ACADEMICCOURSES.GR

Αναζητήστε 16 Κορυφαίες Σειρές Μαθημάτων στη Σουηδία 2020

Όταν σπουδάσουν στη Σουηδία θα εκτεθεί σε ανεξάρτητη σκέψη, τη στενή συνεργασία μεταξύ των βιομηχανιών και των πανεπιστημίων, διερευνητική έρευνα, ακαδημαϊκή ιστορία, και μια μεγάλη διεθνή έναν πληθυσμό. Είναι για αυτούς τους λόγους, τα μαθήματα στη Σουηδία προσελκύσει φοιτητές και επαγγελματίες από πολλά μέρη του κόσμου. Εκτός από την αριστεία στην εκπαίδευση, οι μαθητές που επιλέγουν να παρακολουθήσουν μαθήματα στη Σουηδία μπορούν να βιώσουν την ομορφιά, την ποικιλία και τον ενθουσιασμό ότι η Σουηδία έχει να προσφέρει.

Ακαδημαϊκά μαθήματα παρέχουν στα άτομα με δεξιότητες που απαιτούνται για να βρει την επιτυχία στην πορεία της σταδιοδρομίας τους. Μαθήματα στη Σουηδία είναι ευρεία και περιλαμβάνει πολλά θέματα, όπως το σχεδιασμό, τη διαχείριση, τη φυσιολογία και τις επιχειρήσεις, για να αναφέρουμε μερικές. Μελέτη επιλογές μπορεί να περιλαμβάνουν ένα παραδοσιακό περιβάλλον της τάξης, μάθησης εξ αποστάσεως ή σε απευθείας σύνδεση, καθώς και τα καινοτόμα προγράμματα στη Σουηδία χρησιμοποιούν μοναδικές μεθόδους μάθησης, όπως η ομαδική εργασία, διαδραστικές συνεδρίες, πρακτικές εφαρμογές και την ενσωμάτωση της τεχνολογίας.

Μαθήματα στη Σουηδία είναι μοναδικό και καινοτόμο με μεγάλη συμβολή από τους φοιτητές και συνεχώς μεταβαλλόμενο, επιτρέποντας την ευελιξία και διαφοροποίηση. Μάθετε περισσότερα για τις επιλογές σας για τα μαθήματα στη Σουηδία με την έρευνα τα προγράμματα που ακολουθούν!

Προγράμματα Filter

Θεωρία Μαθήματα για ATPL (IR), PPL, CPL

Northern Air Training
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 εβδομάδες Σεπτέμβριος 2020 Σουηδία Σώσει

Χρησιμοποιούμε τα πιο πρόσφατα διδακτικά υλικά για όλα τα θεωρητικά μαθήματα και κάνουμε όλες τις σπουδές σας στις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις μας στο Γκέτεμποργκ. Οι τιμές περιλαμβάνουν όλα τα βιβλία, τα διαγράμματα και τον εξοπλισμό πλοήγησης για τη θεωρία. Επιλέξαμε προσεκτικά τα καλύτερα βιβλία και εγχειρίδια στην αγορά για τα μαθήματα μας.

Εκπαιδευτής πτήσεων

Northern Air Training
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 - 3 μήνες Σεπτέμβριος 2020 Σουηδία Σώσει

Μετά το CPL (H) ή το PPL (H), ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε την καριέρα σας. Γιατί να μην ξεκινήσετε με τη διδασκαλία άλλων για το πώς να πετάξετε, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χτίσετε ώρες και να βελτιώσετε τις ικανότητες πτήσης σας.

Εμπορική άδεια πλοήγησης - Modular Course

Northern Air Training
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2020 Σουηδία Σώσει

CPL - Εμπορική πιλοτική άδεια, η άδεια που θα σας επιτρέψει να λειτουργήσετε ως επαγγελματίας πιλότος ελικόπτερο. Η σπονδυλωτή εκπαίδευση για μια άδεια επαγγελματικού πιλότου ξεκινά με την απόκτηση ενός πτυχίου PPL (H) και από εκεί προχωράτε με εκπαίδευση για να εκδώσετε CPL (H).

Εμπορική άδεια πλοήγησης - Ολοκληρωμένο μάθημα

Northern Air Training
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 - 14 μήνες Σεπτέμβριος 2020 Σουηδία Σώσει

CPL - Εμπορική πιλοτική άδεια, η άδεια που θα σας επιτρέψει να λειτουργήσετε ως επαγγελματίας πιλότος ελικόπτερο. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα μας σας μεταφέρει από το μηδέν στο Commercial Pilot και θα σας χορηγηθεί άδεια CPL (H) EASA που ισχύει σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα και σε πολλά άλλα σε όλο τον κόσμο.

Ιδιωτική άδεια πλοήγησης

Northern Air Training
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 6 - 8 μήνες Σεπτέμβριος 2020 Σουηδία Σώσει +1 περισσότερα

Με ιδιωτική πιλοτική άδεια, μπορείτε να πετάξετε ένα ελικόπτερο για προσωπικούς σκοπούς με φίλους και οικογένεια. Για πολλούς πιλότους φοιτητών, το PPL είναι η αρχή για μια εμπορική πιλοτική καριέρα. Η εκπαίδευση αποτελείται από ένα θεωρητικό και πρακτικό μέρος. Προσαρμόζουμε την εκπαίδευσή μας ώστε να ταιριάζει σε κάθε μαθητή τις απαιτήσεις, τις ικανότητές του και το πρόγραμμα - με πλήρη απασχόληση, αν το επιθυμείτε

Πρόγραμμα Σχολής του Αγίου Βίβλου

Holsby Bible School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Σουηδία Vetlanda SO

Το σχολικό μας σχολικό πρόγραμμα προορίζεται να καλλιεργήσει τη σχέση σας με τον Ιησού Χριστό. Η κατανόηση του Θεού και του λόγου Του θα αναπτυχθεί μέσα από εβδομαδιαίες διαλέξεις που καλύπτουν διάφορα θέματα και βιβλία της Βίβλου.

Εκπαίδευση πληρώματος θαλάμου επιβατών

Skies Airline Training
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 2 εβδομάδες Σεπτέμβριος 2020 Σουηδία Στοκχόλμη

Τα προγράμματα κατάρτισης του σκάφους ουρανού βασίζονται στη βιωματική μάθηση. Για να αφομοιώσει, πρέπει να υπάρχει μια ισχυρή αίσθηση πραγματικότητας και ένα υψηλό βαθμό αναγνώρισης. όλοι οι εκπαιδευτές μας έχουν ένα σταθερό υπόβαθρο στην αεροπορία, τα πραγματικά γεγονότα χρησιμοποιούνται στην εκπαίδευση και οι συνεδρίες πρακτικής ακολουθούνται με ανατροφοδότηση ακρίβειας. Η κατάρτιση που βασίζεται στην πραγματικότητα κάνει τους εργαζόμενους να είναι καλύτερα εξοπλισμένοι για να συναντούν τους πελάτες τους και να αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις στον πραγματικό κόσμο.

TR Boeing B737

Skies Airline Training
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 3 - 4 εβδομάδες Σεπτέμβριος 2020 Σουηδία Στοκχόλμη

Η βαθμολογία τύπου είναι μια έγκριση ή πιστοποίηση βαρέος τύπου αεροπλάνου με βάρος άνω των 5700kg (12500lb), το οποίο όλες οι αρχές πολιτικής αεροπορίας απαιτούν από εσάς ως πιλότο να ολοκληρώσετε προτού πετάξετε ένα βαρέος αεροσκάφος πολλαπλών πληρωμάτων.

Modular ATPL

Skies Airline Training
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 18 μήνες Σεπτέμβριος 2020 Σουηδία Στοκχόλμη

Το αρθρωτό πρόγραμμα ab-inito σας μεταφέρει από μηδενική εμπειρία στον κάτοχο άδειας χειριστή αερομεταφορών.

Ολοκληρωμένο σύστημα ATPL

Skies Airline Training
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 18 μήνες Σεπτέμβριος 2020 Σουηδία Στοκχόλμη

Θέλετε να γίνετε πιλότος αεροπορικής εταιρείας; Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ab-in σας μεταφέρει από μηδενική εμπειρία στον κάτοχο άδειας χειριστή αερομεταφορών

PPL - Ιδιωτική άδεια πλοήγησης

Skies Airline Training
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 4 - 5 μήνες Σεπτέμβριος 2020 Σουηδία Στοκχόλμη

Η πιστοποίηση πτήσης σε αρχικό επίπεδο είναι η άδεια ιδιωτικού πιλότου (PPL). Ως κάτοχος άδειας PPL, μπορείτε να πετάξετε μικρά μονοκινητήρια αεροσκάφη ιδιωτικά.

για ένα υγιές περιβάλλον πορεία ψηφιακή εργασία

NIVA Education
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 3 ημέρες Σουηδία Στοκχόλμη

Το ψηφιακό περιβάλλον εργασίας παρουσιάζει προκλήσεις όσον αφορά την υπερχείλιση των πληροφοριών και επικοινωνιών, ευέλικτο / απέραντη εργασίας, η κακή χρηστικότητα των συστημάτων πληροφορικής, ενοχλήσεις τεχνολογία και τα προβλήματα επάρκειας. Αυτά είναι στρεσογόνους παράγοντες που συμβάλλουν στην ψυχική και σωματική καταπόνηση, καθώς και την απώλεια παραγωγικότητας.

Φυσικά το έργο της πρόληψης της αναπηρίας (έτος 2)

NIVA Education
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 ημέρες Σουηδία Alsike

ανικανότητας προς εργασία λαμβάνει χώρα όταν ο εργαζόμενος δεν είναι σε θέση να επαναλάβει ή να παραμείνουν στην εργασία εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας. Η απώλεια παραγωγικότητας που προκύπτει από κακή υγεία των εργαζομένων ή ανικανότητας προς εργασία επιβάλλει μεγάλα ατομικά, κοινωνικά και οικονομικά βάρη και είναι μια σημαντική ανησυχία για τους εργαζόμενους, τις οικογένειές τους, τους εργοδότες, τους φορείς χάραξης πολιτικής, τους ασφαλιστές και τους φορείς παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών υγείας.

Φυσικά σε cellbiology, των ζώων και των φυτών φυσιολογίας

Umeå University - Faculty of Science and Technology
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 19 εβδομάδες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Σουηδία Umeå Skellefteå +1 περισσότερα

Τα ξεχωριστά μαθήματα περιλαμβάνουν πρακτική εργαστηριακή εργασία διαλέξεις, σεμινάρια, και. Το μάθημα περιλαμβάνει Cellbiology ολοκληρωμένη θεωρητική γνώση από τα πιο κεντρικά σημεία της σύγχρονης Μοριακής Βιολογίας Κυττάρου. Το μάθημα καλύπτει επίσης την έννοια του κακοήθους κυττάρου ανάπτυξη και παρέχει παραδείγματα

Ιστορία Ακαδημία - MasterClass σε σεναριογράφηση

Storyutbildningen
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Σουηδία Fårösund

Ένα εξάμηνο διδακτικό σεμινάριο με πλήρες ωράριο για εμπορικές ταινίες μεγάλου μήκους και σειρές δράματος.