Γνωστή ως η χώρα των χαμόγελων, η Ταϊλάνδη είναι γεμάτη από παράδοση και περιπέτεια - είτε πρόκειται για πεζοπορία στα δάση σε ελέφαντα, είτε για ταξίδι κάτω από τον ποταμό Chao Praya, για επίσκεψη στα παραθαλάσσια θέρετρα ή απλά για διαλογισμό στο Wat Pho, για όλους!

Ματιά

Υποτροφίες διαθέσιμες

 • 385 - Holcomb
 • 378 - Η υποτροφία Grand Forks Scheels
 • 368 - Κοινοτική επιχορήγηση YFU
 • 384 - Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Βοήθειας του YFU

Απαιτήσεις ηλικίας

1η Ιουνίου 2000 - 31 Μαΐου 2003. Πρόγραμμα εθελοντισμού: 1 Ιουνίου 1996 - 31 Μαΐου 2000. Οι σπουδαστές που δεν πληρούν αυτή την ηλικιακή προϋπόθεση ή θα αποφοιτήσουν από το γυμνάσιο πριν από την έναρξη του προγράμματος τους θα θεωρηθούν για εισαγωγή κατά περίπτωση.

 • Γλώσσα: Ταϊλανδικά. Δεν απαιτείται προηγούμενη μελέτη γλωσσών. Οι μαθητές θα λάβουν μια εισαγωγή στη γλώσσα της Ταϊλάνδης κατά τη διάρκεια του προσανατολισμού τους μετά την άφιξη. Περαιτέρω γλωσσική κατάρτιση οργανώνεται από μεμονωμένα σχολεία υποδοχής.
 • Φιλοξενία Οικογένειας: Στις 76 επαρχίες της Ταϊλάνδης, η τοποθέτηση μπορεί να γίνει σε αστικά, προαστιακά, μικρά ή αγροτικά περιβάλλοντα. Οι φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση για πρόγραμμα εθελοντισμού μπορούν να τοποθετηθούν είτε σε οικογενειακή οικογένεια είτε να παραμείνουν στο χώρο εργασίας, όπως ένας κοιτώνας, ξενώνας, διαμέρισμα υπηρεσίας ή άλλοι που μπορεί να παρέχονται από τον χώρο εργασίας.
 • Σχολείο: Οι σπουδαστές στο πρόγραμμα σπουδών φοιτούν στο σχολείο από τον Ιούνιο έως τις αρχές Μαρτίου. Οι μαθητές στο καλοκαιρινό πρόγραμμα φοιτούν στο σχολείο από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τον Ιούλιο.

Καλοκαιρινό πρόγραμμα

Ανακαλύψτε την Ταϊλάνδη

Αυτό το θερινό πρόγραμμα διάρκειας 6 εβδομάδων σάς επιτρέπει να βυθίσετε πλήρως τον πολιτισμό της Ταϊλάνδης. Θα ζήσετε με μια οικογένεια υποδοχής και θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το σχολείο με τοπικούς μαθητές της Ταϊλάνδης. Οι σπουδαστές μπορεί επίσης να έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια διαφορετική κοινότητα εκτός από την κοινότητα στην οποία φιλοξενείται η οικογένεια υποδοχής σας για περίπου μία εβδομάδα. Αυτό θα δώσει στους μαθητές την ευκαιρία να βιώσουν έναν άλλο πολιτισμό μέσα στην Ταϊλάνδη.

Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα

Κατά τη διάρκεια του εξαμήνου ή του έτους στην Ταϊλάνδη, θα ζήσετε με μια οικογένεια υποδοχής και θα παρακολουθήσετε ένα τοπικό γυμνάσιο. Μέρος της εμπειρίας σας θα είναι:

