Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Θέλετε να πάτε στην άκρη της Γης; Μπορείτε να εξερευνήσετε την Ανταρκτική με τους παγετώνες της, τη βοτανική περιοχή των θαυμάτων των Νήσων Juan Fernandez ή το νησί του Πάσχα με τα περίφημα γιγαντιαία αγάλματα του, τον Moai.

Ματιά

Υποτροφίες διαθέσιμες

 • 385 - Holcomb
 • 368 - Κοινοτική επιχορήγηση YFU
 • 384 - Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Βοήθειας του YFU

Απαιτήσεις ηλικίας

Άνοιξη της Άνοιξης: 1η Ιανουαρίου 2000 - 1 Ιανουαρίου 2003. Απόβαση: 1 Αυγούστου 2000 - 1η Αυγούστου 2003. Πανεπιστήμιο: 1 Αυγούστου 1994 - 1 Αυγούστου 2000.

Οι σπουδαστές που δεν πληρούν αυτή την προϋπόθεση ηλικίας ή που θα αποφοιτήσουν από το γυμνάσιο πριν από την έναρξη του προγράμματος τους θα θεωρηθούν για εισαγωγή σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

 • Γλώσσα: ισπανικά. Η προηγούμενη μελέτη γλωσσών δεν απαιτείται αλλά συνιστάται.
 • Φιλοξενία οικογενειακής τοποθέτησης: Σε όλη τη χώρα. Οι μαθητές σπάνια τοποθετούνται σε μεγάλα αστικά κέντρα.
 • Σχολείο: Μάρτιος έως Ιούλιος και Ιούλιος έως Δεκέμβριος, με καλοκαιρινές διακοπές από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο.
 • Εκδρομές: Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν μια περιήγηση 10 ημερών στη νότια Χιλή, η οποία επισκέπτεται 10 διαφορετικές πόλεις και χωριά και τελειώνει με διαμονή 3 ημερών στο Σαντιάγκο.

Ακαδημαϊκά Προγράμματα

Κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στη Χιλή, θα ζήσετε με μια οικογενειακή οικογένεια και θα παρακολουθήσετε ένα τοπικό σχολείο. Μέρος της ανταλλαγής εμπειρίας σας θα είναι:

Σχολείο: Οι περισσότεροι φοιτητές παρακολουθούν ιδιωτικά σχολεία και τοποθετούνται στο τρίτο έτος σπουδών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Τα μαθήματα σε οποιοδήποτε τύπο σχολείου είναι γενικά υποχρεωτικά, επομένως δεν θα έχετε μεγάλο βαθμό ευελιξίας όσον αφορά την επιλογή των τάξεων. Οι μαθητές θα σπουδάσουν ισπανικά, μαθηματικά, ιστορία, επιστήμη, μουσική, τέχνη και φυσική αγωγή.

Εξωσχολικές Δραστηριότητες: Τα περισσότερα χιλιανά γυμνάσια δεν προσφέρουν εξωσχολικές δραστηριότητες. Ωστόσο, οι φοιτητές της YFU ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν σε αθλήματα, ομάδες ή ομάδες στις τοπικές τους κοινότητες προκειμένου να συμμετάσχουν και να γνωρίσουν τους ντόπιους.

Ειδικές προσφορές προγράμματος: Η YFU Chile προσφέρει ένα ταξίδι 10 ημερών στη νότια Χιλή τον Απρίλιο. Σε αυτό το ταξίδι, οι σπουδαστές ταξιδεύουν με λεωφορείο σε 10 διαφορετικές πόλεις ή χωριά και έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν πολιτιστικούς και ιστορικούς χώρους και να εκτιμήσουν τον πολιτισμό, τα τρόφιμα και τις παραδόσεις της Χιλής. Το ταξίδι τελειώνει με διαμονή 3 ημερών στο Σαντιάγο, την πρωτεύουσα της Χιλής και τη μεγαλύτερη πόλη. Αυτό το ταξίδι προσφέρεται στους φοιτητές με επιπλέον κόστος και το κόστος αυτό περιλαμβάνει μεταφορές, φαγητό, διαμονή και έξοδα εισόδου σε οποιεσδήποτε επισκέψεις σε ομάδες. Οι μαθητές θα μάθουν περισσότερα για αυτό το ταξίδι μετά την άφιξή τους στη Χιλή.

Μουσικό πρόγραμμα

Οι φοιτητές που παρακολουθούν το μουσικό πρόγραμμα στη Χιλή θα αποκομίσουν τα οφέλη από την παρακολούθηση βασικών ακαδημαϊκών μαθημάτων τα πρωινά και εξειδικευμένα μαθήματα μουσικής τα απογεύματα. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν σύνθεση, ή μαθήματα ειδικά για ένα όργανο. Οι φοιτητές θα πρέπει να υποβάλουν πληροφορίες σχετικά με το μουσικό υπόβαθρο με την αίτησή τους και θα λάβουν εξετάσεις κατά την άφιξή τους στη χιλιανή σχολή τους.

Πανεπιστημιακό Πρόγραμμα

Οι απόφοιτοι γυμνασίου καλούνται να δοκιμάσουν όλα όσα έχει να προσφέρει ένα πανεπιστήμιο της Χιλής! Οι σπουδαστές στο πανεπιστημιακό πρόγραμμα παρακολουθούν το Universidad Catolica del Norte (UCN). Οι φοιτητές YFU στο UCN μπορούν να επιλέξουν μαθήματα που τους ενδιαφέρουν από μια ποικιλία τάξεων και σταδιοδρομιών που προσφέρονται παραδοσιακά στα πρώτα δύο χρόνια της προπτυχιακής εκπαίδευσης στη Χιλή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης ένα πρόγραμμα ισπανικής γλώσσας που προσφέρεται μέσω του πανεπιστημίου, αλλά οι μαθητές θα πρέπει να φτάσουν στη Χιλή με τουλάχιστον στοιχειώδη γνώση ισπανικών. Τα δίδακτρα για το πανεπιστήμιο συμπεριλαμβάνονται στα δίδακτρα του προγράμματος YFU. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την ευκαιρία, επικοινωνήστε με το info@yfu.org!

Δίδακτρα περιλαμβάνει

 • Τοποθέτηση με προσεκτικά επιλεγμένη οικογένεια υποδοχής
 • Εγγραφή σε τοπικό γυμνάσιο ή πανεπιστήμιο της Χιλής
 • Μεταφορές αεροδρομίων
 • Εγχώρια και διεθνή ταξίδια
 • Όλοι οι προσανατολισμοί πριν την αναχώρηση και μετά την άφιξη
 • Υποστήριξη προ-προγράμματος από εκπαιδευμένο προσωπικό YFU
 • Υποστήριξη από έναν εκπρόσωπο της YFU Χιλής κατά τη διάρκεια του προγράμματος
 • Περιεκτική ασφάλιση

Πρόσθετα έξοδα: Η YFU θα πληρώσει για την εγγραφή και τα δίδακτρα για εγγραφή στο σχολείο, αλλά οι φοιτητές πρέπει να καλύψουν τα έξοδα των σχολικών βιβλίων, των στολών, των αμοιβών δραστηριοτήτων και της μεταφοράς. Το πρόγραμμα σπουδών δεν περιλαμβάνει τα προσωπικά χρήματα. Το YFU Chile συνιστά στους σπουδαστές να προγραμματίσουν περίπου 250 δολάρια για κάθε μήνα που βρίσκονται στο πρόγραμμα.

Επιπλέον πληροφορίες

Προσανατολισμός: Όλοι οι φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση για το πρόγραμμα εξαμήνου ή έτους πρέπει να είναι διαθέσιμοι για υποχρεωτικό Εθνικό Προενταξιακό Προσανατολισμό 3 ημερών, ο οποίος συνήθως πραγματοποιείται στα μέσα Ιουλίου. Αυτός ο προσανατολισμός είναι ένα απαραίτητο μέρος του προγράμματος που στοχεύει στην προετοιμασία των μαθητών για την εμπειρία τους στο εξωτερικό. Όλοι οι φοιτητές θα συμμετάσχουν σε ένα ημερήσιο τοπικό προσανατολισμό πριν από την αναχώρηση τον Μάιο ή τον Ιούνιο. Κατά την άφιξή τους στη Χιλή, οι σπουδαστές θα έχουν άφιξη, μέση χρονιά και προσανατολισμό επανεισόδου για να συναντηθούν με άλλους φοιτητές ανταλλαγής από όλο τον κόσμο και να προβληματιστούν για τις εμπειρίες τους.

Πληροφορίες για τις θεωρήσεις: Πληροφορίες σχετικά με τις θεωρήσεις και άλλες διαδικασίες μετανάστευσης θα παρέχονται κατά την εγγραφή. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της πρεσβείας εδώ: http://www.chile-usa.org/

"Μου είναι η Michelle, είμαι από το Albuquerque, το Νέο Μεξικό. Σπούδαζα στο εξωτερικό στο Σαντιάγκο της Χιλής το φθινόπωρο του 2014. Έζησα με τους γονείς υποδοχής μου και με δύο έφηβους αδερφούς και παρακολούθησα ιδιωτική καθολική σχολή. ένα διαφορετικό περιβάλλον οικογένειας και σχολικής εκπαίδευσης ήταν πρόκληση, αλλά ξεπέρασα αυτά τα εμπόδια. Συνολικά, είχα την ευκαιρία να εξερευνήσω τη χώρα, να φτιάξω νέους φίλους και να ανακαλύψω μια δεύτερη οικογένεια. Δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω στη Χιλή! "- Michelle, Chile 2014

Προθεσμία εφαρμογής

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για όλα τα προγράμματα αναχώρησης το χειμώνα και την άνοιξη (Ιανουάριος-Μάρτιος) είναι η 1η Οκτωβρίου . Η προθεσμία υποβολής υποτροφιών είναι η 1η Δεκεμβρίου . Η προθεσμία για όλα τα προγράμματα αναχώρησης το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο (Ιούνιος-Σεπτέμβριος) είναι 15 Μαρτίου . Τα προγράμματα μπορούν να γεμίσουν πριν από την προθεσμία, οπότε ενθαρρύνουμε την έγκαιρη υποβολή!

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ισπανικά

Κοιτάξτε22 περισσότερα μαθήματα αποYouth for Understanding USA »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 - 2 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
12,995 USD
Εξάμηνο πρόγραμμα
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη