Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Ουρουγουάη προσφέρει γραφικό τοπίο με παραλίες, αμμόλοφους και μεγάλες λιμνοθάλασσες. Απολαύστε την οικεία ομορφιά της Ουρουγουάης, όπου οι άνθρωποι είναι ζεστοί και η γη είναι φιλόξενη. Θα απολαύσετε να γνωρίσετε τους ανθρώπους αυτής της μικρής αλλά μοναδικής χώρας!

Ματιά

Υποτροφίες διαθέσιμες

 • 385 - Holcomb
 • 378 - Η υποτροφία Grand Forks Scheels
 • 314 - Υποτροφία YFU Americas
 • 368 - Κοινοτική επιχορήγηση YFU
 • 384 - Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Βοήθειας του YFU

Απαιτήσεις ηλικίας

Πτώση πτήσης: 1 Απριλίου 2000 - 1η Αυγούστου 2003. Άνοιξη αναχώρησης: 1η Ιανουαρίου 2000 - 1 Ιανουαρίου 2003. Καλοκαιρινή αναχώρηση: 1η Απριλίου 2000-1η Αυγούστου 2003.

Οι φοιτητές που δεν πληρούν αυτή την απαίτηση ηλικίας ή θα αποφοιτήσουν από το γυμνάσιο πριν από την έναρξη του προγράμματος τους θα θεωρηθούν για εισαγωγή σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

 • Γλώσσα: ισπανικά. Δεν απαιτείται προηγούμενη μελέτη γλωσσών. Οι οικογένειες στο βορρά μπορούν επίσης να μιλάνε το Portuñol.
 • Φιλοξενία οικογενειακής τοποθέτησης: Σε όλη την Ουρουγουάη σε μικρές πόλεις (μέχρι 30.000 άτομα), μεσαίου μεγέθους πόλεις (31.000-125.000 άτομα) και την ύπαιθρο. Οι μαθητές σπάνια τοποθετούνται σε μητροπολιτικές περιοχές.
 • Σχολείο: Μάρτιος έως Νοέμβριος, με καλοκαιρινές διακοπές από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Φεβρουάριο
 • Εκδρομές: Προαιρετικά εκπαιδευτικά ταξίδια διατίθενται με επιπλέον χρέωση στους φοιτητές του έτους και του εξαμήνου.

Καλοκαιρινό πρόγραμμα

Ανακαλύψτε την Ουρουγουάη

Σε αυτό το καλοκαιρινό πρόγραμμα, οι μαθητές ζουν με μια τοπική εθελοντική οικογένεια υποδοχής στο μητροπολιτικό Μοντεβιδέο και βυθίζονται στον μοναδικό πολιτισμό της Ουρουγουάης. Οι σπουδαστές είναι εγγεγραμμένοι σε μαθήματα ισπανικής γλώσσας στην Academia Uruguay, ξοδεύοντας τα πρωινά τους στην τάξη προτού συμμετάσχουν στις απογευματινές εξωσχολικές ή πολιτιστικές δραστηριότητες. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα ισπανικά τους πηγαίνοντας σε ένα τοπικό γυμνάσιο στο Μοντεβιδέο. Το YFU Uruguay διοργανώνει επίσης περιφερειακές πολιτιστικές δραστηριότητες που περιλαμβάνουν την επίσκεψη σε ένα παραδοσιακό ράντσο, τη συμμετοχή σε καρναβάλι και ποδοσφαιρικούς αγώνες και την εμπειρία όλου του πολιτισμού της Ουρουγουάης!

Ακαδημαϊκά Προγράμματα

Ενώ στην Ουρουγουάη θα ζήσετε με μια προσεκτικά επιλεγμένη οικογένεια υποδοχής και θα παρακολουθήσετε ένα τοπικό γυμνάσιο. Είτε μένετε για ένα χρόνο είτε για ένα εξάμηνο, είστε σίγουροι ότι θα κάνετε φίλους δια βίου! Μέρος της εμπειρίας σας θα είναι:

Σχολείο: Ως φοιτητής, θα επιλέξετε ένα κομμάτι μελετών όπως η βιολογία, η επιστήμη, οι ανθρωπιστικές επιστήμες ή οι φιλελεύθερες τέχνες. Τα μαθήματα εντός των διαδρομών είναι γενικά υποχρεωτικά. Είναι δυνατή η τοποθέτηση στο σχολείο σε ιδιωτικό σχολείο και μπορεί να απαιτείται από τους σπουδαστές να φορούν στολή. Οι προσδοκίες των σπουδαστών είναι υψηλές, οπότε θα είναι πολύ σημαντικό για τους σπουδαστές να λάβουν σπουδές σοβαρά.

Εξωσχολικά: Τα σχολεία της Ουρουγουάης σπάνια προσφέρουν εξωσχολικές δραστηριότητες. Ωστόσο, οι φοιτητές της YFU ενθαρρύνονται να εμπλακούν στις κοινότητές τους με τη συμμετοχή τοπικών συλλόγων, ομάδων και άλλων δραστηριοτήτων στις πόλεις τους.

