$close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Συγκρίνετε σε Πετρελαϊκή Μηχανική Σειρές Μαθημάτων

Η ικανότητα να συλλέγει το πετρέλαιο από τις υπόγειες δεξαμενές έχει αλλάξει τον κόσμο. Σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής έχει επηρεαστεί από τις εξελίξεις στον τομέα των μεταφορών, της ιατρικής και γεωργική τεχνολογία που κ… περαιτέρω

Η ικανότητα να συλλέγει το πετρέλαιο από τις υπόγειες δεξαμενές έχει αλλάξει τον κόσμο. Σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής έχει επηρεαστεί από τις εξελίξεις στον τομέα των μεταφορών, της ιατρικής και γεωργική τεχνολογία που κατέστη δυνατή με νέα καύσιμα, πλαστικά και χημικά προϊόντα. Όσοι έχουν παρακολουθήσει μαθήματα μηχανικής πετρελαίου συχνά να κατανοήσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βιομηχανία πετρελαίου και το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στη σύγχρονη κοινωνία.

Τι είναι ένα μάθημα στη μηχανική πετρελαίου; Είναι μια τάξη συχνά προσφέρονται για τους μηχανικούς, τους σπουδαστές των επιχειρήσεων και των γεωεπιστημών μεγάλες εταιρείες. Τα μαθήματα αυτά μπορεί να επικεντρωθεί στις μεθόδους αναγνώρισης των δεξαμενών πετρελαίου, γεώτρηση, πηγάδι ολοκλήρωση, των μεθόδων μεταφοράς και διύλισης πετρελαίου τεχνικές. Οι μαθητές μπορούν να λάβουν μια διεπιστημονική εικόνα που περιλαμβάνει τη γεωλογία, χημεία και μηχανική των ρευστών που απαιτούνται για να μαζέψουν και να χρησιμοποιούν το πετρέλαιο. Πολλά από αυτά τα μαθήματα καλύπτουν επίσης θέματα που σχετίζονται με τις οικονομικές και κοινωνικές πτυχές της βιομηχανίας πετρελαίου.

Οι μαθητές μπορούν να αναπτύξουν περαιτέρω αναλυτικές ικανότητες συλλογιστικής τους, ενισχύοντας τις δεξιότητες τους με τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες. Μελετώντας την τρέχουσα αγορά για το πετρέλαιο και τα προϊόντα πετρελαίου μπορεί να ενισχύει τις δεξιότητες των επιχειρήσεων, καθώς και οι μαθητές μπορούν να αναπτύξουν μια εκτίμηση για την ηθική, ασφαλή και υπεύθυνη διαχείριση των πιο πολιτικά πτητικών φυσικών πόρων του πλανήτη.

Το κόστος των μαθημάτων μηχανικής πετρελαίου μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το ίδρυμα που ο μαθητής επιλέγει να παρακολουθήσει. Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τις υπηρεσίες των εισαγωγών κολέγια και τα πανεπιστήμια τους για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τα τέλη, δίδακτρα και τις απαιτήσεις υλικού.

Μετά το τέλος μία από αυτές τις κατηγορίες, οι απόφοιτοι είναι συνήθως διατεθειμένοι να εργαστούν στον κλάδο της ενέργειας. Πολλοί βρίσκουν θέσεις εργασίας σε εξέδρες άντλησης πετρελαίου και τα διυλιστήρια, ενώ κάποια εμπλακούν στην μεταφορά των προϊόντων πετρελαίου.Εκείνοι με τεχνικές δεξιότητες θα μπορούσαν να έχουν την ευκαιρία να συνεργαστεί με άλλους μηχανικούς να βελτιώσουν τις τεχνικές συγκομιδής. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν Επαγγελματίες την ανάλυση των αγορών, και άλλοι πάνε για να βρουν δουλειά ως ελεγκτές ασφαλείας, οι εμπειρογνώμονες διάθεσης αποβλήτων και επαγγελματίες δημοσίων σχέσεων.

Είναι σημαντικό να εξετάσει και πολλές επιλογές όσο το δυνατόν πριν από τη λήψη απόφασης για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών. Η ευκολία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι μεγάλη για τους ξένους φοιτητές και τα άτομα με φορτωμένο πρόγραμμά της εργασίας. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
$format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
Συνιστάται Πιο πρόσφατα Τίτλος
Wessex Institute of Technology
Σαουθάμπτον, Ηνωμένο Βασίλειο

Οι περισσότερες χώρες που διαθέτουν πόρους πετρελαίου υπεδάφους έχουν νομοθετήσει ότι αυτοί οι πόροι ανήκουν στο έθνος. Οι εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου μπορούν να π ... +

Οι περισσότερες χώρες που διαθέτουν πόρους πετρελαίου υπεδάφους έχουν νομοθετήσει ότι αυτοί οι πόροι ανήκουν στο έθνος. Οι εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου μπορούν να παρέχουν τις απαιτούμενες δυνατότητες για αποτελεσματική και ασφαλή εξόρυξη πετρελαίου. Η ληφθείσα αξία πρέπει να μοιραστεί μεταξύ του κράτους υποδοχής και των εταιρειών που έχουν άδεια να εκτελούν εργασίες. -
Μαθήματα
Αγγλικά