Συγκρίνετε Μαθήματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών στην Κροατία 2020

Τα μαθήματα είναι ακαδημαϊκά μαθήματα που διδάσκονται από ειδικευμένους εκπαιδευτές που έχουν ως στόχο να βελτιώσουν τις γνώσεις του συμμετέχοντα ενός συγκεκριμένου τομέα ή κατάρτισης σε ένα συγκεκριμένο επιστημονι… περαιτέρω

Τα μαθήματα είναι ακαδημαϊκά μαθήματα που διδάσκονται από ειδικευμένους εκπαιδευτές που έχουν ως στόχο να βελτιώσουν τις γνώσεις του συμμετέχοντα ενός συγκεκριμένου τομέα ή κατάρτισης σε ένα συγκεκριμένο επιστημονικό κλάδο. Μαθήματα ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό όσον αφορά τη διάρκεια, το μέγεθος και το περιεχόμενο.

Οι σπουδές τροφίμων και ποτών είναι η μελέτη της συμπεριφοράς και των ιδιοτήτων των τροφών. Αυτή περιλαμβάνει την προέλευση των τροφών, τη διαδικασία παραγωγης που σχετίζεται με την παραγωγή των τροφίμων, και το πώς μεταφέρονται, αποθηκεύονται και πωλούνται.

Η Κροατία, επίσημα η Δημοκρατία της Κροατίας, είναι ένα ενιαίο κοινοβουλευτική δημοκρατία στο σταυροδρόμι της Κεντρικής Ευρώπης, των Βαλκανίων και της Μεσογείου. Η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της είναι το Ζάγκρεμπ.

Κορυφαίες Σειρές Μαθημάτων σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών στην Κροατία 2020

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
Culinary Institute Kul IN
Sisak, Κροατία

Το μάθημα Culinary Arts είναι το πρόγραμμα ναυαρχίδων μας και είναι ιδανικό για όσους σχεδιάζουν μια επαγγελματική καριέρα στη μαγειρική βιομηχανία ή εξετάζουν μια αλλαγή σταδ ... +

Το μάθημα Culinary Arts είναι το πρόγραμμα ναυαρχίδων μας και είναι ιδανικό για όσους σχεδιάζουν μια επαγγελματική καριέρα στη μαγειρική βιομηχανία ή εξετάζουν μια αλλαγή σταδιοδρομίας. Κατά τη διάρκεια αυτού του διμήνου, οι φοιτητές αποκτούν μια ολοκληρωμένη κατανόηση των μεθόδων και των τεχνικών μαγειρέματος που χρησιμοποιούνται στη γαλλική και την ιταλική κουζίνα, καθώς και μια βαθύτερη κατανόηση της βιομηχανίας και των προτύπων HoReCa, της υγιεινής των τροφίμων και της διαχείρισης των εστιατορίων. Το μάθημα είναι άκρως πρακτικό και οι μαθητές περνούν το 80% της τάξης στην κουζίνα, κερδίζοντας εμπειρία με κρέατα, οστρακοειδή, ζυμαρικά, αρτοσκευάσματα και άλλα. Επιπλέον, οι μαθητές λαμβάνουν μαθήματα στην ονοματολογία και το ζευγάρωμα κρασιών. Στο τέλος του μαθήματος, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να κάνουν intern σε ένα ελίτ εστιατόριο ή ξενοδοχείο στην Κροατία. -
Μαθήματα
Πλήρης παρακολούθηση
2 μήνες
Αγγλικά, ιταλικός
09 Ιούν. 2020
29 May 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
Culinary Institute Kul IN
Sisak, Κροατία

Γνωρίζατε ότι το σταφύλι Zinfandel προέρχεται από την Κροατία; Ιστορικά, η Κροατία έχει μακρά και στενή σχέση με το κρασί και οι αμπελώνες είναι γεμάτοι με αυτόχθονες ποικιλίε ... +

Γνωρίζατε ότι το σταφύλι Zinfandel προέρχεται από την Κροατία; Ιστορικά, η Κροατία έχει μακρά και στενή σχέση με το κρασί και οι αμπελώνες είναι γεμάτοι με αυτόχθονες ποικιλίες σταφυλιών, εμπλουτίζοντας την κουλτούρα του κρασιού της περιοχής. Αυτό το πρόγραμμα διάρκειας δύο εβδομάδων είναι ένα πλήρες πακέτο που θα σας βυθίσει στον κόσμο του κρασιού, καλύπτοντας κρασιά του Παλαιού Κόσμου και του Νέου Κόσμου, παραδοσιακά κροατικά κρασιά, αμπελοκαλλιέργεια, ονοματολογία, τεχνικές γευσιγνωσίας, μάρκετινγκ κρασιού και κατανόηση των ετικετών κρασιού. Θα βρείτε το εσωτερικό σας sommelier καθώς θα μάθετε να διακρίνετε λεπτές γεύσεις και αρώματα, και θα επισκεφθείτε τοπικούς αμπελώνες και οινοποιεία για να μάθετε για την παραγωγή κρασιού. Είτε είστε λάτρης του κρασιού, κριτικός του κρασιού, είτε ένα sommelier, αυτό το μάθημα θα σας προσφέρει κάτι νέο και συναρπαστικό για εσάς. -
Μαθήματα
Πλήρης παρακολούθηση
50 ώρες
Αγγλικά
28 Απρ. 2020
03 Απρ. 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
Culinary Institute Kul IN
Sisak, Κροατία

Αν θέλετε να συνειδητοποιήσετε το πάθος σας για γαστρονομία, να αναπτύξετε επαγγελματικές δεξιότητες μέσα από ολοκληρωμένα μαθήματα και πρακτική εξάσκηση και να ζήσετε την Ευρ ... +

Αν θέλετε να συνειδητοποιήσετε το πάθος σας για γαστρονομία, να αναπτύξετε επαγγελματικές δεξιότητες μέσα από ολοκληρωμένα μαθήματα και πρακτική εξάσκηση και να ζήσετε την Ευρώπη με την απόκτηση της καριέρας των ονείρων σας, αυτό το πρόγραμμα είναι για σας. Σε αυτό το νέο διεθνές μαγειρικό πρόγραμμα, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία, μετά από δύο μήνες σπουδών μαγειρικής τέχνης στο Kul IN , να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και Ξενοδοχείων στη Λουκέρνη της Ελβετίας. -
Μαθήματα
Πλήρης παρακολούθηση
8 μήνες
Αγγλικά
09 Ιούν. 2020
29 May 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
Culinary Institute Kul IN
Sisak, Κροατία

Αυτό το εντατικό δίμηνο πρόγραμμα στα σύγχρονα είδη ζαχαροπλαστικής και ζαχαροπλαστικής έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές μια σταθερή βάση και προηγμένες τεχνικές ... +

Αυτό το εντατικό δίμηνο πρόγραμμα στα σύγχρονα είδη ζαχαροπλαστικής και ζαχαροπλαστικής έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές μια σταθερή βάση και προηγμένες τεχνικές για τους επίδοξους σεφ ζαχαροπλαστικής. Τα μικρά μεγέθη των τάξεων επιτρέπουν στους έμπειρους καθηγητές-σεφ να δώσουν στους μαθητές πολλή προσοχή και ατομική ανατροφοδότηση. Οι σπουδαστές δαπανούν το 80% του χρόνου της τάξης να πάρουν πρακτική hands-on εμπειρία στην κουζίνα. Το μάθημα καλύπτει προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, γλυκά και αλμυρά αρτοσκευάσματα, καθώς και βασικά ιταλικά και γαλλικά αρτοσκευάσματα. Επιπλέον, οι μαθητές εισάγονται στο ζευγάρωμα κρασιού και στη διοίκηση επιχειρήσεων, και μπορούν να επιλέξουν να κάνουν πρακτική άσκηση σε ένα ελίτ εστιατόριο, ξενοδοχείο ή ζαχαροπλαστείο. -
Μαθήματα
Πλήρης παρακολούθηση
2 μήνες
Αγγλικά, ιταλικός
20 Οκτ. 2020
25 Σεπτ. 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)