Προαιρετικές εκδρομές: Το YFU Uruguay προσφέρει πολλές πλούσιες ευκαιρίες για να γνωρίσετε τη Νότια Αμερική μέσω προαιρετικών πολιτιστικών δραστηριοτήτων που προσφέρονται με επιπλέον κόστος. Αυτές οι επιλογές θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν ένα ταξίδι στους καταρράκτες του Iguaçu, ένα ταξίδι στο Μπουένος Άιρες και την Colonia, ένα υπαίθριο στρατόπεδο περιπέτειας στα Highlands της Κόρδοβα, μια εκδρομή στο Crows 'Creek ή ένα Σαββατοκύριακο στις θερμές πηγές του Salto. Οι μαθητές έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα θερινό στρατόπεδο YFU 6 ημερών στη La Paloma το Δεκέμβριο, κατά τη διάρκεια της οποίας απολαμβάνουν τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ουρουγουάης, με την επίσκεψη σε διάφορα παραθαλάσσια θέρετρα. Περισσότερες πληροφορίες για όλες αυτές τις προαιρετικές πολιτιστικές εκστρατείες θα προσφέρονται κατά την προσέλκυση στην Ουρουγουάη.

Προσανατολισμός: Όλοι οι φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση για το πρόγραμμα εξαμήνου ή έτους πρέπει να είναι διαθέσιμοι για υποχρεωτικό Εθνικό Προενταξιακό Προσανατολισμό 3 ημερών, ο οποίος συνήθως πραγματοποιείται στα μέσα Ιουλίου. Αυτός ο προσανατολισμός είναι ένα απαραίτητο μέρος του προγράμματος που στοχεύει στην προετοιμασία των μαθητών για την εμπειρία τους στο εξωτερικό. Όλοι οι φοιτητές θα συμμετάσχουν σε ένα ημερήσιο τοπικό προσανατολισμό πριν από την αναχώρηση τον Μάιο ή τον Ιούνιο. Κατά την άφιξη, οι φοιτητές παρακολουθούν έναν τετραήμερο προσανατολισμό, όπου μαθαίνουν περισσότερα για τη ζωή στην Ουρουγουάη και εργάζονται για τις γλωσσικές τους δεξιότητες. Για να ξεκινήσουν το πρόγραμμα, οι φοιτητές παρακολουθούν επίσης εντατικό μάθημα ισπανικής γλώσσας, από το οποίο λαμβάνουν πιστοποιητικό ολοκλήρωσης από το YFU και τελικό βαθμό. Οι φοιτητές του έτους συμμετέχουν σε προσανατολισμό στο μέσο του έτους και όλοι οι μαθητές θα συμμετάσχουν σε τριήμερο προσανατολισμό επανεισόδου, προκειμένου να προβληματιστούν σχετικά με τις εμπειρίες τους και να προετοιμαστούν για την ανάκαμψη του σοκ πολιτισμού.

Δίδακτρα περιλαμβάνει

 • Τοποθέτηση με οικογένεια υποδοχής
 • Εγγραφή σε τοπικό γυμνάσιο της Ουρουγουάης
 • Μεταφορές αεροδρομίων
 • Εγχώρια και διεθνή ταξίδια
 • Όλοι οι προσανατολισμοί πριν την αναχώρηση και μετά την άφιξη
 • Υποστήριξη προ-προγράμματος από εκπαιδευμένο προσωπικό YFU
 • Υποστήριξη από έναν εκπρόσωπο της YFU της Ουρουγουάης κατά τη διάρκεια του προγράμματος
 • Πλήρης ασφάλιση

Το πρόγραμμα σπουδών δεν περιλαμβάνει τα προσωπικά χρήματα. Το YFU Uruguay συστήνει στους σπουδαστές να προγραμματίσουν περίπου 150 δολάρια για κάθε μήνα που βρίσκονται στο πρόγραμμα.

Προθεσμία εφαρμογής

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για όλα τα προγράμματα αναχώρησης το χειμώνα και την άνοιξη (Ιανουάριος-Μάρτιος) είναι η 1η Οκτωβρίου . Η προθεσμία υποβολής υποτροφιών είναι η 1η Δεκεμβρίου . Η προθεσμία για όλα τα προγράμματα αναχώρησης το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο (Ιούνιος-Σεπτέμβριος) είναι 15 Μαρτίου . Τα προγράμματα μπορούν να γεμίσουν πριν από την προθεσμία, οπότε ενθαρρύνουμε την έγκαιρη υποβολή!

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ισπανικά

Κοιτάξτε22 περισσότερα μαθήματα αποYouth for Understanding USA »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 - 2 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
12,995 USD
Εξάμηνο πρόγραμμα
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Summer or Fall departure programs
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Summer or Fall departure programs
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Winter and Spring departure programs

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Summer or Fall departure programs
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Winter and Spring departure programs
Ημερομηνία λήξης
Άλλη