Filter
Μαθήματα
Κροατία Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε Μαθήματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών στην Κροατία 2019/2020

Τα μαθήματα είναι ακαδημαϊκά μαθήματα που διδάσκονται από ειδικευμένους εκπαιδευτές που έχουν ως στόχο να βελτιώσουν τις γνώσεις του συμμετέχοντα ενός συγκεκριμένου τομέα ή κατάρτισης σε ένα συγκεκριμένο επιστημονικό κλάδο. Μαθήματα ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό όσον αφορά τη διάρκεια, το μέγεθος και το περιεχόμενο.

Οι σπουδές τροφίμων και ποτών είναι η μελέτη της συμπεριφοράς και των ιδιοτήτων των τροφών. Αυτή περιλαμβάνει την προέλευση των τροφών, τη διαδικασία παραγωγης που σχετίζεται με την παραγωγή των τροφίμων, και το πώς μεταφέρονται, αποθηκεύονται και πωλούνται.

Η Κροατία, επίσημα η Δημοκρατία της Κροατίας, είναι ένα ενιαίο κοινοβουλευτική δημοκρατία στο σταυροδρόμι της Κεντρικής Ευρώπης, των Βαλκανίων και της Μεσογείου. Η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της είναι το Ζάγκρεμπ.

Κορυφαίες Σειρές Μαθημάτων σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών στην Κροατία 2019/2020

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

4 Τα αποτελέσματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών, Κροατία

Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:
Culinary Institute Kul IN

Αν θέλετε να συνειδητοποιήσετε το πάθος σας για γαστρονομία, να αναπτύξετε επαγγελματικές δεξιότητες μέσα από ολοκληρωμένα μαθήματα και πρακτική εξάσκηση και να ζήσετε τη ... [+]

Αν θέλετε να συνειδητοποιήσετε το πάθος σας για γαστρονομία , να αναπτύξετε επαγγελματικές δεξιότητες μέσα από ολοκληρωμένα μαθήματα και πρακτική εξάσκηση και να ζήσετε την Ευρώπη με την απόκτηση της καριέρας των ονείρων σας, αυτό το πρόγραμμα είναι για σας.

Σε αυτό το νέο διεθνές μαγειρικό πρόγραμμα , οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία, μετά από δύο μήνες σπουδών μαγειρικής τέχνης στο Kul IN , να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και Ξενοδοχείων στη Λουκέρνη της Ελβετίας.... [-]

Κροατία Sisak
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
8 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Culinary Institute Kul IN

Γνωρίζατε ότι το σταφύλι Zinfandel προέρχεται από την Κροατία; Ιστορικά, η Κροατία έχει μακρά και στενή σχέση με το κρασί και οι αμπελώνες είναι γεμάτοι με αυτόχθονες ποι ... [+]

Η σύγχρονη κουλτούρα του φαγητού είναι αδιανόητη χωρίς κρασί και άλλα αλκοολούχα ποτά που έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και της καθημερινής ζωής. Ο σωστός χειρισμός και η αποθήκευση, η γνώση της κουλτούρας του κρασιού και η ιστορία του, καθώς και οι δεξιότητες παρουσίασης και επικοινωνίας ποιότητας απαιτούνται για την επαγγελματική δουλειά με το κρασί. Μαζί με την εκμάθηση των προτύπων του wine bon ton, οι sommeliers πρέπει να ακολουθήσουν τις νέες τάσεις στην επιχείρηση, επειδή το κρασί είναι ένα ζωντανό προϊόν και απαιτεί συνεχή γευσιγνωσία, εξέταση και έρευνα.... [-]

Κροατία Sisak
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
50 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Culinary Institute Kul IN

Το μάθημα Culinary Arts είναι το πρόγραμμα ναυαρχίδων μας και είναι ιδανικό για όσους σχεδιάζουν μια επαγγελματική καριέρα στη μαγειρική βιομηχανία ή εξετάζουν μια αλλαγή ... [+]

Μάθημα: Μαγειρικές Τέχνες

Κατά τη διάρκεια αυτού του διμήνου πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα λάβουν μια ευρεία και έντονη εκπαίδευση στην επαγγελματική μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Το δυναμικό πρόγραμμα μαθημάτων προορίζεται για άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν τις γαστρονομικές τους ικανότητες ή που κατευθύνονται προς καριέρα στην επαγγελματική γαστρονομία. Το πρόγραμμα υιοθετεί μια πρακτική προσέγγιση της τεχνικής μαγειρέματος, με μαθήματα καθημερινής μαγειρικής που συμπληρώνουν μαθήματα, καθώς και διάφορα ταξίδια σε τοπικά κέντρα παραγωγής τροφίμων και διαλέξεις επισκεπτών από επισκέπτες κροατικών και διεθνών σεφ. Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν τις βασικές γνώσεις που απαιτούνται για να αρχίσουν να εργάζονται σε ένα μαγειρικό επάγγελμα. Οι μαθητές θα μάθουν για τη θερμική και μηχανική επεξεργασία τροφίμων, την αναγνώριση της ποιότητας των συστατικών, την προετοιμασία της σύνδεσης, την εργασία με το μαχαίρι, τη δημιουργία ποιοτικών μενού εστιατορίων, την προετοιμασία και το σερβίρισμα πιάτων, τα επαγγελματικά πρότυπα μαγειρέματος, τα μερίδια τροφίμων, τη διατήρηση τροφίμων και την ιστορία της γαστρονομίας. Μαζί με τις επαγγελματικές δεξιότητες που μαθαίνουν οι μαθητές κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συναντήσουν επιτυχημένους σεφ που εργάζονται στη σύγχρονη γαστρονομία και να σχηματίσουν ένα δίκτυο με επαγγελματίες του κλάδου. Ανακαλύψτε το πάθος σας προς τη γαστρονομία μέσω του δικτύου σπουδαστών Kul IN . ... [-]

Κροατία Sisak
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά,ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
2 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Culinary Institute Kul IN

Αυτό το εντατικό δίμηνο πρόγραμμα στα σύγχρονα είδη ζαχαροπλαστικής και ζαχαροπλαστικής έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές μια σταθερή βάση και προηγμένες τεχν ... [+]

Το ευρύ φάσμα των προϊόντων ζαχαροπλαστικής που έχουν φτάσει στην αγορά δημιούργησε την ανάγκη μελέτης γλυκών και επιδόρπια ως μιας δικής τους οργάνωσης μέσα στις μαγειρικές τέχνες. Δεδομένου ότι οι κλασικές τεχνικές ζαχαροπλαστικής έχουν εξελιχθεί με τη σύγχρονη τεχνολογία που διαμορφώνει τώρα τον κόσμο της γαστρονομίας, ο γλυκός αυτός μαγειρικός κλάδος προσφέρει εκτεταμένο υλικό μελέτης. Λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητας και ζήτησης για εκπαιδευμένους επαγγελματίες στον τομέα αυτό, το Culinary Institute Kul IN δημιούργησε ένα επαγγελματικό πρόγραμμα ζαχαροπλαστικής για σύγχρονες γλυκίσματα.... [-]

Κροατία Sisak
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά,ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
2 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά