Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Ινδία φιλοξενεί πάνω από τριάντα περιοχές παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και ένα από τα επτά σύγχρονα θαύματα του κόσμου. Οι φοιτητές της YFU έχουν τη συναρπαστική ευκαιρία να αποκαλούν αυτό το πολιτιστικό σπίτι των θαυμάτων!

Ματιά

Υποτροφίες διαθέσιμες

 • 385 - Holcomb
 • 368 - Κοινοτική επιχορήγηση YFU
 • 384 - Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Βοήθειας του YFU

Απαιτήσεις ηλικίας

1η Αυγούστου 2000 - 1η Ιουλίου 2003.

Οι φοιτητές που δεν πληρούν αυτή την απαίτηση ηλικίας ή θα αποφοιτήσουν από το γυμνάσιο πριν από την έναρξη του προγράμματος τους θα θεωρηθούν για εισαγωγή σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

 • Γλώσσα: Χίντι και Αγγλικά. Δεν απαιτείται προηγούμενη μελέτη γλωσσών.
 • Φιλοξενία οικογενείας: Όλοι οι μαθητές τοποθετούνται στη Βόρεια Ινδία με οικογένειες με υψηλότερα εισοδήματα.
 • Σχολείο: Το σχολείο ξεκινάει τον Απρίλιο και τελειώνει στις αρχές Μαρτίου. Υπάρχει ένα διάλειμμα μιας εβδομάδας τον Οκτώβριο για το Diwali και μια χειμερινή διακοπή μιας εβδομάδας τον Δεκέμβριο.

Ακαδημαϊκά Προγράμματα

Ως φοιτητής YFU στην Ινδία, θα ζήσετε με μια οικογένεια υποδοχής και θα παρακολουθήσετε ένα τοπικό γυμνάσιο. Μέρος της εμπειρίας σας θα είναι:

Σχολείο: Τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (βαθμοί 9-12) απευθύνονται σε φοιτητές ηλικίας 14 έως 18 ετών. Προετοιμάζει τους φοιτητές για τριτοβάθμια εκπαίδευση στα κολέγια και τα πανεπιστήμια της Ινδίας. Οι φοιτητές που έχουν αποφοιτήσει από το σχολείο στις Η.Π.Α. θα τοποθετηθούν στην 11η τάξη, καθώς οι σπουδαστές θα ολοκληρώσουν το ανώτερο έτος σπουδών τους. Κανένας μαθητής δεν θα τοποθετηθεί στην τάξη 12 ενώ στην Ινδία. Τα μαθήματα μπορούν να περιλαμβάνουν τα Χίντι, τα Αγγλικά, τα Μαθηματικά, τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες, το εμπόριο, την επιστήμη των υπολογιστών, την ιστορία, τις κοινωνικές σπουδές, τη γιόγκα, τις τέχνες και τη φυσική αγωγή. Τα περισσότερα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά. Οι σπουδαστές θα τοποθετηθούν σε ιδιωτικά σχολεία, όπου συνήθως μελετούν τις ανθρωπιστικές σπουδές και το εμπόριο. Οι σπουδαστές δεν μελετούν την επιστήμη λόγω του υψηλού επιπέδου δυσκολίας.

Εξωσχολικές εξετάσεις: Οι φοιτητές του YFU ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε εξωσχολικές δραστηριότητες που προσφέρονται από τα σχολεία και τις κοινότητες υποδοχής τους. Μερικά παραδείγματα δημοφιλών εξωσχολικών περιλαμβάνουν το κρίκετ, το μουσικό θέατρο και τον αθλητισμό.

Προαιρετικές Εκδρομές: Στα μέσα Μαρτίου, οι μαθητές καλούνται να συμμετάσχουν σε μια πολιτιστική εκστρατεία διάρκειας 3 ημερών με άλλους φοιτητές YFU από όλο τον κόσμο. Ο προορισμός αυτού του ταξιδιού ποικίλλει από έτος σε έτος, αλλά προηγούμενες αποστολές έχουν μεταφερθεί σε περιοχές όπως το Himachal, Dehrandun και Shimla. Οι μαθητές θα μάθουν περισσότερα για αυτό το προαιρετικό ταξίδι κατά την άφιξή τους στην Ινδία. Αυτό το ταξίδι συνήθως προσφέρεται στους φοιτητές σε τιμή περίπου $ 300.

Εθελοντής

Οι σπουδαστές που εγγράφονται στο πρόγραμμα Έτος Εθελοντισμού θα παρακολουθήσουν το σχολείο και στη συνέχεια θα συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα κοινωφελών υπηρεσιών για τον τελευταίο μήνα του έτους ανταλλαγής. Τα έργα μπορούν να περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε εργασία σε ορφανοτροφείο, διδασκαλία, εργασία με ηλικιωμένους ή συνεργασία με άτομα με νοητική υστέρηση. Σε αυτό το πρόγραμμα, οι μαθητές συνεχίζουν να ζουν με τις οικογένειές τους, αλλά αντί να παρακολουθούν το σχολείο, προσφέρουν εθελοντικά για αρκετές ώρες κάθε μέρα. Αυτή η ευκαιρία για εθελοντές είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους μαθητές να κάνουν τη διαφορά στις ινδικές κοινότητες τους και να βυθιστούν ακόμη πιο βαθιά στην κουλτούρα υποδοχής τους.

Οι φοιτητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Εξάμηνο θα παρακολουθήσουν το σχολείο και θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους πριν αρχίσει η περίοδος εξετάσεων στα τέλη Μαρτίου.

Έτος στο εξωτερικό

Τα παραδοσιακά ακαδημαϊκά προγράμματα διατίθενται επίσης ως επιλογές Gap Year Abroad. Μάθετε περισσότερα σχετικά με άλλα προγράμματα έτους χάσματος. Οι σπουδαστές που συμμετέχουν στο έτος κενών στην Ινδία δεν θα τοποθετηθούν στον βαθμό 12.

Επιπλέον πληροφορίες

Προσανατολισμός: Όλοι οι φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση για το πρόγραμμα εξαμήνου ή έτους πρέπει να είναι διαθέσιμοι για υποχρεωτικό Εθνικό Προενταξιακό Προσανατολισμό 3 ημερών, ο οποίος συνήθως πραγματοποιείται στα μέσα Ιουλίου. Αυτός ο προσανατολισμός είναι ένα απαραίτητο μέρος του προγράμματος που στοχεύει στην προετοιμασία των μαθητών για την εμπειρία τους στο εξωτερικό. Όλοι οι φοιτητές θα συμμετάσχουν σε ένα ημερήσιο τοπικό προσανατολισμό πριν από την αναχώρηση τον Μάιο ή τον Ιούνιο. Στην Ινδία, οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν επίσης τους μετέπειτα προσανατολισμούς μετά την άφιξη, το μέσο έτος και την επανείσοδο με άλλους φοιτητές YFU από όλο τον κόσμο. Ένα εγχειρίδιο επιβίωσης Χίντι θα παρασχεθεί στους σπουδαστές ένα μήνα πριν από την αναχώρησή τους.

Δίδακτρα περιλαμβάνει

 • Τοποθέτηση με οικογένεια υποδοχής
 • Εγγραφή σε ένα τοπικό ινδικό ιδιωτικό γυμνάσιο
 • Μεταφορές αεροδρομίων
 • Εγχώρια και διεθνή ταξίδια
 • Όλοι οι προσανατολισμοί πριν την αναχώρηση και μετά την άφιξη
 • Υποστήριξη προ-προγράμματος από εκπαιδευμένο προσωπικό YFU
 • Υποστήριξη από έναν εκπρόσωπο της YFU India Area ενώ είστε στο πρόγραμμα

Το πρόγραμμα σπουδών δεν περιλαμβάνει τα προσωπικά χρήματα. Η YFU Ινδία συνιστά ότι οι σπουδαστές σχεδιάζουν περίπου $ 125 για κάθε μήνα που βρίσκονται στο πρόγραμμα.

Πρόσθετα έξοδα: Οι φοιτητές θα πρέπει να πληρώνουν επιπλέον έξοδα για το σχολείο, συμπεριλαμβανομένης της καλοκαιρινής και χειμερινής σχολικής στολής (περίπου $ 160), των εγχειριδίων (περίπου $ 200) και των μεταφορών (περίπου 45 δολάρια το μήνα). Οι σπουδαστές είναι επίσης υπεύθυνοι για την κάλυψη τυχόν τελών που σχετίζονται με την απόκτηση θεώρησης. Το πρόγραμμα σπουδών δεν περιλαμβάνει τα προσωπικά χρήματα. Η YFU Ινδία συνιστά ότι οι σπουδαστές σχεδιάζουν περίπου $ 125 για κάθε μήνα που βρίσκονται στο πρόγραμμα.

Προθεσμία εφαρμογής

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για όλα τα προγράμματα αναχώρησης το χειμώνα και την άνοιξη (Ιανουάριος-Μάρτιος) είναι η 1η Οκτωβρίου . Η προθεσμία υποβολής υποτροφιών είναι η 1η Δεκεμβρίου . Η προθεσμία για όλα τα προγράμματα αναχώρησης το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο (Ιούνιος-Σεπτέμβριος) είναι 15 Μαρτίου . Τα προγράμματα μπορούν να γεμίσουν πριν από την προθεσμία, οπότε ενθαρρύνουμε την έγκαιρη υποβολή!

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Χίντι
Αγγλικά

Κοιτάξτε22 περισσότερα μαθήματα αποYouth for Understanding USA »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 - 2 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
14,495 USD
Εξάμηνο πρόγραμμα
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη