Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

¡Bienvenido a Παραγουάη! Η Παραγουάη είναι μια χώρα χωρίς σύνορα ιδανική για όποιον αγαπάει το ύπαιθρο και τη φύση και θέλει να μάθει περισσότερα για την ιστορία. Επισκεφθείτε την Παραγουάη και ζήστε ό, τι αυτή η όμορφη χώρα έχει να προσφέρει!

Ματιά

Υποτροφίες διαθέσιμες

 • 385 - Holcomb
 • 378 - Η υποτροφία Grand Forks Scheels
 • 368 - Κοινοτική επιχορήγηση YFU
 • 384 - Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Βοήθειας του YFU

Απαιτήσεις ηλικίας

1η Μαΐου 2000 - 31 Ιουλίου 2003. Πρόγραμμα εθελοντισμού: 1 Μαΐου 1992 - 31 Ιουλίου 2000.

Οι φοιτητές που δεν πληρούν αυτή την απαίτηση ηλικίας ή θα αποφοιτήσουν από το γυμνάσιο πριν από την έναρξη του προγράμματος τους θα θεωρηθούν για εισαγωγή σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

 • Γλώσσα: Guarani και ισπανικά. Η προηγούμενη μελέτη ισπανικής γλώσσας δεν απαιτείται, αλλά συνιστάται. Ο προσανατολισμός κατά την άφιξη γίνεται στα αγγλικά. Μαθήματα ισπανικής γλώσσας είναι διαθέσιμα για φοιτητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εθελοντισμού.
 • Φιλοξενία Οικογένειας: Οι σπουδαστές τοποθετούνται συνήθως σε μικρές πόλεις, αλλά μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε σε όλη την Παραγουάη.
 • Χόμπι: Το δημοφιλέστερο άθλημα στην Παραγουάη είναι το futbol (ποδόσφαιρο). Ωστόσο, το ράγκμπι, το βόλεϊ, το τένις και το μπάσκετ είναι επίσης δημοφιλείς στους Παραγουάους!

Εθελοντής στην Παραγουάη!

Οι μαθητές 18-26 ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για το κοινοτικό πρόγραμμα εξυπηρέτησης στην Παραγουάη! Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να ζήσουν με μια οικοδεσπότη οικογένεια ενώ παράλληλα συνεργάζονται με τοπικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό για να βοηθήσουν στις προσπάθειες κοινωφελούς υπηρεσίας όπως η κοινωνική εργασία, η εκπαίδευση, η παιδική ηλικία

Έτος στο εξωτερικό

Η Παραγουάη είναι πρόθυμη να αξιολογήσει τους σπουδαστές για ένα διάστημα χάσματος. Τα παραδοσιακά ακαδημαϊκά προγράμματα διατίθενται επίσης ως εναλλακτικές επιλογές στο εξωτερικό. Μάθετε περισσότερα σχετικά με άλλα προγράμματα έτους χάσματος. Σε αυτό το πρόγραμμα, οι φοιτητές θα συνεχίσουν να παρακολουθούν ένα τοπικό γυμνάσιο και αναμένεται να επιδείξουν κίνητρα για να πετύχουν την εκπαίδευσή τους.

Ακαδημαϊκά Προγράμματα

Ενώ στην Παραγουάη θα μείνετε με μια προσεκτικά επιλεγμένη οικογένεια υποδοχής και θα βυθιστείτε στον πολιτισμό. Μέρος της εμπειρίας σας θα είναι:

Σχολείο: Οι φοιτητές στην Παραγουάη φοιτούν στο σχολείο από την ηλικία των 3 μέχρι την ηλικία των 18 ετών, όταν ολοκληρώνουν το τρίτο και τελευταίο έτος του γυμνασίου. Οι μαθητές ανταλλαγής YFU μπορούν να τοποθετηθούν είτε σε δημόσιο είτε σε ιδιωτικό σχολείο.

Εξωσχολικές Δραστηριότητες: Πολλοί παραγουάηδες αγαπούν να περνούν χρόνο σε εξωτερικούς χώρους για πεζοπορία στα βουνά, τα τροπικά δάση και να επισκέπτονται φυσικούς καταρράκτες. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε οποιεσδήποτε εξωσχολικές δραστηριότητες που προσφέρονται από το σχολείο υποδοχής ή την τοπική κοινότητα, οι οποίες περιλαμβάνουν συλλόγους και αθλήματα.

Προσφορές Ειδικών Προγραμμάτων: Το YFU Paraguay προσφέρει πολιτιστικά ταξίδια για φοιτητές, ενώ για το πρόγραμμα με επιπλέον χρέωση. Οι σπουδαστές μπορεί επίσης να έχουν ευκαιρίες να ταξιδεύουν με τις οικογένειες υποδοχής τους ή με το YFU σε οργανωμένα ταξίδια κατά τη διάρκεια σχολικών διακοπών. Οι μαθητές θα μάθουν περισσότερα για αυτές τις εκδρομές και πώς θα εγγραφούν όταν φτάσουν στην Παραγουάη.

Δίδακτρα περιλαμβάνει

 • Τοποθέτηση με προσεκτικά επιλεγμένη οικογένεια υποδοχής
 • Εγγραφή σε τοπικό γυμνάσιο της Παραγουάης
 • Μεταφορές αεροδρομίων
 • Εγχώρια και διεθνή ταξίδια
 • Όλοι οι προσανατολισμοί πριν την αναχώρηση και μετά την άφιξη
 • Υποστήριξη προ-προγράμματος από εκπαιδευμένο προσωπικό YFU
 • Υποστήριξη από έναν εκπρόσωπο περιοχής YFU Paraguay ενώ είστε στο πρόγραμμα
 • Πλήρης ασφάλιση

Πρόσθετα έξοδα: Τα δίδακτρα του προγράμματος δεν περιλαμβάνουν τα προσωπικά χρήματα. Το YFU Paraguay συνιστά ότι οι σπουδαστές σχεδιάζουν περίπου 150 δολάρια για κάθε μήνα που είναι στο πρόγραμμα. Παρακαλώ σημειώστε ότι οι μαθητές μπορεί να υποχρεωθούν να αγοράσουν τις σχολικές στολές και τα βιβλία τους, αν χρειαστεί. Οι φοιτητές μπορεί επίσης να χρειαστεί να πληρώσουν ένα επιπλέον υποχρεωτικό σχολικό τέλος αν ισχύει. Το YFU θα ελέγξει με τις οικογένειες πριν εγγράψει επισήμως τους σπουδαστές σε ένα σχολείο που απαιτεί επιπλέον χρέωση.

Επιπλέον πληροφορίες

Προσανατολισμός: Όλοι οι φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση για το πρόγραμμα εξαμήνου ή έτους πρέπει να είναι διαθέσιμοι για υποχρεωτικό Εθνικό Προενταξιακό Προσανατολισμό 3 ημερών, ο οποίος συνήθως πραγματοποιείται στα μέσα Ιουλίου. Αυτός ο προσανατολισμός είναι ένα απαραίτητο μέρος του προγράμματος που στοχεύει στην προετοιμασία των μαθητών για την εμπειρία τους στο εξωτερικό. Όλοι οι φοιτητές θα συμμετάσχουν σε ένα ημερήσιο τοπικό προσανατολισμό πριν από την αναχώρηση τον Μάιο ή τον Ιούνιο. Κατά την άφιξη στην Παραγουάη, οι φοιτητές θα παρακολουθήσουν έναν άλλο προσανατολισμό με όλους τους φοιτητές του YFU που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Αυτός ο προσανατολισμός γίνεται στα αγγλικά και έχει ως στόχο να δώσει μια εισαγωγή στην χώρα, τα έθιμα και τα πράγματα που πρέπει να περιμένετε ενώ βρίσκεστε στην Παραγουάη. Θα συμμετάσχετε επίσης σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 2 εβδομάδων στο οποίο θα μάθετε όχι μόνο ισπανικές γλωσσικές δεξιότητες αλλά και πρακτικά μαθήματα σχετικά με την Παραγουάη, επισκεπτόμενοι μουσεία, εμπορικά κέντρα, καταστήματα και άλλα μέρη της πόλης! Όλα τα έξοδα προσανατολισμού περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα διδασκαλίας του προγράμματος.

Πληροφορίες για τις θεωρήσεις: Πληροφορίες σχετικά με τις θεωρήσεις θα παρέχονται κατά την εγγραφή. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία, μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα της Πρεσβείας της Παραγουάης εδώ: https: //py.usembassy.gov/

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για όλα τα προγράμματα αναχώρησης το χειμώνα και την άνοιξη (Ιανουάριος-Μάρτιος) είναι η 1η Οκτωβρίου. Η προθεσμία υποβολής υποτροφιών είναι η 1η Δεκεμβρίου. Η προθεσμία για όλα τα προγράμματα αναχώρησης (Ιούνιος-Σεπτέμβριος) είναι 15 Μαρτίου. γεμίστε πριν από την προθεσμία, γι 'αυτό ενθαρρύνουμε την έγκαιρη υποβολή!

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ισπανικά

Κοιτάξτε22 περισσότερα μαθήματα αποYouth for Understanding USA »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 - 2 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
12,995 USD
Εξάμηνο πρόγραμμα
Deadline
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Winter and Spring departure programs

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Winter and Spring departure programs
Ημερομηνία λήξης
Άλλη