Σχολείο: Θα παρακολουθήσετε ένα τοπικό ταϊλανδικό σχολείο, όπου θα τοποθετηθείτε στις τάξεις 10, 11 ή 12 ανάλογα με το σχολείο. Οι απαιτούμενες τάξεις περιλαμβάνουν τη γλώσσα της Ταϊλάνδης, τις κοινωνικές σπουδές και τη φυσική αγωγή. Ως μαθητής ανταλλαγής, θα έχετε πολλά μαθήματα επιλογής από την αγγλική γλώσσα, την ιστορία, τη μουσική της Ταϊλάνδης, τον ταϊλανδικό χορό, την ταϊλανδέζικη μαγειρική, την τέχνη και τη βιοτεχνία, την τεχνητή λουλούδια, την καταπολέμηση του σπαθιού, τον Muay Thai (Thai boxing), τη θρησκεία, , και πολλά άλλα ανάλογα με το σχολείο. Στην τάξη των Αγγλικών, πιθανόν να θεωρηθεί ομιλητής και να ζητήσετε να βοηθήσετε τον δάσκαλο. Η σχολική εβδομάδα είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή και τα μαθήματα συνήθως πραγματοποιούνται από τις 7:30 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. Οι μαθητές της Ταϊλάνδης πρέπει επίσης να φορούν στολές στο σχολείο, έτσι ώστε οι φοιτητές να έχουν είτε μια στολή που παρέχεται από την οικοδεσπότη οικογένειά τους, είτε οι σπουδαστές θα πρέπει να τις αγοράσουν μόνοι τους και η οικογένεια θα σας βοηθήσει να βρείτε την κατάλληλη στολή για εσάς!

Εξωσχολικές εξετάσεις: Οι φοιτητές του YFU ενθαρρύνονται να συμμετέχουν στις κοινότητές τους με την συμμετοχή σε ακαδημαϊκούς, αθλητικούς ή ψυχαγωγικούς συλλόγους που συναντώνται κατά τη διάρκεια και μετά το σχολείο.

Εκδρομές: Τα προηγούμενα χρόνια, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια εκδρομή για τις τελευταίες πέντε ημέρες του προγράμματος. Δραστηριότητες περιλαμβάνουν την εξερεύνηση της βόρειας περιοχής - που ταξιδεύει στο Τσιάνγκ Μάι, το "Τριαντάφυλλο του Βορρά", παρακολουθεί ένα στρατόπεδο ελέφαντα, και επισκέπτεται ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο θέρετρο!

Πρόγραμμα Εθελοντών Έτους Χρόνου

Οι σπουδαστές στο πρόγραμμα εθελοντών χρονών διαστήματος πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 χρονών για να συμμετάσχουν. Ως εθελοντής στην Ταϊλάνδη, είτε θα ζήσετε με μια τοπική οικογένεια υποδοχής είτε σε διαμονή που θα διοργανωθεί από το χώρο εργασίας με τον οποίο θα προσφέρετε εθελοντικά. Αυτά τα καταλύματα μπορούν να περιλαμβάνουν έναν κοιτώνα, ξενώνα ή διαμερίσματα εξυπηρέτησης.

Εθελοντισμός: Πιθανές επιλογές περιλαμβάνουν τη διδασκαλία αγγλικών, την εργασία με παιδιά με αναπηρίες και άλλους τύπους κοινωνικών υπηρεσιών για τους κατοίκους της περιοχής. Θα είστε σε θέση να επιλέξετε μέσα στην αίτησή σας ποιους τύπους κοινοτικών υπηρεσιών ενδιαφέρεστε περισσότερο, και στη συνέχεια η YFU Thailand θα επιλέξει μερικές πιθανές εργασίες για εσάς. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε περισσότερα από ένα εργοτάξια κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Προσθήκη προγράμματος: Οι σπουδαστές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εθελοντών μπορούν επίσης να επιλέξουν να προσθέσουν ένα επιπλέον εθελοντικό πρόγραμμα στο πρόγραμμά τους. Το έργο αυτό μπορεί να είναι 2-4 εβδομάδες το μήνα, τον Οκτώβριο, όπου οι μαθητές μπορούν να βιώσουν μια διαφορετική κοινότητα εντός της Ταϊλάνδης και εργάζονται εθελοντικά σε διαφορετικό ιστότοπο για αυτή τη χρονική περίοδο.

