3 ΜΗΝΕΣ / 6 ΜΗΝΕΣ / 9 ΜΗΝΕΣ: 15 ώρες / εβδομάδα των γενικών γαλλικά σε μια ομάδα (7-10 σπουδαστές max.) + 5 ώρες εργαστηρίων (ΣΥΝΟΛΟ: 20 ώρες)

ΣΤΟΧΟΙ:

  • Για να μπορέσουν οι μαθητές να επικοινωνούν με μεγαλύτερη σιγουριά και ακρίβεια σε μια ποικιλία από καθημερινές καταστάσεις
  • Για να βελτιωθεί η ακουστική τους και τις δεξιότητες ομιλίας

Ελάχιστη Απαιτούμενη Level:

Όλα τα επίπεδα

Τυπικό προφίλ Student:

Οι νεαροί ενήλικες (από 16 ετών για) και ενήλικες (από 18 ετών και για).

Διάρκεια:

12 εβδομάδες (3 μήνες): / 24 εβδομάδες (6 μήνες) ή 36 εβδομάδες (9 μήνες)

Course Ημερομηνία Έναρξης:

Κάθε Δευτέρα, όλο το χρόνο, εκτός από αρχάριους. Οι αρχάριοι θα πρέπει να αρχίσει από την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα (βλέπε παρακάτω συγκεκριμένες ημερομηνίες).

6η Ιανουαρίου? 3η Φεβρουαρίου? 3 Μαρ? 7 Απρίλη? 12η του Μαΐου? 2 του Ιούνη? 7 Ιουλίου? Τέταρτης Αυγ.? Πρώτης Σεπτέμβρη? 6 Οκτωβρίου? 3, Νοέμβρη? 1 του Δεκεμβρίου

Πρόγραμμα μαθημάτων:

Μαθήματα Group (15h): 10h - 13h (Δευτέρα) και 9 - 12 ώρες (Τρίτη έως Παρασκευή). Οι 2 εργαστήρια κατανεμημένα σε 2 απογεύματα (2 με 4,30 την Δευτέρα? 1,15 έως 3,45 Τρίτη έως Παρασκευή).

Εργαστήρια:

  • Φωνητική: Χρησιμοποιώντας ακρόασης και γεωτρήσεις ασκήσεις, οι μαθητές θα μάθουν να εξοικειωθούν με το ρυθμό, την ομάδα λέξη άγχος, τονισμός και συνδέσμους. - Γλώσσα της μελέτης: Σκοπός του εργαστηρίου αυτού είναι να βελτιωθεί η ακουστική των μαθητών και δεξιότητες ομιλίας στην καθημερινή ζωή και να αναθεωρήσει κάποια σημεία γραμματικής καλύπτονται στη διάρκεια των μαθημάτων της ομάδας. - Γαλλική κουλτούρα: Χρησιμοποιώντας τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες που σχετίζονται με τον κινηματογράφο, οι μαθητές θα εισαχθούν στο γαλλικό τρόπο ζωής, τη λογοτεχνία και τον πολιτισμό.

Δομή Μαθήματος:

Διαπολιτισμική ομάδες μεταξύ 7 και 10 μαθητές κατ 'ανώτατο όριο σε ένα περιβάλλον της τάξης.

Μεθοδολογία:

Αυτή είναι μια άκρως διαδραστική πορεία με μια ισχυρή έμφαση στην προφορική επικοινωνία. Εργασία για το σπίτι έχει οριστεί κάθε βράδυ. Οι σχετικές οδηγίες που παρέχονται.

Όροι και Προϋποθέσεις:

Ακυρώσεις ή αναβολές δεν επιτρέπεται όταν η πορεία έχει αρχίσει. Δεν υπάρχει καμία μείωση των τιμών για εβδομάδες με μια εθνική εορτή. Μόνο το πρώτο εγχειρίδιο περιλαμβάνεται στο κόστος εγγραφής.

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποElfe (Ecole de langue française) »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
12 - 36 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη