόβαθρα. Έχουμε ενεργά μαθήματα που ξεκινούν από το Grade One έως το Grade Eight, που οδηγούν στη σχετική πιστοποίηση London College of Music.

    • Santa Barbara, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Αυτό το μονοετές πρόγραμμα σπουδών θα καλύψει τρεις ευρείες τομείς: ιστορικά, θεωρητικά και μαθήματα μουσικής που βασίζονται σε δεξιότητες (μουσική, μαθήματα τεχνικής και σύνολα παραστάσεων). Αυτά τα μαθήματα έχουν σκοπό να δώσουν στον φοιτητή μια πλήρη εισαγωγή σε ένα μάθημα σπουδών στη μουσική, με αποκορύφωμα ένα βραβείο τμήματος στη Μουσική.

    • Oslo, Νορβηγία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Νορβηγός

    Στη μουσική σχεδίαση, μαθαίνετε να χρησιμοποιείτε τη σύγχρονη μουσική τεχνολογία για σύνθεση, διασκευή, παραγωγή μουσικής και σχεδιασμό ήχου - για να πραγματοποιήσετε τις δικές σας ιδέες και τις ιδέες του πελάτη σας. Μέσα από το μάθημα, αναπτύσσετε τις μουσικές και τεχνικές σας δεξιότητες. Μπορείτε να δουλέψετε με ηχητικές και μουσικές παραγωγές για μέσα όπως ταινίες, τηλεόραση, διαφημίσεις, ραδιόφωνο και παιχνίδια ή ως μουσική από μόνη της.

    • Cologne, Γερμανία

    Πλήρης απασχόληση

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Γερμανός

    Στο εργαστήριο ήχου του KHM, η ηχητική πρακτική προσανατολισμένη στο έργο συνδυάζεται με τρέχουσες ηχητικές ομιλίες με τη μορφή σεμιναρίων, διαλέξεων, πρακτικών ασκήσεων ή παρουσιάσεων εργασίας. Ως ένας διεπιστημονικός και αρθρωτά οργανωμένος χώρος, το εργαστήριο ήχου προσφέρει χώρο για την ανάπτυξη ηχητικών-καλλιτεχνικών έργων καθώς και για εργαστήρια κατασκευής οργάνων, τεχνικών μουσικής παραγωγής ή μέσων-αρχαιολογικών θεμάτων.

    • London, Ηνωμένο Βασίλειο
    • Rome, Ιταλία
    • + 3 more

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    3 μήνες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Επαγγελματικό Πρόγραμμα ESE στη Διαχείριση Μουσικής σχεδιάστηκε ως μέσο για την παροχή στους φοιτητές μιας πραγματικής δομής εργασίας για να τους καθοδηγήσει σε αυτό το εγγενώς άμορφο και ταχέως εξελισσόμενο πεδίο.

    • Los Angeles, Ηνωμένες Πολιτείες
    • Birmingham, Ηνωμένο Βασίλειο
    • + 42 more

    Πλήρης απασχόληση

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Pro Tools αναπτύχθηκε από μια ομάδα μηχανικών ήχου από την αυξανόμενη ανάγκη για ένα πρόγραμμα λογισμικού που θα μπορούσαν να αναπαράγουν τις λειτουργίες ακριβό εξοπλισμό στούντιο σε ένα ψηφιακό περιβάλλον. Από την ανάπτυξή της, αυτό το ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας ψηφιακού ήχου έχει καταλήξει να είναι το πρότυπο της βιομηχανίας μεταξύ των επαγγελματιών του ήχου.

    • Johannesburg, Νότια Αφρική

    Μερικής απασχόλησης

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Με την επιτυχή ολοκλήρωση, ο μαθητής θα πρέπει να απονεμηθεί το Damelin Σύντομο πρόγραμμα στο Πιστοποιητικό Πρακτικής εγγραφή ήχου.

    • Crawfordsville, Ηνωμένες Πολιτείες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Online

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    10 ώρες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Μάθετε να αναγνωρίζετε διαφορετικούς ρυθμούς και όργανα σε ένα μουσικό κομμάτι με αυτό το δωρεάν διαδικτυακό μάθημα θεωρίας μουσικής.

    • Online

    Μερικής απασχόλησης

    40 ώρες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Όλα σε ένα Γήπεδο Κιθάρας, Κιθάρα Fingerstyle, Κιθάρα Μπλουζ, Ακουστική Κιθάρα, Ηλεκτρική κιθάρα & Κιθάρα Fingerpicking

    • Cape Town, Νότια Αφρική

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Cape Audio College ήταν πάντα στην αιχμή της μουσικής βιομηχανίας της Νοτίου Αφρικής, και με αυτό το μάθημα, στοχεύουμε να συνεχίσουμε με αυτήν την κληρονομιά.

    • Saltaire, Ηνωμένο Βασίλειο

    Αγγλικά

    Αναπτύξτε την αγάπη σας για τη μουσική και μετατρέψτε την σε καριέρα! Κερδίστε δεξιότητες σε τομείς όπως η παραγωγή μουσικής, η αλληλουχία, η σύνθεση, ο ήχος για ταινία, οι τεχνικές ζωντανών ήχων και η διαχείριση εκδηλώσεων. Θα εξερευνήσετε επίσης τη δομή της μουσικής βιομηχανίας και θα αναπτύξετε τις δεξιότητες ακρόασης που απαιτούνται από τους τεχνολόγους μουσικής.

    • Belfast, Ηνωμένο Βασίλειο

    Αγγλικά

    Το Τμήμα Μουσικής έχει δύο βασικούς στόχους που καλύπτουν τόσο τις ακαδημαϊκές όσο και τις εξωσχολικές πτυχές της Μουσικής εκπαίδευσης. Θέλουμε να κάνουμε τη μουσική όσο πιο διασκεδαστική, περιεκτική και χρήσιμη για τους μαθητές μας όσο το δυνατόν περισσότερο. Ακαδημαϊκά, στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε τα αγόρια για μουσική GCSE και AS / A2 (CCEA) και ταυτόχρονα να καλλιεργήσουμε ταλέντο που θα επιτρέψει στα αγόρια να συμμετάσχουν πλήρως στις δραστηριότητες που προσφέρουμε όπως χορωδίες, ορχήστρες, σύνολα δωματίου, ροκ ομάδες, Pipe Band και Jazz Band.

    • Richmond, Ηνωμένο Βασίλειο

    Αγγλικά

    Αυτό το μάθημα θα παραδοθεί διαδικτυακά. Σε αυτό το μάθημα θα εισαχθείτε στη Μουσική Παραγωγή χρησιμοποιώντας τεχνικές MIDI και Ήχου με το Logic Pro X. Μάθετε για εφέ, δειγματοληψία, μάθετε να κάνετε remix, να συνδυάσετε και ακόμη και να συνθέσετε μουσική για ταινίες και τηλεοράσεις χρησιμοποιώντας το Logic Pro X.

    • Isleworth, Ηνωμένο Βασίλειο

    Αγγλικά

    Αυτό το μάθημα επιπέδου 1 στη Μουσική και τα Μέσα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σε μαθητές που ενδιαφέρονται και ενθαρρύνονται από τη μουσική και τις δημιουργικές τέχνες ευκαιρίες να εξερευνήσουν, να αναπτύξουν και να δοκιμάσουν τη δημιουργικότητά τους. Επίσης, για να προχωρήσουμε σε περαιτέρω σπουδές και εκπαίδευση σε μια σειρά από μουσικούς, μέσα μαζικής ενημέρωσης και τέχνες τέχνης.