Δίδακτρα περιλαμβάνει

 • Τοποθέτηση με οικογένεια υποδοχής
 • Εγγραφή σε τοπικό γυμνάσιο της Ταϊλάνδης
 • Μεταφορές αεροδρομίων
 • Εγχώρια και διεθνή ταξίδια
 • Όλοι οι προσανατολισμοί πριν την αναχώρηση και μετά την άφιξη
 • Υποστήριξη προ-προγράμματος από εκπαιδευμένο προσωπικό YFU
 • Υποστήριξη από έναν εκπρόσωπο περιοχής YFU της Ταϊλάνδης κατά τη διάρκεια του προγράμματος
 • Πλήρης ασφάλιση

Το πρόγραμμα σπουδών δεν περιλαμβάνει τα προσωπικά χρήματα. Το YFU Thailand συστήνει στους σπουδαστές να προγραμματίσουν περίπου $ 150 για κάθε μήνα που βρίσκονται στο πρόγραμμα.

Επιπλέον πληροφορίες

Προσανατολισμός: Όλοι οι φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση για το πρόγραμμα εξαμήνου ή έτους πρέπει να είναι διαθέσιμοι για υποχρεωτικό Εθνικό Προενταξιακό Προσανατολισμό 3 ημερών, ο οποίος συνήθως πραγματοποιείται στα μέσα Ιουλίου. Αυτός ο προσανατολισμός είναι ένα απαραίτητο μέρος του προγράμματος που στοχεύει στην προετοιμασία των μαθητών για την εμπειρία τους στο εξωτερικό. Όλοι οι φοιτητές θα συμμετάσχουν σε ένα ημερήσιο τοπικό προσανατολισμό πριν από την αναχώρηση τον Μάιο ή τον Ιούνιο. Όλα τα έξοδα προσανατολισμού περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα διδασκαλίας του προγράμματος. Μόλις φτάσετε στην Ταϊλάνδη, θα ξεκινήσετε με έναν τετραήμερο προσανατολισμό στην Μπανγκόκ. Θα συμμετάσχετε επίσης σε προσανατολισμό τριών έως τεσσάρων μέσων τον Οκτώβριο. Θα ολοκληρώσετε την παραμονή σας με προσανατολισμό επανεισόδου για τέσσερις ή πέντε ημέρες τον Μάρτιο. Όλα τα έξοδα προσανατολισμού περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα διδασκαλίας του προγράμματος.

Πρόσθετα έξοδα: Τα δίδακτρα καλύπτουν το κόστος της εγγραφής στο σχολείο, αλλά οι φοιτητές πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να πληρώσουν για σχολικά είδη, σχολική στολή και οποιεσδήποτε μεταφορικές δαπάνες στο σχολείο.

Πληροφορίες για τις θεωρήσεις: Η YFU της Ταϊλάνδης θα χρειαστεί ένα αντίγραφο του διαβατηρίου σας νωρίς στη διαδικασία εισαγωγής προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία των εγγράφων θεώρησης για εσάς. Εάν δεν έχετε διαβατήριο τη στιγμή που υποβάλλετε την αίτησή σας ή θα ανανεώσετε το διαβατήριό σας προτού αναχωρήσετε για την Ταϊλάνδη, θα χρειαστεί να ξεκινήσετε τη διαδικασία αμέσως μόλις υποβάλετε αίτηση με το YFU.

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων: Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για όλα τα προγράμματα αναχώρησης το χειμώνα και την άνοιξη (Ιανουάριος-Μάρτιος) είναι 1 Οκτωβρίου. Η προθεσμία υποβολής υποτροφιών είναι η 1η Δεκεμβρίου. Η προθεσμία για όλα τα προγράμματα αναχώρησης το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο είναι η 15η Μαρτίου. Τα προγράμματα μπορούν να γεμίσουν πριν από την προθεσμία, οπότε ενθαρρύνουμε την έγκαιρη υποβολή!

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Ταϊλάνδης

Κοιτάξτε22 περισσότερα μαθήματα αποYouth for Understanding USA »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Duration
1 - 2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
13,995 USD
Εξάμηνο πρόγραμμα
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2020

Άλλη